Partyflock
 

Absolutely Stereo - Off Corso

gepubliceerd door , op
Hartje zomer! De zon laat zich echter nog steeds niet dagelijks in haar volle glorie zien. Het echte zomergevoel moet dan maar gebracht worden door de maandelijkse Miss Monica-avond Absolutely Stereo. Op zaterdag 18 augustus wordt er dan ook een aantrekkelijke en kwalitatieve line-up gepresenteerd die garant zal staan voor een heet avondje in Rotterdams enige echte dancetempel: Off_Corso op de Kruiskade.

De avond zal geopend worden door Mike van Loon. In het verleden natuurlijk wereldwijd bekend vanwege zijn verbondenheid aan één van de bekendste cd series ooit; Hed Kandi. Tegenwoordig houdt Mike zich echter bezig met Fierce Angels, het succesvolle vervolg op Hed Kandi. Met een nieuwe serie feesten en cd’s gaat Mike wederom heel de wereld over om het label te promoten. Met zijn heerlijke zomerse sound is Mike van Loon de perfecte opwarmer tijdens deze augustuseditie. Exact om half twee zal de plek achter de draaitafels worden ingenomen door Miss Absolutely Stereo herself. Het volume gaat een paar tandjes harder, het licht wordt wat gedimd, het publiek begint zich te roeren. Het is duidelijk. Miss Monica staat in de dj booth. Met een set van rondom de 4 uur zal ze haar vaste en trouwe publiek weer trakteren op een set vol fantastische partyplaten zoals alleen zijn ze kan draaien. Bereid je maar vast voor, het zal weer flink los gaan op Absolutely Stereo.

Uiteraard staan ook de overige residents op het programma; de vocalen worden gedaan door MC Miss Bunty en de visuals zullen zoals elke maand verzorgd worden door VJ Ottograph. Samen met dj’s zullen zij er wederom een waar vocaal en visueel spektakel van maken. Staat er ook nog wat te gebeuren in de lounge? Jazeker! Natuurlijk zal DJ Viccc weer voor het nodige eclectische vermaak zorgen in de altijd gezellige tweede ruimte van Off_Corso.

Absolutely Stereo is al bijna twee jaar één van de populairste avonden in Rotterdam en omstreken. Regelmatig komen “grote namen” zoals Erick E, Benny Rodrigues en Lucien Foort langs om samen met Miss Monica het publiek te trakteren op een avondje overheerlijke en kwalitatieve beats. Op zaterdag 15 september viert Absolutely Stereo haar tweejarig bestaan met behalve een 3 uurs set van Monica ook een exclusief optreden van The Diva Show (DJ Roussia en MC Hanna Hais) uit Parijs.

Off_Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kunt dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off_Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich. Meer info over Absolutely Stereo en heel veel foto’s van voorgaande edities zijn te vinden op www.mawparty.nl

1 opmerking