Partyflock
 
Nieuws · augustus 2013
Voor wie dacht dat de afgelopen edities spectaculair waren, heeft Kings of Ace nog een verrassing voor de trouwe fans; ook dit jaar met ADE toveren de artiesten van Ace Agency de The Sand in Amsterdam om tot hun speelparadijs. Sommigen nationaal gestationeerd en anderen internationaal ingevlogen, komen de Kings of Ace samen op 19 oktober om hun stempel te drukken op ADE 2013.
Life is a Festival
zaterdag 31 augustus 2013
Lucky Rijssen gaat op 7 september wat unieks doen. Lucky Rijssen zal dan worden omgetoverd tot een waar festivalterrein waarbij Life is a Festival ontpopt. Het beste van alle festivals in de blender waarbij Life is a Festival het resultaat is.
Harders Plaza, vele kennen het van de bekende radiospotjes op SLAM!FM, andere kennen deze prachtige club door er te zijn geweest als bezoeker. Dit uitgaanscentrum, gelegen in Harderwijk, behoort al 5 jaar tot een van de mooiste clubs van Nederland en terecht! Na vijf jaar zich volledig gericht te hebben op o.a. de club, house en urban scene wordt het nu ook tijd om de hardere stijlen goed te gaan vertegenwoordigen, het heet immers niet voor niets 'Harders Plaza'.
Eindbaas. Internationaal erkend als een van de grootste chiptunes feesten ter wereld. Op deze dance events gaan mensen los op elektronische muziek die live wordt geproduceerd met vintage game consoles uit de jaren '80 en '90 zoals de Nintendo Gameboy. De veertiende editie vindt plaats op 4 oktober in de Melkweg, Amsterdam.
Amnesia tekent Paris Hilton voor 2014
donderdag 29 augustus 2013
Paris Hilton draaide afgelopen zomer enkele weken als resident in Amnesia. Kennelijk was dit een eclatant succes. Zo groot dat de legendarische nachtclub op Ibiza Paris al een contract heeft aangeboden voor 2014.
Tijdens de eerste dag van het Amsterdam Dance Event (ADE) presenteren ID&T en ADE 'ADE Green'. Op 16 oktober aanstaande gaan experts uit de dance scene in de Chicago Social Club met elkaar in discussie over hoe zij de dance-industrie kunnen verduurzamen.
On the 19th of October the creators of BKJN Events vs Partyraiser & Together we are Hardcore festival will present a new early hardcore solo concept in the North Sea Venue. Special die hard tickets are now available.
Op zaterdag 7 september houdt SaturdayClub een Best Dressed Contest onder haar publiek tijdens de 'Ibiza Inspired Edition' bij het Schielandshuis te Rotterdam.
Mokum Parade op het Magneetfestival is dat hele festivalafsluitertje in de hoofdstad met een line-up om alle tien je vingers bij af te likken! Hier komen al je favouriete djs, muziekstromen en organisaties samen die zondag 1 september een knallende dag gaan brengen.
Op zaterdag 16 november viert Beatloverz haar vijfjarig bestaan in de mooiste arena van Zuid Holland en ook de enige zonder geluidslimieten, namelijk het sportpaleis van Ahoy.
'Wie jarig is moet trakteren' en deze traditie wil Beatloverz graag in ere houden. Beatloverz bestaat vijf jaar en daarom delen ze minimaal vijf cadeaus uit!
Restylerz Indoor Festival update
maandag 26 augustus 2013
Op zaterdag 14 september staat het vernieuwde Harders Plaza in het teken van raw hardstyle, hardstyle en hardcore! Met artiesten als B-Front, Radical Redemption, Bass-D, Code Black, Atmozfears en Chain Reaction gaat er deze dag opnieuw geschiedenis geschreven worden in Harderwijk. Een editie van Restylerz Indoor Festival die je dus echt niet mag missen!
Thera blikvanger op Summer Shock
zaterdag 24 augustus 2013
Summer Shock, de hardstyle avonden bij Takens gedurende de zomer van 2013, mocht zich vanaf de eerste avond direct in een grote belangstelling weten. 'Precies zoals we dit voor ogen hadden', vertelt John Veer. 'Summer Shock geeft een gezond zomerse dosis hardstyle, voor de echte liefhebbers. Soms willen mensen gewoon iets pittigers, iets stevigers en dan is daar ineens Summer Shock.'
