Partyflock
 

Stekker in het zand

gepubliceerd door , op
Eindelijk die flauwe, middelmatige zomer achter de rug, krijg je dit. Stekker in 't Zand, lekker in de nu al nazomer op zaterdag 25 augustus op SOIA - Strand Oog in Al, natuurlijk in Stekker's 'hometown' Utrecht. En eerlijk is eerlijk, er gaat weer geknald worden.

Het kon ook niet anders. Na de eerste editie van Stekker, 26 mei in het Gele Kasteel op het Janskerkhof in de Domstad, was de toon meteen gezet en de roep om meer ook luid en duidelijk. Reden voor de organisatie om eens goed om zich heen te kijken in de zomer. Ze kwamen dan ook uit bij t laatste puntje Oog in Al, onder de rook van de geurige Douwe Egberts fabriek.

Een aantal variabelen zorgt voor de unieke sfeer van Stekker. De eerste editie, in het Gele Kasteel, heerste er een ongedwongen en sprookjesachtige modus. Houseminded voetvolk struinde door de gangen, via de hallen en over de trappen om op één van de twee gepimpte dansvloeren te eindigen.

Nu is de stekker in het zand gestoken. Behalve zandkastelen is er geen sprake van trappen, maar dit gaat niet ten koste van deze weloverwogen locatie. Oog in Al heeft een adembenemend fijn panorama. De naam van het strand zegt het al, All Seeing Eye! De beats zullen over het water, langs de oevers en via de strandtent ten gehore komen. Hou je vast om dit zomerfeest ultiem te ervaren.

Een tweede variabele zijn de mixmeesters. Wie verrast wil worden met vers bloed móet dit feest meepakken! Elektronische muziek wordt naar een nieuw level verheven door jonge rauwdouwers een podium te bieden. Tot de verbeelding sprekende namen als Moraalridder, Ranz & Tanz of Nubia staan tegenover Darko Esser, Soulphiction, Edwin - aka Rejected - Oosterwal en Mesjokke, om er een paar te noemen. Deze mengelmoes van gedreven muziekliefhebbers maakt het geheel tot een verrassende punica-oase aan smerige house!

Edwin Oosterwal is als een pijl uit het water geschoten, wel een hele mooie pijl. Met Joris Voorn samen is hij de drijvende kracht achter Rejected. Rejected? Ga dan maar je huiswerk eens beter doen: met Let's go Juno hebben ze wederom een wereldhit! Darko Esser komt binnenkort weer met een behoorlijke reeks releases (o.a op Josh Wink's Ovum) en is net nieuw label Synergie gestart met Benny Rodrigues en Waren Fellow. Met zijn piekfijne smaak kan je van hem een aantal vooruitstrevende klappers verwachten.

Als je denkt aan strand denk je aan zwoel en sexy. Stekker dacht dus ook meteen aan Soulphiction (aka Jackmate), met zijn indrukwekkende staat van dienst. Zo is zijn album State of Euphoria (Sonar Kollektiv) een regelechte bezieling top op het bot. Ga luisteren en fluisteren is onze tip!

Utrecht zelf is natuurlijk ook weer fris vertegenwoordigd. Zo komt bijvoorbeeld Lilian Hak aka KaH wederom haar sounds ten gehore brengen. De componiste/ multi-instrumentaliste zet een koers uit, ver over de grenzen van het beproefde zoals velen al eerder hebben mogen meemaken. 030303 dj's hebben hun tassen nu alvast weer vol geladen met smileys en vunzige platen en Pitto gaat met een kokende live-set je alle hoeken van het strand te laten zien.

Niet één, maar twee dj booth's op het kleine, maar o zo fijne terrein in Utrecht West. Het hele klokje rond gaat er speciaal voor jou gerockt worden. Van 12.00u tot 00.00u staat het programma volgestouwd met ranzige technoplaten, maximale acid melodieën, eclectische electro en heerlijke house! Heel simpel, dit kun je voor geen goud laten schieten, 't is ook maar 5 euri entree. Koopje voor zo'n nazomer!

Ps: cocktails en lekker eten op stekker in het zand:www.willingwheels.com

En hoe kan het ook anders: geen Stekker zonder verlengsnoer.. Info volgt!

17 opmerkingen

Stekker in t zand.... :S
 
Artiest {SHOWLIST artist 53746, 54390, 44415, 55262}
Uitspraak van 'Ace' op zondag 19 augustus 2007 om 14:42:
Stekker in t zand....

snap eigenlijk niet dat als je een feestje niet leuk vind je dan moet reageren. Als ik weer eens een feestje tegenkom waarvan ik denk "moet dat nou" dan houd ik ook wijzelijk mijn mond...

Maar goed ik ben er volgende week zaterdag wel van de partij.
 
Waar slaat dit op?
Werkzaam bij Stekker
ik dacht dat dit partyflock was, maar t lijkt meer op www.ikpisazijn.nl! ;)

anyway, t wordt gezellig! en lekker weer ook!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
beter je stekker in het zand dan zand in je stekker

vuig = vet !!!
 
Uitspraak van |_() op zondag 19 augustus 2007 om 19:17:
ik dacht dat dit partyflock was, maar t lijkt meer op www.ikpisazijn.nl!

anyway, t wordt gezellig! en lekker weer ook!

laten we het hopen Lodewijk. gezellig wordt t sowieso, t weer is altijd ff afwachten.
alweer een feessie met 't Zand erin..... Volgende moet wel echt in 't Zand zijn hoor anders word ik boos :P
 
jongens niet zo zaniken, wordt gewoon top, punt
 
Ben erbij:D
Uitspraak van 'Ace' op zondag 19 augustus 2007 om 14:42:
Stekker in t zand....

Hou idd gewoon je mond dicht als het je niet bevalt.

Erg leuk geschreven stukje dit! :-) En we gaan rocken als een dolle zaterdag met veelbelovende namen!
die after wordt echt dik oleh oleh!... lekker vuig en ruig!
 
Artiest Cosh
Uitspraak van 'Ace' op zondag 19 augustus 2007 om 14:42:
Stekker in t zand....

Showbink? Hahaha

Zin in stekkah! :D
lekkah!
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 20 augustus 2007 om 01:19:
jongens niet zo zaniken

hahaha lekker wijf :D
Artiest {SHOWLIST artist 18599, 42931}
We benne er bij...gezellig!...Michael von l. en Johanna Mercker...Yey...altijd goed!
laatste aanpassing