Partyflock
 
Nieuws · augustus 2007
Omdat de kaartverkoop van Erotic Festival Vibe in de Lexion erg hard gaat, heeft Nachtboetiek besloten om het feest een uur eerder open te laten gaan. Dit betekent dat het feest niet om 22.00 uur begint, maar al om 21.00 uur! Dit vanwege de verwachte drukte.
Het is bijna zover! Een nieuw concept waar al zoveel over wordt gesproken en bijna is uitverkocht. Maar liefst 25 professionals en ervaren vrijwilligers staan klaar om Touch @ the sea groots neer te zetten. Club de Pier in Scheveningen zal op zaterdag 8 september 2007 niet meer te herkennen zijn. Op deze unieke locatie wordt een exclusief en uniek feest georganiseerd dat zijn weerga niet kent. Dance, theater en film zal op een theatrale wijze de bezoekers gaan verrassen. De club, hardtrance en trancemuziek van de krachtige line-up met maar liefst 6 top-DJ's uit verschillende hoeken van de dansscene gaan jou meenemen naar een wereld vol warmte, verrassingen, respect en gelijkwaardigheid.
F*ckers!
vrijdag 31 augustus 2007
Van Rotterdam naar Scheveningen en van Scheveningen naar Amsterdam. Vanaf nu zal ook onze hoofdstad er aan moeten geloven. De F*ckers-karavaan trekt stug door en zal vanaf nu ook in de Amsterdamse Escape Club de geprezen “Sleazy Dirty Sound” te horen zijn. Na compleet uitverkochte zalen in Rotterdam, Scheveningen en Zoetermeer gaat F*ckers een stap verder en betreedt daarmee de capital of Holland. Amsterdam are you ready baby?!
Op zomaar een zondag in september is het weer tijd voor een klassiek feestje. Zoals het vroeger was zal het klinken, vol classix, oldskool en early rave. The Good Old Days herleven op deze zondag. De dag van bezinning. Voor ieder die wel eens terug denkt aan toen, als ware het de mooiste tijd van je leven, is G.o.d. een echte aanrader.
Onderweg met De Man Zonder Schaduw
vrijdag 31 augustus 2007
De Man Zonder Schaduw start een nieuwe maandelijkse clubavond in Club Stalker: Onderweg met De Man Zonder Schaduw. Na ruim een jaar de Berliner sound naar Haarlem te hebben gehaald is het tijd voor wat nieuws. Waar de Berliner Helden eerst de avond maakten, zullen er vanaf september DJ’s uit verschillende streken en met verschillende stijlen komen knallen in de Stalker. Iedere laatste vrijdag van de maand gaat het los, met vrijdag 28 september als knetterende opening met DJ Karotte.
Schijt Aan! - XL Edition
vrijdag 31 augustus 2007
Schijt aan, door velen erkend, voor sommige nog onbekend. Voor de mensen die er nog onbekend mee zijn: Schijt aan is een feest met alleen de beste, hardste en ruigste beats van Nederland.
20 Oktober gaat het gebeuren! Een zeer speciale editie van Crazyland. Eentje om in de boeken te zetten. Acht jaar bestaat de organisatie dan en ook zal deze editie de 100.000ste bezoeker binnenwandelen.
Ik Ben Je Bitch Niet, Still Bitching
donderdag 30 augustus 2007
De 13e van oktober opent de HappydayZZ wederom zijn hemelse poorten voor een nieuwe editie van IBJBN. De subtitel ‘Still Bitching’ is er alleen maar om te verduidelijken dat IBJBN staat als een huis, zal blijven staan als een huis, en dat het door niets of niemand kapot te krijgen is.
Kant&Klaar
woensdag 29 augustus 2007
Kant & Klaar komt met een nieuw maandelijks feest: Smerig. De letters staan voor: Stevige Minimal & Electro Regeren In Groningen. Kant & Klaar heeft besloten deze feesten intiem en kleinschalig te houden voor de echte liefhebber van rauwe electro en diepe minimal. Omdat de organisatie toch ook liefde voor techno heeft, hebben ze het concept gelijk omgedoopt tot Te smerig: Techno En Stevige Minimal & Electro Regeren In Groningen. Het feest zal na het 2e feest dan ook deze naam behouden. Verwacht bij deze feesten geen pannenkoekenhouse, maar heerlijke techno met trancy-synths, minimale klanken met dikke basslijnen, rauwe analoge electro en geweldige climaxen.
