Partyflock
 

ShakerZz Returnz

gepubliceerd door , op
ShakerZz Returnz
15 augustus 2007
Met nog maar twee dagen te gaan tot de tweede editie van ShakerZz, zijn alle elementen weer op hun plaats voor een nieuwe nacht van zinderend technogenot. Op vrijdag 17 augustus is Bozzini opnieuw het domein van minimal en techno-adepten uit de wijde omtrek en ook deze keer kunnen alle remmen weer los met de beste DJ's die de lage landen op minimal/techno gebied in huis hebben!

So... Who's shaking?

DJ Remy
Met een unieke mix van eigenzinnige geluidstexturen en pure energie weet DJ Remy in zijn sets zelfs de meest kritische luisteraar te belonen. Zij die nog niet de kans hebben gehad zijn stijl met eigen oren te horen, hebben dan ook heel wat moeten missen op techno- en minimalgebied. Met zijn dj-roots stevig gevestigd in de Haagse en Amsterdamse clubscene (o.a. RoXy) van de jaren 90, is Remy inmiddels meermaals de wereld over geweest. Alleen al in 2005 draaide hij zijn sets op grote publiekstrekkers als DanceValley en Extrema Network en trendy clubs als Crobar Spirit (NYC), Fur (Washington), Ageha (Tokyo) en Amnesia (Ibiza). Minimal all the way!

Miquell Santos
Deze talentvolle jonge producer wist met de release van zijn "Minimal Pressure EP" op het prestigieuze "Faith Label" een zeer imponerend en kwalitatief hoogstaand minimal werk af te leveren. Zijn stijl laat zich het beste typeren als vette minimal gecombineerd met de betere progressive House. Deze dynamische combinatie vind je niet alleen terug in zijn producties maar ook vooral in zijn zeer energieke en opzwepende sets... en tijdens ShakerZz zal dat zeker niet anders zijn!

Marco Bailey
De publiekstrekker van de eerste ShakerZz, back by popular demand: Als een van de meest gevraagde Belgische DJ/producers van het moment is Marco Bailey groot geworden in de trance en techno van de 90s (o.a. op labels als Bonzaï en Lightning records). Anno 2007 beslaat zijn stijl het gehele spectrum van het genre. Zijn mix van underground house -of het nu funky tech house of stampende tribal groove is- is al jaren een begrip op dansvloeren van Rio tot Tokyo.

Tom Welling
Bekend van de eerste editie van ShakerZz, is ook Tom Welling deze keer weer van de partij op ShakerZz. Dit snel aan populariteit winnende regionaal technotalent mag op deze tweede ShakerZz zeker niet ontbreken... Tom Welling zette zijn eerste DJ-stappen in de wereld in de hardhouse, hardcore en industrial, maar koos in 2004 definitief voor Minimal/Regular/Schranz Techno als zijn eigen stijlen. Waarom? Dat zal hij op zeer overtuigende wijze laten blijken op de tweede editie van ShakerZz!

Timetable
22.30 - 00.30 Miquell Santos
00.30 - 02.30 Remy
02.30 - 04.00 Marco Bailey
04.00 - einde Tom Welling

12 opmerkingen

Mooi gegeschreven zo ! .. leuk stukje tekst!

nu hopen op weer wat meer opkomst:) (Het is echter wel het festival seizoen).

Maar dat mag mijn pret iig niet drukken ;) Op naar vrijdag...

Ik zorg ervoor dat het setje van welling online komt te staan, bailey/remy & Miquell ken ook.. maar dat pas met toestemming van hun zelf:)


ShakerZz :) op en top techno in limburg!
 
Ik zou er voor zorgen dat jullie voor 0030 aanwezig zijn want de set van Michel de Hey & Remy op Solar was echt superdik! Ik hoop dat Marco Bailey me dit keer niet telleurstelt zoals hij de vorige keer gedaan heeft. Maar dat kan ook aan mij gelegen hebben omdat ik verwachtte dat hij een dikke Minimal-set ging neerzetten. En Tom Welling op t einde is altijd goed!
ik ben van de partij deze keer.
wil het niet nog eens misse.
Artiest {SHOWLIST artist 38809, 46880}
Een goede optie.
 
gelukkig marco bailey en tom welling op het eind. vrijdag 17-08-07 word een super avond
04.00 - einde Tom Welling


gaat he-le-maaal los ! (Y) B)
YEAH ! Die place word GE-ROCKT! vanavond :D