Partyflock
 

Matrixx Zero's met muziek uit de jaren 2000 tot nu

gepubliceerd door , op
Matrixx Zero's
15 oktober 2013
Zaterdag 9 november staat de Matrixx volledig in het teken van de muziek uit de jaren '00 tot nu. Tijdens Matrixx Zero's draaien dj's Nick Wijnand, J-Flava en Ralph Wonder de allergrootste en lekkerste hits uit deze periode. J-Flava en Ralph Wonder zullen speciale Zero's videosets draaien. Op de grote LED schermen zullen dan alle hits en clips op beeld voorbij komen.

De Zero's liggen nog niet zo ver achter ons maar muzikaal gezien is de tijd vanaf 2000 een hele leuke periode. De opkomst van de trance en house in de top40 met David Guetta, Armin van Buuren en natuurlijk Gigi D'Agostino. Tieneridolen als Britney Spears, Lady Gaga, Robbie Williams en Justin Timberlake. De jumprage, The Black Eyed Peas, rockbands als Coldplay, Snow Patrol, Kings of Leon en ga zo maar door. Het is allemaal heerlijke muziek uit het vorige decennium. De volgende compilatie geeft het gevoel van de 00's in een paar minuten weer:



Entree €00,- tot 00.00 uur
Iedereen kan voor de eerste keer gratis kennis komen maken met deze unieke en gezellige avond. De entree is dan ook zero euro tot zero uur. Dus gratis entree tot 00.00 uur. Na middernacht is de entree € 10,-.

Guarantee Ticket
Wil je er zeker van zijn dat je binnenkomt. Koop dan een speciale 'Guarantee Ticket' voor €10,- in de voorverkoop online op www.matrixx.nl en koop tickets. Dit ticket verzekert je van toegang en je betaalt er eigenlijk niets voor, want je krijgt bij binnenkomst 4 munten. Eén munt kost €2,50. dus reken maar uit. De Guarantee Ticket geldt de hele avond, dus ook na 00.00 uur.

2 opmerkingen