De laatste voorbereidingen voor de grootste "Hardcore" bruiloft van Nederland zijn in volle gang. Hierbij mag je het volgende niet vergeten: is het extra bestelde geluidssysteem op tijd, zijn alle pakken gestoomd en gestreken en is het hotel geboekt voor de winnaars van de speciale bruid en bruidegom verkleed actie.
FOD presents: Illegal Vibes XL
woensdag 29 augustus 2007
Een lange tijd bleef het stil rondom het industrieterrein in Harlingen. De schreeuw van de vaste kern bezoekers voor een buitengewoon feest op industrieterrein ‘Oostpoort’ bleef echter groot. Forces of Dance is naar oplossingen gaan zoeken en heeft groen licht gekregen voor de eerste editie van Illegal Vibes XL, op 22 september van 12.00 tot 00.00 uur op de vertrouwde plek bij de Hells Angels.
J&E Entertainment lanceert New Nation
woensdag 29 augustus 2007
Begin dit jaar vond in het Belgische Essen de 1e buitenlandse editie plaats van Bassrulers, een van de meest succesvolle harddance evenementen van Zuidwest Nederland. In een tot op de nok gevulde Rex werden onze zuiderburen en ook de massaal aanwezige Nederlanders getrakteerd op de beste jump en early rave.

Een vervolg in deze karakteristieke voormalige bioscoopzaal kon dus ook niet uitblijven.......
Op zaterdag 20 oktober bezoekt Cocoon onder leiding van frontman Sven Väth voor de derde maal The The Sand in Amsterdam. Met de successen van de vorige edities nog vers in het geheugen, is Cocoon er alles aan gelegen dit succes op zijn minst te evenaren.
Jones zet Arnhem op zijn kop!
zondag 26 augustus 2007
Met nog iets minder dan 2 weken te gaan, leeft iedereen toe naar de verjaardag van een van Nederlands grootst opkomende talenten. Een dj met karakter, kwaliteit en bovenal een dj met liefde voor de muziek. Op zaterdag 1 september viert Jones zijn 24e verjaardag in de plaats waar hij het publiek een warm hart toedraagt: Arnhem
Laatste Sundale van het seizoen!
zaterdag 25 augustus 2007
Op 2 september 2007 is het tijd voor de laatste Sundale van het seizoen. Door andere grote dance evenementen bij Bloomingdale die massaal werden bezocht op zondag, hebben de trouwe Sundale gangers er even op moeten wachten, maar het wachten wordt nu beloond met een hele vette line-up.
Helaas kunnen we dit jaar tot zoverre niet bepaald terugkijken op een prachtige zomer. Op 31 augustus zal tijdens Edance Summer Edition de Spaanse zon echter volop gaan schijnen in Kelder in Hank! En op 21 september wordt de Maassilo omgetoverd tot een ware muziektempel voor Edance Exclusive Edition, waarbij de hoofdact van de avond bestaat uit niemand minder dan HERNAN CATTANEO!
Absolutely Stereo
dinsdag 21 augustus 2007
In september 2005 ging Absolutely Stereo met een hele grote big bang van start. De eerste editie was gelijk uitverkocht en de onnavolgbare wisselwerking tussen dj, mc, vj en lichtman zette de toon voor de volgende edities op elke derde zaterdag van de maand. Twee jaar later is Absolutely Stereo 27.961 bezoekers verder en een hoop mooie herinneringen rijker… Met gast-dj’s als Benny Rodrigues, Lucien Foort en Erick E en natuurlijk de meesterlijke sets van “Miss Absolutely Stereo” Miss Monica is dit maandelijkse concept na twee jaar nog steeds één van de populairste avonden van Nederland.
De karakteristieke groengekleurde X zit voor altijd in menig geheugen gegrift. Maar plots duiken ze her en der weer op. Op feesten, langs de weg en op internet verschijnt de groene X weer even in het beeld. En dat kan kloppen, want er is weer een echte Club X reünie in aantocht!
