Partyflock
 
Nieuws · oktober 2013
Na een waanzinnige editie op de zaterdag in de Cruise Terminal Rotterdam is het tijd om weer terug te keren naar de dag waar het allemaal op begon. Zondag 24 november komt Metz on Sunday naar de Rotterdamse hotspot Blender voor weer een ouderwets avondje uit.
Wie zich afvroeg waarom, na het succes van de vorige editie, Jeugdhuis Govio niet op de proppen kwam met een nieuwe Club Govio: Hardcore Edition hoeft hier niet langer van wakker te liggen. In samenwerking met enkele van de residents hebben ze de koppen samen gestoken en een nieuwe editie in elkaar geknutseld.
Met de release van zijn nieuwe dubbel-album Between the Candle and the Star keert Ophidian terug naar de basis. Op eerdere albums waren nog uitstapjes te horen naar andere stijlen dan hardcore, maar dit keer is bewust gekozen voor de pure, rauwe, snoeiharde hardcore waar hij het afgelopen decennium naam mee heeft gemaakt.
KNIP
woensdag 30 oktober 2013
Deze week een filmpje met extreme idioten, Trimbos legt het een en ander uit over MDMA testen en doseren, ook zien we dat je met Siri een date kunt regelen.
Rotterdam heeft er een nieuw uniek verfrissend partyconcept bij dat in alle opzichten de dancescene een boost zal geven in deze mooie havenstad. Get HiP, 30Love en Sophisticated Events hebben gezamenlijk de handen ineen geslagen om een concept neer te zetten dat met een vliegende start los zal gaan op de mooie nieuw verbouwde Waterfront locatie.
Toffler presents Ben Pearce
woensdag 30 oktober 2013
Dé UK relevatie van 2013 komt naar de tunnel. Dan gaat het natuurlijk over niemand minder dan Ben Pearce! Op vrijdag 8 november komt hij naar Toffler en of dat nog niet genoeg is, neemt hij ook nog eens het talent Real Connoisseur mee.
Hard Bass: exploration
woensdag 30 oktober 2013
Op zaterdag 1 februari 2014 organiseert b2s haar grootste indoor evenement Hard Bass in GelreDome Arnhem.
The exploration starts here!
Deze vrijdag organiseert BPM Productions een nieuwe editie van BPM Exclusive. In een intieme setting geeft BPM Productions talenten de kans om, samen met de grote namen uit de scene, de kelder van Dynamo op zijn kop te zetten. Deze editie zal niemand minder dan Ophidian zijn opwachting maken.
XXlerator: Start Your Engines…
dinsdag 29 oktober 2013
Start Your Engines...en kom zaterdag 2 november naar XXlerator 10 Hours in de Matrixx. Hier wordt rond twee uur 's-nachts de grootste mijlpaal uit de XXlerator geschiedenis onthuld!
Neophyte Records: Bigger Than Ever
dinsdag 29 oktober 2013
In januari 2014 kickt Neophyte Records de nieuwe tour 'Bigger Than Ever' af in Club Matrixx. Daarmee vieren dat ze al ruim 15 jaar 's werelds belangrijkste hardcore label zijn. Met meer dan 100 releases, waaronder ruim 20 albums, geproduceerd door de grootste namen uit het genre, is het geen verrassing dat Neophyte Records vaak als het invloedrijkste hardcore label wordt getypeerd.
Over een kleine zes weken, op zaterdag 7 december, barst het twintigjarig jubileum van een van de langst lopende hardcore-concepten ter wereld los in de Central Studios Utrecht. Hierbij lanceert Dance 2 Eden de trailer van Ghosttown – 2 Decades. Check 'm hier!
Met nog maar twee weken te gaan, komt op 9 november Freestyle Maniacs opnieuw in The Sand, te Amsterdam. Deze editie zal ook weer een rammer worden waar je bij moet zijn. Maken jullie de borsten maar vast nat voor Freestyle Maniacs - Rescue 911 met o.a Mental Theo, The The Darkraver, Buzz Fuzz, Dr. Rude, Ruthless en de resident DJ's The Freestyle Maniacs. Dit alles met een overdosis aan superhot entertainment van de Sexy Sinners, supereffects met dikke lasershow.
De freaqs zijn bekend! Bekijk de website & line-up van Freaqshow 2013. VIP Tickets voor Freaqshow zijn uitverkocht, normale entrance tickets zijn nog verkrijgbaar.
