Partyflock
 

Toffler presents Ben Pearce

gepubliceerd door , op
Ben Pearce
18 oktober 2013
Dé UK relevatie van 2013 komt naar de tunnel. Dan gaat het natuurlijk over niemand minder dan Ben Pearce! Op vrijdag 8 november komt hij naar Toffler en of dat nog niet genoeg is, neemt hij ook nog eens het talent Real Connoisseur mee.

Voor velen staat de naam Ben Pearce synoniem met de killer 'What Might I Do'. Dit deephouse debuut domineerde in 2012 wereldwijd menig dansvloer en ontving onder andere support van Jamie Jones, Heidi en Pete Tong. De plaat ontving vervolgens ook nog platina in Europa.


'Ben Pearce – What Might I Do'

De diehards die Ben Pearce echter al sinds het begin volgen, weten maar al te goed dat hij nog veel meer in zijn mars heeft. Ben is van natura vooral een underground DJ. Met zijn brede muzikale kennis heeft hij het vermogen om een breed scala aan genres te draaien. Zijn skills achter de draaitafels zijn niet onopgemerkt gebleven en werden enorm goed ontvangen door artiesten als Seth Troxler, Eats Everything en Theo Parrish.


'Future Disco Radio Guestmix'

Naast dit alles is Ben Pearce ook nog eens labelbaas van 'Purp & Soul'. Dit label heeft inmiddels al een behoorlijk aantal talenten onder zijn hoede genomen. Eén daarvan is de pas 20-jarige Real Connoisseur. Met een combinatie van garage, UK bass en elektronische synths maakt hij infectieuze melodieën. Met een track als 'Faux De Baux' heeft hij al laten zien deze kunst maar al te goed onder de knie te hebben.


'Real Connoisseur – Faux De Baux'


Vrijdag 8 november staat volledig in het teken van sound uit de UK. Met headliner Ben Pearce en Purp & Soul maatje Real Connoisseur belooft het een wervelende avond te worden tijdens Toffler presents Ben Pearce [PURP & Soul, UK]!

Tickets kosten in de voorverkoop €10 en je koopt ze bij koop tickets.