Kings of Core Festival opent zaterdag 31 augustus de poorten voor een elf uur durende battle waar niemand wordt gespaard. Vier keiharde stages en 45 strijders met onder meer Partyraiser, Promo, Nosferatu, The Outside Agency, DaY-már, The Darkraver, Frantic Freak, Radical Redemption, E-Force en Titan.
Hoewel de Cyndium-gangers na Pandemonium Festival dusdanig volgepompt zijn met early sounds dat ze de lange zit tot aan de indooreditie van Pandemonium op 16 november wel zullen overleven, maakt Cyndium dat wachten wel wat aangenamer. Afkicken is namelijk niet nodig: op 24 augustus vindt er een nieuwe editie van Retrospect plaats in de P60 in Amstelveen.
Op zaterdag 16 november a.s. zal er in het Klokgebouw in Eindhoven de eerste editie van We Are Electric plaatsvinden. Een avond en nacht gevuld met elektronische dance-acts en live performances op een monumentale locatie.
Wie herinnert zich de vorige Full Moon editie Industry of Love! Een waanzinnig sensueel Spektakel nu voor de 2e keer in de Maasstad. Na het grote succes van januari met meer dan 120 m2 led, de gave lasers en het vuurwerk zal de 2e editie op 21 september a.s. plaats vinden in de indrukwekkende Maassilo.
Gogbot 2013 met thema Erotec
woensdag 21 augustus 2013
Vier lange dagen en nachten wordt het centrum van Enschede getransformeerd tot een audiovisuele playground met mediakunst, installaties, exposities, workshops, robotics, optredens, lezingen, party's en de WK Powertoolrace. Het thema van deze jubileumeditie is de relatie tussen sex en technologie: Erotec.
Met de vierde jubileumeditie van Grotesque voor de boeg begint het hart van tranceminnend Nederland sneller te kloppen. De karakteristieke Rotterdamse Maassilo is op zaterdag 19 oktober weer het decor van het Grotesque Indoor Festival.
Hardstyle in the Park
dinsdag 20 augustus 2013
Op zaterdag 31 augustus kan Groningen zich opmaken voor een keihard festival waar verschillende muziekstijlen zich laten vinden op het festivalveld en in de verschillende zalen op de Drafbaan Stadspark in het Stadspark te Groningen.
Footworxx slaat terug en hoe
dinsdag 20 augustus 2013
Inmiddels zijn we al weer toe aan de derde editie van Footworxx in Club Rodenburg en dit gaat absoluut een keiharde editie worden! De datum om in je agenda te noteren is 28 september aanstaande!
Dank aan alle bezoekers van Ultrasonic Festival die zaterdag 27 juli compleet uit hun dak gingen en daarmee deze tweede editie tot een knallend succes hebben gemaakt! Maarsseveense Plassen was het ultieme decor waar het maximaal los ging op de zomerse beats, gebracht door meer dan vijftig artiesten. Ook de zon deed goed haar best en bezorgde iedereen een lekkere festivalvibe.
Het laatste buitenfestival van het seizoen gaat knallen als nooit tevoren. Niet alleen is er een extra area, het anthem van Dream Village wordt harder dan ooit. Raoul van Grinsven en Bob van der Palen, beter bekend als Zany en B-Front, werken speciaal voor het festival samen aan dé plaat van dit najaar, het Dream Village anthem!
Het Amsterdamse collectief Homework staat vrijdag 23 augustus in Toffler met een mix van groovy sounds en nostalgische house geïnspireerde muziek!
Vanaf september is het tijd om jouw ware identiteit te laten zien. Feathers & Heart for Hard bundelen hun krachten en presenteren: IDentity. Dit maandelijks concept zal plaatsvinden in discotheek Highstreet te Hoogstraten met een capaciteit voor 2500 feestgangers.
Op donderdag 22 augustus vindt alweer de vierde exclusieve editie plaats. Dit keer in een prachtige parktuin gelegen aan het Noordeinde in Den Haag.
QULT #8 line-up en ticket sales
donderdag 15 augustus 2013
In een heilige tempel, diep in de stadsjungle van Amsterdam vindt zaterdag 28 september een krankzinnige ceremonie plaats. De WesterUnie biedt opnieuw onderdak aan QULT, waar jij op ontdekking gaat door alle hoeken en gaten van de nieuwe Subground sound. Heftige bewegingen en een verhoogde hartslag: het zijn de bekende symptomen van de QULT jungle fever. Verzetten heeft geen enkele zin. Dus sluit je aan bij QULT en geef je over aan de muziekgoden.
