Partyflock
 

KNIP

gepubliceerd door , op
KNIP
30 januari 2013
Inhoud



Viral

Snapt die ouwe van je eindelijk hoe die smartphone werkt, omdat jij het hem uitlegde, gaat ie het tegen je gebruiken!


Deze week verschenen recensies

Ronski Speed – Second World
Second World is het tweede artiestenalbum van Ronski Speed. Breekt de Duitser op deze plaat met zijn vocale trance traditie? Wie de tracklist bekijkt krijgt een vermoeden, wie het album beluistert weet het zeker. Speed draait niet.
Seams - Quarters
De zoveelste Berlijnse creatieveling heeft zich ontpopt; Seams. De Britse Duitser laat op zijn debuutalbum quarters een warm, analoog klinkend geluid horen.
Roger Shah presents Sunlounger – Balearic Beauty
Met zijn warme trance en chillout sound mag Sunlounger de zonnekoning onder de balearische trance genoemd worden. Hoe (hart)verwarmend is zijn vierde artiestenalbum geworden?
Till von Sein - Suol Mates
Till von Sein brengt deze keer de verzamelaar uit van het label Suol , 'Suol Mates'. Het is de ultieme relax CD van dit moment. Zoals we gewend zijn van Till von Sein staat het vol met heerlijke chillout songs, met invloeden uit R&B, funk en soul.
Watergate 14 - Mathias Kaden
Nummer veertien, een voetballiefhebber denkt dan al snel aan Johan Cruijff. Voor de Berlijnse club Watergate staat veertien komende tijd voor het nummer van de nieuwste Watergate mixcompilatie, samengesteld en gemixt door Mathias Kaden.
Dapayk & Padberg - Smoke
Dapayk en Padberg hebben afgelopen jaren samen drie studioalbums afgeleverd en met 'Smoke' is hun nieuwste album verschenen. Beiden staan bekend om hun dansvloer gerichte producties, maar met 'Smoke' presenteren ze een fraai downtempo luisteralbum.


Deze week te winnen

Krap bij kas? Of ben je een geluksvogel? Op deze pagina vind je alle winacties waarbij je kansmaakt op bijvoorbeeld vrijkaarten, gastenlijstplaatsen en e-tickets. We pikken er nu een paar leuke acties uit:



Doe mee en win!


Foto van de week


..Danny Deurbel.. maakte tijdens FestyLand dit plaatje. Bang kijken in een botsauto die niet eens beweegt.....hallucinating much? ;)



Waar vind je onze fotografen?

Altijd leuk om een herinnering aan een feestje over te houden, toch? En zo'n pixelig, donker kiekje met je mobieltje genomen is ook niet alles. Daarom zijn onze fotografen elke week op de meest uiteenlopende feesten te vinden. Deze kom je één van hen tegen op:

woensdag 16 oktober 2013:Luminosity
Mary go wild: 25 years of dance in the Netherlands
donderdag 17 oktober 2013:Armada Night
Toolroom Knights
vrijdag 18 oktober 2013:Dave Clarke
Hardwell presents Revealed
zaterdag 19 oktober 2013:2004 Back on the floor
Amsterdam Music Festival
Bass Operation
Grotesque Indoor Festival 2013
Poing!
zondag 20 oktober 2013:Danny Tenaglia
Stealth


Ondertussen op Flock.....

Elke week kijken we welke opmerkingen en forumberichten de meeste karmapunten verzamelen. Zowel positief als negatief.....wel binnen de grenzen van het toelaatbare natuurlijk ;)

Er is heel wat commotie onder Qlimax over line-up et cetera. Robbie M is de speculaties duidelijk zat. Bronnen willen we!




Trimbos beantwoordt jouw vraag!


Vraag:
Wat is de invloed van alcohol en drugs op sex?

Antwoord
Sommige mensen gebruiken alcohol en drugs om makkelijker contact te maken met anderen of om meer zin in sex te krijgen. Er zijn echter risico's aan sex onder invloed. Deze risico's gelden voor vrijwel alle drugs:

