Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore edition keert weer terug in Govio

gepubliceerd door , op
Club Govio
4 oktober 2013
FeestClub Govio · The Hardcore Edition
Datumzaterdag 7 december 2013
LocatieGovio Site
Wie zich afvroeg waarom, na het succes van de vorige editie, Jeugdhuis Govio niet op de proppen kwam met een nieuwe Club Govio: Hardcore Edition hoeft hier niet langer van wakker te liggen. In samenwerking met enkele van de residents hebben ze de koppen samen gestoken en een nieuwe editie in elkaar geknutseld. Deze gaat zoals altijd door in het Belgische Kalmthout, net over de Nederlandse grens, in Jeugdhuis Govio. Wederom staat de liefde voor het betere 'harde werk' centraal en komen ze met een line-up om u tegen te zeggen. Na vorige keer de heren van The Outside Agency als headliner te kunnen versieren hebben ze het dit keer op eigen bodem gezocht. Zonder te hoeven onderdoen voor de vorige keer was het niet gemakkelijk, of misschien net wel, om een geschikte DJ te vinden die hier voor in aanmerking kwam.

Daarom zijn ze al snel bij Igneon System uitgekomen. Recent begonnen aan zijn eigen label, Heresy, staat deze DJ altijd klaar voor vernieling tot de dansvloer te brengen. Met heerlijk oorverdovende tracks als Crisis Situation en Underground Splitter weet hij zowel bij hoge als lage BPM's hel te ontketenen.

Natuurlijk is er bij zulk een headliner een goed gevolg van doen en dat weten ze bij de organisatie duidelijk ook. Niemand minder dan Industrial Frequency zal een keurige live-set verzorgen, vol met industriële geluiden en snoeiharde bassen. Ook zullen Kubrick & Dronekiller een deel van de vernieling voor zich nemen tijdens hun battle die niet snel vergeten zal worden. Als kers op de taart is er Makebelieve die met zijn - onlangs uitgekomen en zeer goed ontvangen door het publiek – Combobreaker podcast laat zien dat het niet altijd snel moet gaan om goed te zijn.

Verder nemen de residents Jeffius, The Noisemaking Criminals en Deckadenze de beats op zich. Elk met hun eigen stijl en visie over hardcore in al zijn aspecten zullen ook zij er voor zorgen dat deze editie minstens even goed als de vorige zal zijn.
Kaartjes zijn deze keer enkel aan de deur te verkrijgen en komen op €6 voor 23u en €8 na 23u, wederom een reden om op tijd te komen dus!
Govio is makkelijk te bereiken met de trein (lijn Antwerpen - Roosendaal) en de bus (de lijn 670). So don't miss out!

Line-up:

2 opmerkingen