Reason
maandag 20 augustus 2007
De allereerste editie van Reason na de zomerstop is een feit! Vrijdag 14 september is het zover. Reason opent zijn deuren voor een iedereen die de afgelopen zomer geen Reason heeft gehad om te feesten. De juiste ingrediënten zorgen er keer op keer voor, dat er een feelgood vibe door Club Storm raasde en dat is deze editie ook weer gelukt!
Civilized?
maandag 20 augustus 2007
Vanaf 31 augustus zal elke laatste vrijdag van de maand Escape deLux het decor zijn voor een nieuw techno concept genaamd “Civilized?”.
Stekker in het zand
zondag 19 augustus 2007
Eindelijk die flauwe, middelmatige zomer achter de rug, krijg je dit. Stekker in 't Zand, lekker in de nu al nazomer op zaterdag 25 augustus op SOIA - Strand Oog in Al, natuurlijk in Stekker's 'hometown' Utrecht. En eerlijk is eerlijk, er gaat weer geknald worden.
Al geruime tijd worden er Lief festival early bird tickets doorverkocht. De tickets die verkocht worden zijn echter niet geldig.
Ja dat lees je goed, want je kan flink veel korting krijgen en dat een jaar lang bij meer dan 40 organisaties! En het leuke is dat je niet 1 maal, maar het hele jaar door korting krijgt! En niet te vergeten zijn er ook nog eens het hele jaar door speciale aanbiedingen speciaal op jou gericht. En als jij ook nog eens een nieuw lid aanbrengt in de maand augustus, krijg jij een waardebon tvw €25 welke je kan besteden bij www.skintight.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9369

Interessant? Lees dan snel verder...
Industrial Power
vrijdag 17 augustus 2007
Letterlijk de ondergrond in? Let dan maar op 24 augustus. Het woord ondergrond zal een eer aan worden gedaan met een nieuwe editie van Industrial Power op vrijdag 24 augustus.
1 Festival, 10 jaar uitgaanscultuur
vrijdag 17 augustus 2007
Amsterdams meest vooruitstrevende ‘feestaannemers’ Meubel Stukken bestaan tien jaar. Op 1 september wordt dit gevierd met een 10-uur durend festival op de NDSM-werf.
Tussen de drukte van alle festivals door is het 25 augustus gewoon weer tijd voor een ‘normaal’ feest; Beatmachines. Maar wat is er normaal aan Beatmachines? De muziek is niet normaal, de locatie is niet normaal en de line up…die is helemáál niet normaal! De aankondiging? Is die normaal?
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
ShakerZz Returnz
woensdag 15 augustus 2007
Met nog maar twee dagen te gaan tot de tweede editie van ShakerZz, zijn alle elementen weer op hun plaats voor een nieuwe nacht van zinderend technogenot.
Exclaim! At The Sea
woensdag 15 augustus 2007
Voor veel mensen is de vakantie alweer achter de rug, maar niets is zo lekker om in je eigen landje datzelfde vakantiegevoel weer opnieuw te beleven. Zon, zee, strand en een drankje in je hand. Het kan allemaal, want aanstaande zaterdag is het na lang wachten weer tijd voor een nieuwe editie van Exclaim! At The Sea. Even weg van alle drukte en stress van thuis en misschien ontmoet je ook nog wel een last-minute vakantieflirt?
Absolutely Stereo - Off Corso
woensdag 15 augustus 2007
Hartje zomer! De zon laat zich echter nog steeds niet dagelijks in haar volle glorie zien. Het echte zomergevoel moet dan maar gebracht worden door de maandelijkse Miss Monica-avond Absolutely Stereo. Op zaterdag 18 augustus
wordt er dan ook een aantrekkelijke en kwalitatieve line-up gepresenteerd
die garant zal staan voor een heet avondje in Rotterdams enige echte
dancetempel: Off_Corso op de Kruiskade.
Na het succes van Erotic Festival Vibe vorig jaar komt Nachtboetiek met een speciale on Tour editie naar de HappydayZZ om jullie daar lekker gek te maken.