Door het gebruik van alcohol en drugs kun je een troebele blik krijgen. Je denkt minder helder en bent minder kritisch. Dit kan schaamte en teleurstelling opleveren als achteraf blijkt dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt.
Alcohol en drugs zijn van invloed op je bedprestaties. Je denkt dat je de sterren van de hemel hebt gesext, maar in werkelijkheid bakte je er niets van. Of je hebt een geweldige vrijpartij achter de rug, maar je weet er de volgende dag niets meer van?
Onder invloed van alcohol of drugs is het vaak moeilijker een condoom om te doen. Of je vergeet het of laat het achterwege in 'the heat of the moment'. Ook kan het zijn dat je sneller instemt met onveilige sex. Achteraf hebben mensen vaak spijt van onveilige sex.
Onder invloed van alcohol of drugs ga je soms sneller voorbij aan je eigen wensen en grenzen. Je wordt gemakkelijker overgehaald of tot sex gedwongen als je onder invloed bent. Het kan ook voorkomen dat je zelf geen oog meer hebt voor de wensen van je bedpartner. Je kunt dan over de grenzen van een ander heen gaan.
Sommige mensen kunnen na een tijdje niet meer zonder alcohol of drugs leuke sex hebben. 'Nuchtere' sex vinden ze dan saai. Dit kan veel problemen geven in relaties. Ook komt het voor dat mensen alcohol of drugs nodig (denken te) hebben om zich te ontspannen en in de juiste stemming te komen.

Hasj en wiet
Van blowen kun je in een ontspannen stemming raken. Je bent minder geremd en je lichaam is gevoelig voor aanrakingen. Eén van de werkzame stoffen in hasj en wiet is THC. THC werkt verslappend op je spieren: je benen en armen voelen erg 'zwaar' aan. Dit is niet altijd bevorderlijk voor een lekkere vrijpartij. Het is mogelijk dat je minder zin in sex krijgt als je langere tijd veel blowt. De effecten van hasj en wiet verschillen per persoon en zijn sterk afhankelijk van de omgeving en sfeer.

Lees op onze website alles over de andere middelen en hun invloed op sex.

Lees meer over het Trimbos-instituut op Partyflock.
Alle eerder beantwoorde vragen bekijken? Dat kan hier!
Heb jij vragen over alcohol en drugs die je graag beantwoord ziet door het Trimbos-instituut? Stel deze in het vragentopic!


Filmpje!

Wat nou lange verloving en bruiloft plannen? Deze laat er geen gras over groeien!


Hilarisch

Ja, eigenlijk is het ernstig dat mensen gaan filmen en niet de dames in het volgende filmpje tegen zichzelf in bescherming nemen.....maar sommigen laten het ook wel erg ver komen!



In de spotlight


Nick:
verwijderd

Echte naam:
Boyd

Leeftijd:
27

Woonplaats:
Eindhoven

Relatie:
Ja, al vele jaren, maar we hebben er bewust voor gekozen niet op partyflock te vermelden onder welk profiel ze schuilgaat. Alleen onze vriendjes mogen het weten (6)

Werk/school:
In het kort werk ik voor een multinational, en zorg voor een goede informatievoorziening, klantescalaties, protocollen/processen-analyse en -verbetering voor vier callcentra in Europa. Daarnaast haalde ik in oktober 2013 mijn MBO.

Wat was je eerste feest dat je hebt bezocht en hoe heb je dit beleefd?
Thunderdome 2003, er ging een wereld voor me open. Tot dan dacht ik en werd me verteld dat op die feesten exclusief (half)kalende medemensen aanwezig zouden zijn, maar dat bleek een achterhaalt idee. Om 1 uur die avond kwam er een einde aan mijn anti-houding en nam ik daar mijn eerste halve pilletje. Hoewel ik er niet extreem wazig van werd, heb ik wel een half uur gechecked of mijn hart nog werkte. Toen ik constateerde dat dit zo was, heeft dat én de muziek, de atmosfeer, de mensen en de energie me toch een intensief hakkend nachtje bezorgd.

Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
Ik kan niet heel erg goed kiezen.
Qua grote:Thunderdome 2003, omdat het mijn eerste was en alleen al daarom helemaal geweldig. Ook TD 2012, omdat dit het eerste rondjesloopfeest was die ik helemaal geweldig vond. Maar toch ook élke Dominator op het E3 strand, grotendeels vanwege de HKV waar je nooit écht weet wat je kan verwachten.
Qua kleintjes: BPM Productions, editie 19 december 2012. Omdat ik jarig was en een maat regelde dat een track van me gedraaid werd.

Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
Minimaal 300 kilometer. Maar dat is ook een erg ruwe schatting.

Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
Oke, al is dit een verhaal die ik nauwelijks korter kan maken, mijn antwoord; Hardcore, en dan met name de donkere subgenres. Komt door de feestjes die ik in de loop der tijd heb bezocht. Het begon voor mij in kleine jongerencentra en achteraf zaaltjes in de buurt, maar meestal was dat happy en old school, beiden waren toen al niet bepaald mijn favoriete stijlen. Na Thunderdome 2003 ging ik vaker naar de City Hall in Utrecht. Zweet en stinkhollen noemde ik het ook wel, waar dan terror en/of speedcore werd gedraaid. Daar heb ik een voorliefde gekregen voor terror&speedcore. Toen ik in Eindhoven ging wonen, bezocht ik altijd de From Dusk Till Dawn maar die ging al snel op de fles. Ik ging een tijdje nauwelijks naar feesten, tot ik Translated Visions (Roermond) bezocht in 2008. Hier werd ik geconfronteerd met hardcore + drumNbass elementen waar je U tegen zegt. DnB en het dubstep-genre zijn door mijn hakkend hartje bij de edities van dit concept omarmd. Tenslotte bezocht ik vaak de Dynamo (Eindhoven), waar vaak ik door GBBR warm ben gemaakt voor een hoop muziek die ik daarvoor niet eens luisterde . Hier is de voorliefde uitgebreid naar tekno, industrial&schranz. Nu zit ik zelf bij de vrijwilligers van Inner Vision, de opvolger van GBBR. Elke week BPM hardcore avond in Dynamo, daar doe ik het voor!

Welk nummer staat bij jouw bovenaan in de lijst met beste nummers en waarom?
Als ik dan moet kiezen; G-Shock - Demons (Promo Remix). Toch deze commerciële plaat, gedeeltelijk is dat nostalgie die spreekt, maar vooral dat onheilspellende begin die leidt tot een bruut partij gebeuk.

Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
Eigenlijk werk ik al enige tijd in de dancewereld. In de vorm van MC Ballenbreker doe ik optredens en help hier en daar mee aan tracks. Ook werk ik als vrijwilliger bij Inner Vision, in die rol doe ik van alles. Van barren tot persberichten. Die schrijf ik ook op aanvraag . Ik ben tevreden, maar aangezien mijn vorige droom nu werkelijkheid is (MC Ballenbreker @ Noize), is mijn nieuwe droom (niet te verwarren met doel) toch zeker MC Ballenbreker @ HKV stage Dominator.

Je komt op een feest een fotograaf tegen. Wat doe je? Spring je ervoor of duik je juist weg?
Meestal zie ik ze niet, en als ik ze wel zie, dan ga ik er nooit voor staan. Sowieso ben ik helemaal bezweet en alleen al daarom zien die foto's er per definitie niet wonderschoon uit. Bovendien ben ik meestal alleen en druk bezig voor een geluidskist. Dit resulteert verder in autistisch gedrag op een feest. Daarom kijk ik ook nooit in de lens; Gezicht naar de vloer, beuk gewoon door en je 'ziet helemaal niemand'.

Hoe heb je Partyflock ontdekt?
Door een vriend van me in 2003. Die goeie ouwe tijd waarin we nog tegen elkaar zeiden: "He je moet eerst naar het forum gaan, en dan weer naar berichten, om je nieuwe berichten te zien"

Welke versie van Partyflock gebruik je? Dark of Light?
Dark, als ik hem op licht zet krijg ik hetzelfde gevoel als wanneer je chill met je vriendin in een donkere kamer met schemerverlichting zit, lekker knus, en dan ineens doet iemand de gordijnen open. Argh!

Wat gebruik je het meest op Partyflock:
Alles eigenlijk. Alleen priveberichten sporadisch.

Waar stoor je het meest aan op Partyflock:
Anti-partyflock sentimenten. I(L)Partyflock

Wat zou jij doen als je één dag de baas van Partyflock was:
'Ballen breken' tot de vervanging van 'flocken' uitroepen.

Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Jewwy, die man is al eeuwen gestopt met adminnen en nog steeds worden de links gehyperlinked op zijn naam. Hoe het ook bedoelt is, als je dat voor elkaar krijgt heb je een goeie stempel op je werk gedrukt (Y)

Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
Ja teveel, met name voor het plaatsen van berichten die als 'ongewenst, ongepast' zijn betiteld en opmerkingen die stroken met het beleid. Maar mijn bordje is nu alweer een paar jaar zo goed als schoon , dus ik verwacht inmiddels eigenlijk een Partyflock Verklaring Goed Gedrag.

Wat zou je graag anders zien op flock?
Direct messaging met andere gebruikers. De enige reden dat ik meer op feestboek zit, is omdat dit veel handiger communiceren is. Indirecte PM's leveren een traag gesprek op, en ik ben ongeduldig.

Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
Nee :CRY:

Ben je donateur en waarom?
Nee, vooral omdat ik lui ben. Als ik een minder lui moment heb, zal ik een paar euro storten, als ik eraan denk natuurlijk. Een eenmalige machtiging zou wel ideaal zijn, of een donatie-abbonement; 1,15 per maand, startinzet naar eigen wens.

Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
10

Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
Ik ga mezelf beperken tot 3 benamingen ipv. personen: Iedereen binnen Inner Vision, Brain attacks, Eindhoven, mijn familie + mr. Cytrate&trawanten. En Desiree natuurlijk (L) *Oke dat waren er iets meer, maar als je een gelegenheid hebt iedereen te groeten moet je die wel nemen.

We bedanken verwijderd voor de antwoorden! Wil jij ook een keer in de Spotlight? Stuur ons een berichtje!


Anekdotes

Het mag eigenlijk geen anekdote heten, want dat velen van jullie niet zo goei kennuh spelluh is wel duideleik!

en eventuwele andere feesten


:facepalm:


Mop van de week


Komt mijn collega gisteren op kantoor, en blijkt geweldig moeilijk te lopen.

Ik: Waarom loop je zo moeilijk ?

Hij: We hebben sinds gisteren een nieuwe hond, een Duitse herder
en die heb ik uitgelaten.

Ik: Kon je hem niet bijhouden dan?

Hij: Jawel maar ik heb even getest of het wel echt een Duitse herder was. Toen ik een fiets zag zei ik: kijk daar "das Rad". Die hond wordt wild, valt die fiets aan en vernielt de banden.

Even verder loopt er een moeder met kind en ik zeg: kijk daar "das Kind". Hij is weer niet te houden en valt dat kind aan.

Terug thuis doe ik nog een test, wijs op de klok en zeg: "das Uhr",
en twee minuten later ligt de klok vernield op de grond.

Mijn vrouw komt thuis en ziet de vernielde klok en ik vertel wat er
gebeurd is,waarop zij antwoordt: "das klote".



Heb je tips voor de KNIP? Leuke filmpjes, deelnemers voor de Spotlight, grappige filmpjes, plaatjes en moppen zijn meer dan welkom! Stuur ons een berichtje!

16 opmerkingen

 
BUBBA! :woop:
1 van de eerste keren dat ik zn interview een keer van begin tot einde uit lees 8)

geniaal :lol:

up voor Bubba :woop:
Boyd! Fijne knip kerel! Tot volgende week woensdag bij BPM! Inner Vision For the win!
Dark, als ik hem op licht zet krijg ik hetzelfde gevoel als wanneer je chill met je vriendin in een donkere kamer met schemerverlichting zit, lekker knus, en dan ineens doet iemand de gordijnen open. Argh!


:lol:

Zo waar
Werkzaam bij Partyflock
Het mag eigenlijk geen anekdote heten, want dat velen van jullie niet zo goei kennuh spelluh is wel duideleik!

en eventuwele andere feesten


:facepalm:


Dat is gewoon een typo :facepalm:


En Bubba! (Y) B)
whehe die mop :P
Uitspraak van marthijn:bier: op woensdag 16 oktober 2013 om 19:03:
1 van de eerste keren dat ik zn interview een keer van begin tot einde uit lees 8)


Eens. Eindelijk een keer normale Nederlandse zinnen en originele antwoorden. Leuk om te lezen! (Y)
Die vent van het filmpje: Het is echte liefde óf hij was gewoon bang dat ze nee ging zeggen zonder al het spektakel :P
 
Een fatsoenlijk interview ja. Goedzo Bubba. (Y)
"Door het gebruik van alcohol en drugs kun je een troebele blik krijgen. Je denkt minder helder en bent minder kritisch. Dit kan schaamte en teleurstelling opleveren als achteraf blijkt dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt.
"
:o Joh! :lol:

"Alcohol en drugs zijn van invloed op je bedprestaties. Je denkt dat je de sterren van de hemel hebt gesext, maar in werkelijkheid bakte je er niets van. Of je hebt een geweldige vrijpartij achter de rug, maar je weet er de volgende dag niets meer van?".


haha, is dit een serieus antwoord?:/
laatste aanpassing
Uitspraak van Leown op woensdag 16 oktober 2013 om 19:18:
Dat is gewoon een typo :facepalm:


En we hebben de ID van de Quote ;-)
Uitspraak van Renton op donderdag 17 oktober 2013 om 13:18:
En we hebben de ID van de Quote


Ik was het niet hoor 8)
 
:D (Y)
 
Ahhhhhhhh vroegah

Waar stoor je het meest aan op Partyflock:
Anti-partyflock sentimenten. I