Breda verbiedt happy hours
vrijdag 25 oktober 2013
Breda gaat het houden van happy hours in de horeca verbieden. Het stadsbestuur wil zo overmatig drankgebruik onder jongeren tegengaan. Het verbod is opgenomen in de nieuwe Drank- en Horecaverordening van de gemeente die volgend jaar van kracht wordt.
Het populaire dance-event Don't Let Daddy Know komt naar Nederland! Het stijlvolle succesconcept van E&A Events & ID&T dat vier jaar geleden haar debuut beleefde in de Privilege, 's werelds grootste club op het nummer één dance eiland: Ibiza.
Nieuwe namen in de line-up voor de MTV EMA 2013 blijven binnenkomen! MTV onthult vandaag dat de legendarische Snoop Dogg, de populaire Robin Thicke, de wereldberoemde DJ en producer van Nederlandse bodem Afrojack en de band Imagine Dragons optreden tijdens de spectaculaire muziekawardshow MTV EMA 2013. Carice van Houten staat ook op het podium van de awardshow.
Jeroen Post en Geraldine Kemper praatten de prijzenregen aan elkaar en met optredens van onder meer Abstract, FeestDJRuud, FLAVA, Stolzenbach, Jebroer en Mr. Polska vierden de medewerkers van clubs, discotheken en danscafés een feestje in afwachting van de aankondiging van de genomineerden en winnaars.
Ook tijdens deze editie van Together is de nieuwe formule weer van kracht. Bij je entreekaart, €15 in de voorverkoop bij koop tickets, krijg je toegang tot het feest inclusief 5 drankmunten. Daarnaast kun je genieten van de meest verleidelijke ijsjes en overheerlijk verfrissend fruit. De volgende DJ's zullen jullie vermaken: Artento Divini, DieVito, Mario Rivano, Melvin, Miss Che Lari en Randy Katana.
Alsof we het nieuwe jaar in gaan tel je af naar het gekste feest van 't jaar: Supah! Dupah! Eclectic Festival. Nog maar een paar nachtjes slapen voordat het 26 oktober is en je helemaal los kunt gaan! De line-up heeft meer sterren dan de hemel, dus kom maar door de poort.
Line-up Life in Color compleet
dinsdag 22 oktober 2013
De line-up van de Europese primeur van Life In Color, op 14 december aanstaande in Sportpaleis Ahoy Rotterdam, is compleet. Nicky Romero, Quintino, Lucien Foort, Wildstylez, Dyna, 4tezian en MC Roga geven de donkerste periode van het jaar kleur. De artiesten zijn zorgvuldig geselecteerd voor dit verfspektakel.
Yellow Claw never dies
dinsdag 22 oktober 2013
De dagen worden snel korter en daarmee de nachten langer. Dit puur vanaf de zonnige kant bekeken, betekent dat meer Yellow Claw Never Dies voor je 'monie'. Zaterdag 23 november host de populairste cross-over formatie van dit moment een eerste echte eigen avond in de Matrixx.
Happy Wonderland
dinsdag 22 oktober 2013
Op zaterdag 2 november 2013 neemt Confusion Events jullie mee terug in de tijd naar een Happy Wonderland. De Rodenburg in Beesd zal deze avond geheel in het teken staan van een wilde rit door het verleden. Tijdens deze avond zullen de beste early en happy hardcore hits de revue passeren.
Zaterdag 25 januari 2014 staat The Sand Amsterdam in het teken van de jaarlijkse editie van Trance Nation. Dit jaar zal het vijftiende jaar zijn en daarom wordt er ditmaal extra uitgepakt met showelementen en een super dikke line-up.
Alle Frenchcore liefhebbers vanuit heel Europa opgelet. 26 oktober presenteren Noisekick Producties en XXL Culemborg het allergrootste frenchcore evenement van heel Europa: De vijfde editie van het legendarische concept Frenchcore S'il Vous Plaît! XXL Culemborg staat garant voor het hardste geluid van Nederland.
Zaterdag 23 november gaat het er weer heet aan toe in XXL Culemborg. Terwijl de donkere dagen zich al aandienen en de kou er langzaam insluipt kun je bij Booming New Dreams je hart laten verwarmen en je overgeven aan de verleidingen van de nacht. Opnieuw met een spannende playroom en met een overdaad aan top-dj's waar je normaal diep voor in de buidel moet tasten. Zo niet bij Booming New Dreams!
