Partyflock
 

Allerlaatste Happy Hardcore
time table & latest info

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag hoor je voor de allerlaatste keer het beste van vijf jaar Happy Hardcore voorbij komen in Central Studios te Utrecht. Tijdens deze nacht zullen alle oude & welbekende knallers uit de jaren '90 de revue passeren. Deze allerlaatste editie zal legendarisch worden, want alle grote iconen van de Happy Hardcore scene zijn aanwezig. De laatste tickets vliegen momenteel over de digitale toonbank, dus zorg er voor dat je erbij bent! Alle laatste info die je dient te weten lees je in dit bericht.

Time table
22.00 – 23.00 Norman
23.00 – 00.00 Dune
00.00 – 01.00 Highlander
01.00 – 02.00 Charly Lownoise & Mental Theo
02.00 – 03.00 Paul Elstak
03.00 – 04.30 Waxweazle
04.30 – 06.00 The Viper

Hosted by Da Mouth of Madness

Tickets
De laatste tickets zijn verkrijgbaar via http://happyhardcore.tickets.supersized.nl en koop tickets. Deze allerlaatste editie gaat sowieso uitverkocht, dus er zal geen deurverkoop zijn!

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij de allerlaatste editie van Happy Hardcore? Houd dan de Supersized Facebook]Facebook-[/url] en Twitter]Twitter[/url] pagina goed in gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan!

Gebruik de hashtag #HH13 wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Happy Hardcore trending topic te maken!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Houd er rekening mee dat ook aan de bar om legitimatie gevraagd kan worden.

Rookbeleid
In Central Studio's is het niet toegestaan om te roken, dit is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Lockers
Bij de entree bestaat de mogelijkheid tot het huren van lockers. Deze kunnen gebruikt worden om o.a. jassen en tassen in op te bergen. Een locker kost 6 euro en de borg bedraagt 5 euro, deze krijg je terug wanneer je de sleutel inlevert. In een locker passen ongeveer 3 jassen, dus deel er eentje met je vrienden.

Spullen meenemen
Eten en drinken mogen niet mee naar binnen. Volg je een speciaal dieet, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit. Het is tevens toegestaan om medicatie mee te nemen mits ook dit in een gesloten verpakking zit. Ook dien je een doktersverklaring bij je te hebben.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet deze niet te delen met Supersized via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Munten & pinnen
In Central Studios bevinden zich diverse muntkassa's. Hier bestaat ook de mogelijkheid om te pinnen. Het wordt toch aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen, omdat pin terminals afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Pas op met alcohol & drugs
Supersized conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Utrecht. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Vervoer
Central Studios is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar.
- Per auto: Central Studios ligt dicht bij de snelweg A2. Stel je navigatie in op Gietijzerstraat 5 te Utrecht en volg bij aankomst de aanwijzingen van de parkeerwachten voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.
- Met de bus: neem vanaf Utrecht CS lijn 5. Deze stopt voor de deur van Central Studios.
- Met de trein: station Utrecht Zuilen is op 5 min loopafstand van Central Studios.
Vanaf 04.30 uur zullen er pendelbussen rijden vanaf Central Studios naar Utrecht CS Jaarbeurs. Voor meer informatie en actuele vertrektijden kijk je op www.9292.nl.

Website
Voor meer informatie over de allerlaatste editie van Happy Hardcore bezoek je www.happy-hardcore.nl.

11 opmerkingen

Criticall Mass??? Voor de rest, knalluh :D
 
Waarom de allerlaatste keer? Mijn indruk is toch dat ze nog altijd uitverkochten? De hype lag enkele jaren terug, toen waren er wel drie per jaar. De move van dit jaar vanuit Matrixx naar Utrecht vond ik ook al onverwacht. Iemand insights?
Happy hardkeur is zoo 1998. Daarom misschien?
Zeg maar gerust 1995/'96. Vind happy hardcore best leuk op zijn tijd om thuis op te zetten. Maar een hele nacht, lijkt me niets.
Uitspraak van Tumult op donderdag 10 oktober 2013 om 09:15:
Maar een hele nacht, lijkt me niets


Een hele nacht zonder lijkt me dus niks!!! ;-) Uiteraard ieder z'n ding, maar bij mij geen dag voorbij zonder Happy Hardcore! NOG 1 NACHTJE!!!!!!
:D jammer dit gelijk minnen.
Uitspraak van Tumult op vrijdag 11 oktober 2013 om 10:22:
:D jammer dit gelijk minnen.


It wasn't me..... like I said: Uiteraard ieder z'n ding.
laatste aanpassing
lekker happy hardcore de hele nacht,maar dan de happy hardcore van de cd ,van toen dat is net zo hard bijna als hardcore destijds
Iemand interesse in 2 tickets? 10 euro p/s.
''Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.''

:roflol:
tja....wat moet je hier van zeggen??? was wel echt even terug in de jaren 90 ;-)