Partyflock
 

Reason

gepubliceerd door , op
Reason
20 augustus 2007
De allereerste editie van Reason na de zomerstop is een feit! Vrijdag 14 september is het zover. Reason opent zijn deuren voor een iedereen die de afgelopen zomer geen Reason heeft gehad om te feesten. De juiste ingrediënten zorgen er keer op keer voor, dat er een feelgood vibe door Club Storm raasde en dat is deze editie ook weer gelukt!

Na de spetterende afsluiting met Benny Rodrigues & Tony Cha Cha bij de laatste Reason, zal het nieuwe seizoen donderend ingeluid worden met niemand minder dan Billy the Klit! Hij mixt het ene hoogtepunt in het andere en werkt zo naar een climax en is pas echt tevreden,... als de dansende menigte het begeeft van plezier en de zweetdruppels van genot over de lippen vloeien. Big up to Mr. The Klit! Resident Lucky Charmes is in the house. De grote man achter de uitverkochte Filthy House Music events zal wederom zijn kunsten vertonen, wat valt er nog meer te zeggen over deze held wat nog niet is gezegt. www.filthyhousemusic.nl. De rijzende sterren van de hedendaagse housescene zijn uiteraard ook van de partij. DJ-en productie duo Skitzofrenix (Edin & Joel), komen dan ook 14 september de tent kapot knallen met hun kenmerkende opzwepende draaistijl! Samson die zijn inbreng al diverse malen heeft bewezen tijdens REASON, zal ook dit keer weer zijn mixingskillz laten horen. De Utrechtse grootheid Patrick Del Mundo zal vanavond zijn debuut maken op Reason. Wie kent de goude oude "Get Down Cafe" nog? Oude tijden herleven! De ondersteuning zal deze avond komen door het sexy stemgeluid van MC Choral en uiteraard zal ook Wil-Mar aanwezig zijn met zijn saxofoon om voor the x- factor te zorgen.

Wil je er zeker van zijn dat je er op deze avond bij bent en goed gekleed gaat, zorg dan dat je langs STRICTLY (Ouderkerkhof 27 te Utrecht) gaat, om de perfecte outfit voor de avond uit te zoeken. Je kunt hier tevens je kaartje in de voorverkoop halen. De (vvk)prijs is €09,99 (excl. Fee) en aan de deur 12,00. Je ticket kun je ook online kopen bij www.easyticket.nl.

We werken met een gastenlijst tot 00:30u. Ook hebben we leuke verjaardags & groepsarrangementen. Voor details: info@REASONto.com (Het eerste drankje is van ons!) Op deze avond is stilstaan geen optie en losgaan een absolute must!!Laat je inspireren door de reden die wij je geven..

Will you be my REASONto.com?