Er gonst iets in de Nederlandse dance scene, we staan aan het begin van een nieuwe ontwikkeling die weinig goeds belooft. De berichten komen aan de lopende band binnen, bij zowel Anyday Events als The Darkraver en Outsiders zelf. De vraag is steeds hetzelfde: 'Wat zijn jullie van plan met 'Baco en Bitches'?'
Zaterdag 9 november staat de Matrixx volledig in het teken van de muziek uit de jaren '00 tot nu. Tijdens Matrixx Zero's draaien dj's Nick Wijnand, J-Flava en Ralph Wonder de allergrootste en lekkerste hits uit deze periode.
Het Spaanse magazine en agentschap presenteren hun eerste Amsterdam Dance Event showcase ooit met als bekroning de Amsterdamse techno organisatie Click. De ADE showcase zal op 19 oktober plaatsvinden in de Barkode in Amsterdam. Op de line-up staan vooraanstaande Spaanse artiesten
KNIP
woensdag 16 oktober 2013
Deze week zijn we met zijn allen aan het beesten op ADE natuurlijk.....nu ja, wij wel. En we kwamen een beetje in tijdnood. Toch een KNIP met een lid in de spotlight die meer dan 'boe' en 'bah' zegt en natuurlijk weer wat filmpjes en de gebruikelijke rubrieken. Weet jij trouwens wat de invloed van drugs op seks is?
Benny Rodrigues op Full Moon
woensdag 16 oktober 2013
Zaterdag 16 november is het wachten voorbij en kun je weer terecht op een nieuwe sensationele editie van Full Moon. Met gepaste trots kan Full Moon melden dat nu ook top-dj Benny Rodrigues aan de line-up is toegevoegd! Daarnaast heeft Full Moon in de altijd relaxte 2e area heerlijke opzwepende trance en groovy trance sounds geprogrammeerd.
Zaterdag 26 oktober wordt een ultraspeciale avond in de Rain te Amsterdam. Op deze avond joinen de heren van R&B All Stars hun krachten met Kera Fränkel, om de avond te beginnen met een speciale R&B jamsessie met live band, gevolgd door het R&B feest van het moment: R&B All Stars.
Warner Bros. Interactive Entertainment en DJ Don Diablo slaan de handen ineen rondom Batman: Arkham Origins, de nieuwste game uit de Batman franchise, beschikbaar op 25 oktober 2013. Don Diablo maakt speciaal voor deze release een exclusieve track en videoclip 'Don Diablo - Origins' die op 18 oktober wordt onthuld tijdens het Amsterdam Dance Event.
Bladeren vallen weer van de bomen en de temperatuur is met tien graden gezakt naar het niveau waarbij je weer rustig je jas van de kapstok mag halen. De dagen van zonneschijn, cocktails en de zeer populaire outdoor festivals zijn voorbij. Regen en kou zijn weer onze grote vrienden geworden. Dit alles kan maar één ding betekenen, het meest spectaculaire indoor festival van Midden-Nederland staat voor de deur, het WOWIndoorFestival.
Niemand minder dan Frankie Knuckles 'The Godfather of House' komt naar Amsterdam. Op vrijdag 18 oktober transformeert hij restaurant BAUT tot 'The Warehouse' – de legendarische hotspot in Chicago waar house voor het eerst house genoemd werd, ruim dertig jaar geleden.
Disctrict One update
dinsdag 15 oktober 2013
De Prins Bernhardhoeve zal in quarantaine worden gebracht om verspreiding tegen te gaan van een nog onbekend besmettelijk virus. Het schijnt te gaan om het radioactieve subtype H4.RD. Bij verdere progressie zijn de volgende symptomen bekend: rammen, zagen, beuken en onverklaarbare drang tot energieke uitingen.
Wie de hele maand oktober van de Face This foundation een T-shirt koopt, maakt kans om op vrijdag 1 november bij alle belangrijke clubs van Amsterdam op de gastenlijst gezet te worden. Face This is een T-shirtlijn die haar T-shirts ontwerpt met tekeningen gemaakt door Indonesische basisschoolleerlingen. Van de opbrengst wordt voor deze kids een middelbare school in Bogor gebouwd.
