Partyflock
 

Spaanse DJMag Magnum Bookings & Click presenteren officiele ADE showcase met zwaargewicht

gepubliceerd door , op
Het Spaanse magazine en agentschap presenteren hun eerste Amsterdam Dance Event showcase ooit met als bekroning de Amsterdamse techno organisatie Click.

Dj Mag Spain is de Spaanse editie van 's werelds grootste en meest belangrijke magazine dat zich focust op elektronische muziek. Het magazine is de nummer 1 portal tot de elektronische muziek community en verslaat het laatste nieuws over muziek, events, lifestyle en technologie.
Magnum Bookings is een agentschap uit Madrid en vertegenwoordigt labels als Cadenza, Moon Harbour en Break New Soil in Spanje. Zij behandelen ook de boekingen voor wereldwijde top artiesten zoals UNER, Cristian Varela en Alex Under. Magnum Bookings is deel van de MG Group, verantwoordelijk voor belangrijke Spaanse events en festivals zoals Reverse Madrid, FreeLive en Amnesia Coruna.
Click behoeft verder weinig tot geen introductie en heeft haar sporen ruim verdiend binnen de Nederlandse techno scene.Click staat bekend om haar strakke producties, dikke programma's op rauwe lokaties.

De ADE showcase zal op 19 oktober plaatsvinden in de Barkode in Amsterdam. Op de line-up staan vooraanstaande Spaanse artiesten zoals de Ibiza DJ Award 2013 winnaars Cristian Varela (Best Techno) en UNER (Best Newcomer), maar ook Alex Under, Danny Serrano, Julio Navas, Gonçalo, Ismael Rivas en meer. Naast deze Spaanse Armada zullen er ook een aantal Europese talenten hun opwachting maken zoals Mendo (Cadenza), Fabrizio Maurizi, Einmusik en onze eigen Remy. Elf uur lang de beste underground beats met een Spaans tintje, van 22:00 tot 09:00!

Tickets koop je voor €15 bij koop tickets.