Lexion Reunion Party
dinsdag 14 augustus 2007
Het is alweer bijna 12 jaar geleden dat er in het pittoreske dorpje Westzaan de deuren werden geopend van club Lexion. Niet lang daarna starten de feesten waar Lexion haar landelijke bekendheid aan te danken heeft. De feesten die vroeg in de ochtend begonnen. Wekelijks ging het goed los in de Lex. De eerste zondag van de maand in het bijzonder. Mensen uit heel Nederland en Belgie kwamen naar het kleine dorpje in Zaandam om te feesten op de typische Lexion sound. Voor party people die deze old days missen én voor de vele bezoekers die Lexion nog steeds ieder weekend weer mag ontvangen: ouderwetse Lexion classics, gecombineerd met de sound van nu! Dansen en proosten op 12 jaar Lexion, van 23.00 tot 08.00 uur.
Laatste kaarten Mystery Land
dinsdag 14 augustus 2007
Laatste kaarten Mystery Land....
Zondag 26 augustus is de dag dat je even vaarwel mag zeggen tegen de zachtere soulful house en je armen om echte beats heen mag slaan.
Thrillogy: drie helden uit de hedendaagse hardere stijlen, verzameld onder een dak. Op zaterdag 27 oktober 2007 gaat het Thrillogy spektakel plaatsvinden in Brabanthallen Den Bosch.
Q-BASE
maandag 13 augustus 2007
Op 8 september organiseert Q-dance een van de laatste festivals van het seizoen. Net over de grens in Duitsland vindt de vierde editie van Q-BASE plaats, lees verder.
Als eerste gemeente in ons land zet Almere lastige disco- en cafébezoekers in de schijnwerpers. Op het uitgaansplein de Grote Markt zullen de tientallen straatlantaarns voluit worden gedraaid als er sprake is van overlast of opstootjes.
Op donderdag 30 augustus organiseert Stichting Dancetour in samenwerking met het Stadsfeest Doetinchem de eerste editie van Dancetour Doetinchem. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats op het Simonsplein als begin van de Stadsfeesten in Doetinchem.
Met nog twee weken te gaan zijn de voorbereidingen bij b2s inmiddels in volle gang en gaat de opbouw van start. Daarom is het tijd om ook de time table bekend te maken. Ook vind je in dit bericht een aantal zaken die voor bezoekers van Decibel van belang zijn.
Op 10 september 2005 vond in het Eindhovense jongerencentrum Dynamo de eerste editie van Orkapot plaats. Een nieuwe Techno traditie was geboren. Nu, bijna twee jaar later, sluit Orkapot in Dynamo haar tweede reeks feesten af met een extra grote editie; Orkapot Open Oor. Voor deze speciale gelegenheid zijn voor 25 augustus twee internationale Techno artiesten uitgenodigd en zullen ook alle Orkapot residenten één voor één je gehoor op de proef stellen.
F*ckers
woensdag 8 augustus 2007
Zand tussen je tenen en tegelijkertijd een fles rosé achterover slaan op het strand van Scheveningen? Now we’re talking! Na de uitverkochte editie van 2 augustus, keert F*ckers in Augustus wekelijks terug naar de kust van Scheveningen.
Versus Ensemble, het nieuwe avond- en nachtinitiatief van dj Isis, Shiva, zangeres Laura Stavinoha en K-Swiss, maakt per 11 augustus een nieuwe doorstart op het Westergasterras.
Het nieuwe clubseizoen staat te wachten om de hoek en HappydayZZ belooft je dat het net zo hard gaat worden als de zomer. Zij maken geen compromissen en zetten de zomertrend door tot diep in de winter en ver daarna. HappyDayzz presents a Booming New Season met een openingsfeest dat je zal laten watertanden.
BKJN presenteert
maandag 6 augustus 2007
Aanstaande zaterdag komt de door zo vele geliefde stijl, hardcore na bijna 10 jaar terug op de Rotterdamse dance parade. Met truck nummer 10 zal BKJN events voor in de stoet geheel gehuld in army stijl de parade voorzien van de hardste beats.
Op zaterdag 11 augustus vindt in Rotterdam de jaarlijks terugkerende Fast Forward Dance Parade plaats. Natuurlijk wordt er ook dit jaar voor gezorgd dat de b2s truck een van de smaakmakers van de parade zal zijn. Dit jaar is er geen officieel eindfeest maar vanaf 21.00 uur zijn de deuren van club Outland geopend, waar iedereen welkom is bij het altijd gezellige Pussy lounge.