Unieke leegstaande locaties transformeren tot feest- en cultuurruimtes, dat is het doel van evenementorganisatie Metamorphosa. Op vrijdag 25 oktober aanstaande zal de aftrap zijn in de bijzondere Hal B16 op het Energy Business Park Arnhems Buiten, het oude KEMA terrein.
De vier finalisten van de Pepsi DJ Knock Out competitie zijn bekend. Wessel S uit Dordrecht, Sound Rusherz uit Roosendaal, DJ AK uit Maastricht en Tom & Jame uit Breda nemen het zaterdag 19 oktober tegen elkaar op in de landelijke DJ finale tijdens Amsterdam Dance Event.
Millennium
zaterdag 12 oktober 2013
Na enkele maanden van voorbereidingen treffen is het eindelijk zover. Static Movement is trots om aan te kondigen dat op zaterdag 11 januari 2014 de allereerste editie van Millennium wordt gelanceerd.
Oldschool Gangsters
vrijdag 11 oktober 2013
Waterfront Rotterdam is 2 maal per jaar het domain van de OG's de plek die geen beperkingen kent als het gaat om geluid en sfeer! Zaterdag 12 oktober wordt een gekke huis en om dit een beetje aan jullie te laten voelen, zijn er een 2 tal artiesten uitgekozen om dit aan jullie door je OG hoofd te boren zodat de sfeer direct gezet is voor deze avond. Frantic Freak de man met zijn eigen Early Rave sound welke rechtdoor het midden gaat en alles met zich mee meesleurt richting de juiste BPM's.
Als Amsterdam volgende week wordt overgenomen door Amsterdam Dance Event, wil Op De Valrave niet achterblijven. In de onlangs verplaatste Undercurrent lukt het Op De Valrave om op het laatste moment een mooie selectie dj's te laten verschijnen.
Allerlaatste Happy Hardcore
woensdag 9 oktober 2013
Aanstaande zaterdag hoor je voor de allerlaatste keer het beste van vijf jaar Happy Hardcore voorbij komen in Central Studios te Utrecht. Tijdens deze nacht zullen alle oude & welbekende knallers uit de jaren '90 de revue passeren. Deze allerlaatste editie zal legendarisch worden, want alle grote iconen van de Happy Hardcore scene zijn aanwezig. De laatste tickets vliegen momenteel over de digitale toonbank, dus zorg er voor dat je erbij bent! Alle laatste info die je dient te weten lees je in dit bericht.
Afgelopen weekend kwam al groot in het nieuws dat Amsterdamse cafés uit moeten kijken voor dronken mensen in hun etablissement. Hierom kunnen zij gesommeerd worden de deuren te sluiten als het aan het gemeentebestuur van de hoofdstad ligt. Nu komt daar nog iets bovenop: vanaf 1 januari kunnen ondernemers hun vergunning ook kwijtraken als te harde muziek in de kroeg herhaaldelijk overlast veroorzaakt.
Frenchcore s'il vous plaît!
dinsdag 8 oktober 2013
Nog een kleine 3 weken te gaan voordat Europa's grootste internationale Frenchcore spektakel weer los barst in Culemborg. Alles wordt uit de kast gehaald om er een onvergetelijke nacht van te maken. Ook deze keer is er weer veel aandacht besteed aan de inhuur van extra geluid. Gegarandeerd het hardste geluid van het land! De artiesten hebben laten weten er 100% klaar voor te zijn. Jullie ook? Koop dan snel je ticket voor het te laat is.
Gregor Tresher keert dit jaar terug naar Studio 80 voor zijn jaarlijkse Break New Soil showcase tijdens het Amsterdam Dance Event en dit keer komt hij met de grootste lineeup tot nu toe!
Format houdt je warm
donderdag 3 oktober 2013
De R is weer in de maand en dat is goed nieuws voor de nachtdieren onder ons. Want de dagen worden korter en de nachten worden langer. Buiten wordt het kouder, maar bij Format word je warm gehouden. Vrijdag 4 oktober is er weer een nieuwe editie van de maandelijkse techno-avond van AIR. En ook deze keer wordt er langer doorgegaan. Host Juan Sanchez heeft voor aanstaande vrijdag Roberto Capuano (Drumcode), Sandrien, Delicatesse en Klamme Handjes uitgenodigd om de herfst in te knallen.
Zaterdag 12 oktober is de dag dat de Amsterdamse eventorganisatie SFFRMKRS met een karrevracht aan dj's het Nijmeegse nachtlevend kleur komt geven. De plek waar al dit moois plaats zal vinden is: Matrixx.
