Partyflock
 

1 Festival, 10 jaar uitgaanscultuur

gepubliceerd door , op
Amsterdams meest vooruitstrevende ‘feestaannemers’ Meubel Stukken bestaan tien jaar. Op 1 september wordt dit gevierd met een 10-uur durend festival op de NDSM-werf. In de diverse tenten gaan de meest vooruitstrevende geluiden en acts van dit moment, hand-in-hand met die van het afgelopen decennium.

In de jaren 90 richten RoXy veteranen Joost van Bellen & Peter van der Meulen samen Meubel Stukken op als organisatiebureau voor de in Amsterdam & Rotterdam immens populaire Speedfreax feesten. Sindsdien staat Meubel Stukken constant aan de wieg van nieuwe muzikale stromingen met vooruitstrevende feesten als Rauw, Manifesto, het Oud-Hollandsch Acid Feest, Club Filth, Fucque Les Balles en de Original Warehouse Acid Party en als laatste loot aan de boom het op ‘booty’ en ‘baile funk’ geinspireerde Little Sexmachine.

Op 1 september komen al deze feesten en concepten voorbij tijdens het ‘10 Year Birthday Bash’ festival. De line-up bestaat uit vele internationale en nationale artiesten die in de loop der jaren acte de presence hebben gegeven op de evenementen van Meubel Stukken. Een greep uit de namen: Dimitri, Erwin Olaf, Larry Tee, Wannabeastar & Miss Bhave, MC Feral is Kinky, Nepco, Laidback Luke, Red Nose Distrikt, Victor Coral, Curtis Jones, Brian S., Ruud van der Peijl, Bas Kosters, DiscTwins, ROOG, DJ’s Are Not Rockstars, Mr.Wix, Ted Langenbach, Eric de Man, Wink!, Groovemaster Johnson, Gomes & Vin-E, Paul Jay en Mr & Mrs. Cameron. Dj Joost van Bellen zelf, gaat een record vestigen door op één festival op zes verschillende plekken te draaien.

Of je nu wilt dansen op de laatste geluiden, of je je nog één keer wilt verliezen in die knallers van de afgelopen 10 jaar; dit is een festival dat je niet mag missen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via beep.nl en kosten € 40.- ex voorverkoop. Meer informatie: www.meubelstukken.nl

4 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
:respect: Geweldig, wat een brok cultuur :D
Kaarten al heel lang binnen, gaat weer een superfeest worden :respect:
Wil er nog iemand 2 kaarten kopen tegen de voorvoorverkoopprijs?
Ik heb er namelijk 2 gewonnen en had ze al gekocht. Hoef dr niets op te verdienen en jij bent nog goedkoper uit ;-)


AAAAACCCCCCCCCIIIIIIIIEEEEEEDDDDD
sowiezo erbij