Na een jaar succesvolle edities in Panama* Amsterdam en Beachclub BLM9 Bloemendaal aan Zee, strijkt het vernieuwende partyconcept Freakend neer op het Brabantse strand! Op Zondag 26 augustus vindt daar, Freakend kennende, dan ook een spectaculaire editie plaats! Zon, Zee, Strand, cocktails in de hand, compleet uit je dak op het Brabantse zand!
Extrema Network heeft haar dancefestival Extrema Network Outdoor pas net achter de rug, maar de voorbereidingen voor het Solar Weekend blijken inmiddels al weer stevig opgepakt. De organisatie heeft vandaag weer toevoegingen aan de line-up van het crossoverfestival bekendgemaakt en ze liegen er niet om.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 1 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Afterparty op Maandagochtend
woensdag 1 augustus 2007
Extra, extra, read all about it! Heel veel Nederlanders blijven gewoon lekker in eigen land deze vakantie want hier valt genoeg te beleven. Maak je weekend deze week extra lang met de Extra Editie Afterparty in club Latido.
Laatste info Reng Deng Deng
woensdag 1 augustus 2007
Nog een paar dagen en de Waerdse Tempel opent haar deuren voor de 5e editie van Reng Deng Deng. De afgelopen maanden heeft Cyndium er alles aan gedaan om de voorgaande edities van Reng Deng Deng te overtreffen, zowel muzikaal als productioneel.
31 augustus 2007
Deze zaterdag 15 september Erotic Festival Vibe in de Lexion
Eerste Touch @ the sea groots van start
F*ckers!
Een paar keer per jaar laat Chakra Party G:O:D los
Onderweg met De Man Zonder Schaduw
Schijt Aan! - XL Edition
30 augustus 2007
Crazyland jubileum black & diamond edition komt met line up voor de Heineken Music Hall
Ik Ben Je Bitch Niet, Still Bitching
29 augustus 2007
Kant&Klaar
Grootste " Hardcore " bruiloft van Nederland
FOD presents: Illegal Vibes XL
J&E Entertainment lanceert New Nation
27 augustus 2007
Cocoon met dikke line-up opnieuw in The Sand
26 augustus 2007
Jones zet Arnhem op zijn kop!
25 augustus 2007
Laatste Sundale van het seizoen!
22 augustus 2007
Spaanse vonken tijdens Edance Summer Edition
21 augustus 2007
Absolutely Stereo
The legend continues: Club – X ”The Reunion”
20 augustus 2007
Reason
Civilized?
19 augustus 2007
Stekker in het zand
18 augustus 2007
X-Sense waarschuwt voor illegale kaarten Lief festival
Krijg een jaar lang korting op o.a. kleding, workshops en spannende speeltjes
17 augustus 2007
Industrial Power
1 Festival, 10 jaar uitgaanscultuur
Beatmachines, de meest ‘niet normale’ afterparty
15 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
ShakerZz Returnz
Exclaim! At The Sea
Absolutely Stereo - Off Corso
14 augustus 2007
Laatste kans early bird Erotic Festival Vibe
Lexion Reunion Party
Laatste kaarten Mystery Land
13 augustus 2007
,,Divini & Warning verstoren de rust.”
b2s maakt de 3 Thrillogy namen bekend
Q-BASE
Almere zet spotlight op lastige discoganger
10 augustus 2007
Eerste editie Dancetour Doetinchem op 30 augustus
9 augustus 2007
Decibel outdoor time table & latest info
Oliver Lieb en Manuel Fuentes op Orkapot Open Oor in Dynamo
8 augustus 2007
F*ckers
Nieuw Amsterdams nacht-initiatief versus Ensemble
7 augustus 2007
Happy Dayzz presents a Booming New Season
6 augustus 2007
BKJN presenteert
11 augustus FFWD en Pussy Lounge in Outland
4 augustus 2007
Spectaculair einde van je weekend - Freakend
3 augustus 2007
Toevoegingen aan line-up Solar Weekend
1 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Afterparty op Maandagochtend
Laatste info Reng Deng Deng