Danceliefhebbers kijken er al maanden naar uit: Amsterdam Dance Event neemt van 16 tot en met 20 oktober onze hoofdstad weer over! Sugar Factory maakt, voor alweer het achtste achtereenvolgende jaar, deel uit van het prestigieuze evenement. Tijdens deze editie pakt de Amsterdamse club uit met nog mooiere acts!
Aanstaande vrijdag, 4 oktober, presenteert Nachtsport een nieuwe beestachtige najaarseditie. Deze vindt plaats in het altijd geliefde Doornroosje. Nachtsport daagt jullie uit eindeloos te dansen op melodieuze, rollende en diepgetinte techno van de twee Duitse superhelden, Gabriel Ananda en Marc Romboy. Zij zullen deze avond dan ook de letterlijke boventoon voeren.
Elke laatste zondag van de maand opent club Roekz in Vinkeveen haar deuren voor het betoverende event 'chiQ'. Dit splinternieuwe concept neemt de bezoeker mee op een reis waarbij muziek, verrassend entertainment, heerlijke hapjes en drankjes, maar vooral gezelligheid de boventoon voeren.
31 oktober 2013
Metz on Sunday in Roterdamse hotspot Blender
Hardcore edition keert weer terug in Govio
Ophidian focust met nieuwe album op pure hardcore
30 oktober 2013
KNIP
Selected: nieuw, verfrissend partyconcept Rotterdam
Toffler presents Ben Pearce
Hard Bass: exploration
Ophidian op volgende gratis editie BPM Exclusive
29 oktober 2013
XXlerator: Start Your Engines…
Neophyte Records: Bigger Than Ever
Ghosttown · 2 Decades trailer release
Groepstickets Freestyle Maniacs hardere stijlen bijna uitverkocht
25 oktober 2013
Bekijk de website & line-up van Freaqshow
Breda verbiedt happy hours
24 oktober 2013
Succesvol concept Don't Let Daddy Know naar Ziggo Dome Amsterdam
MTV EMA line-up aangevuld met Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons
23 oktober 2013
Brothers Festival Dome wederom populairste megaclub van Nederland
Aanstaande zaterdag Together in Club Eindelijk Weer
Timetable en laatste info Supah! Dupah! Eclectic Festival
22 oktober 2013
Line-up Life in Color compleet
Yellow Claw never dies
Happy Wonderland
21 oktober 2013
Trance Nation maakt datum jubileumeditie bekend
Frenchcore s'il vous plaît! laatste info en timetable
19 oktober 2013
Booming New Dreams hartverwarmend lekker
18 oktober 2013
Darkraver en Outsiders lanceren deze zondag concept 'Baco & Bitches' op ADE
17 oktober 2013
Matrixx Zero's met muziek uit de jaren 2000 tot nu
Spaanse DJMag Magnum Bookings & Click presenteren officiele ADE showcase met zwaargewicht
16 oktober 2013
KNIP
Benny Rodrigues op Full Moon
R&B Jam Session en All Stars eind oktober in Rain
Don Diablo maakt exclusieve track en videoclip voor Batman game
15 oktober 2013
Herfst? So what? The Central Dome opent zaterdag 16 november met WOWIndoorFestival
Frankie Knuckles & Eric Kupper zes uur live bij Baut
Disctrict One update
14 oktober 2013
Goeddoeners op gastenlijst van vrijwel alle Amsterdamse clubs
Verlaten industriële Hal B16 eerste eventlocatie van Metamorphosa
Finalisten Pepsi DJ competitie bekend gemaakt
12 oktober 2013
Millennium
11 oktober 2013
Oldschool Gangsters
10 oktober 2013
Op De Valrave doet last minute mee met ADE
9 oktober 2013
Allerlaatste Happy Hardcore
8 oktober 2013
Amsterdamse uitgaansgelegenheden dicht bij luide muziek
Frenchcore s'il vous plaît!
Break New Soil & AIAIAI met gezamenlijke special
3 oktober 2013
Format houdt je warm
2 oktober 2013
Amsterdamse SFFRMKRS geven Nijmegen kleur in de Matrixx
Pareltjes van Amsterdam Dance Event bij Sugarfactory
Nachtsport daagt uit, een beest van een line-up
1 oktober 2013
chiQ nieuw zondagconcept Roekz Vinkeveen