Chateau Techno, de organisatie die techno in het DNA heeft zitten, geeft op zondag 22 september voor het eerst een eigen strandfeest. En niet zomaar een strandfeestje, want om er zeker van te zijn dat deze editie een plekje krijgt in de favoriete herinneringen allertijden, vliegt Chateau drie grootheden over uit Noord-Amerika.
KNIP
woensdag 14 augustus 2013
Drinken met mate is ook goed voor je kledingmaten.
Wint superkracht van superlijm? Een Amerikaanse anabool test het even uit.
En ben of ken je degene die in de nacht van 8 op 9 augustus in Hollywood Rotterdam een Blackberry heeft gestolen?
Bootycall poolparty
woensdag 14 augustus 2013
Leg je slippertjes, hippe hemdjes en te strakke truitjes maar aan de kant want op 18 augustus is je 'ass' het hipste wat je bezit. Twerk, hump en bounce jezelf richting het strand om deel uit te maken van de sensatie die 'Bootycall' heet.
Na het succes van de eerste Summercruise in Zwijndrecht en de tweede in Hellevoetsluis, is het op veler verzoek alweer tijd voor de derde! Latin Lovers zal namelijk voor de derde keer met haar eigen bootfeest gaan varen op zaterdag 31 augustus van Alblasserdam!
Rotterdam is een nieuwe party rijker! Op 21 september vind de eerste editie van Bass Odyssey plaats in WORM! Bass Odyssey is een nieuw concept en is erop gericht verschillende stijlen binnen het Bass Music spectrum een thuis te geven in Rotterdam.
Wie dacht dat de gabber tot de jaren negentig behoorde en over was, heeft het mis. Sterker nog: gabber is nooit weggeweest en is een ware exportknaller geworden. In de foto-expositie "Holland op zijn hardst!" brengen verschillende fotografen deze subcultuur van nu in beeld, met een hommage aan het verleden.
En daar gaan we dan! Iedereen die van een geweldig strandfeest houdt is inmiddels al dik aan het aftellen, want aanstaande zaterdag ga je naar Decisions on the Beach! Een keur van de lekkerste dj's in de dikste beachparty-club van Nederland.
Na de uitverkochte, onvergetelijke editie afgelopen juli in Het Concertgebouw Amsterdam zal Hed Kandi haar volgende stop maken in het Muziekgebouw aan 't IJ. Op zaterdag 19 oktober zal 'The world's most glamorous music & lifestyle brand' het Amsterdam Dance Event doen schitteren.
Wegens tegenvallende kaartverkoop start Symphonica Elektronica een twee voor de prijs van één actie. Reeds gekochte tickets voor Symphonica Elektronica Sweat gelden nu als toegangsbewijs voor twee personen. Ook tickets die nu nog worden aangeschaft maken deel uit van deze actie.
Aanstaande zaterdag, 10 augustus, zal Quest4Trance haar vijfjarig jubileum vieren in het zand en wel op de unieke locatie Elements Beach in 's-Gravenzande. Met de hectische, maar vooral onvergetelijke editie van afgelopen augustus nog vers in het geheugen wil Q4T je via dit bericht alvast op de hoogte stellen over de komende editie.
Dance-organisator Evotions staat binnenkort oog in oog met oude partner Cosmopop GmbH in de rechtszaal. De twee organiseerden vijf jaar lang het gestaag groeiende technofeest Time Warp, een event dat zijn wortels heeft in Duitsland en in Nederland uitgroeide tot een feest voor 19.000 technoliefhebbers. Maar het Duitse Cosmopop GmbH meende het dit jaar ineens zelf te kunnen.
De zomer 2013 loopt op zijn eind, maar er komt nog een plek waar liefhebbers van verschillende soorten muziek, kunst en mode samenkomen om te dansen en het leven te vieren. Voor festival begrippen klinkt dit erg Amsterdams, echter is dit toch echt een Brabantse gedachte! Je leest het goed, een volwaardig festival in je Bossche achtertuin!
Op 6 september is in de Melkweg een unieke samenwerking van de organisaties 50HURTZ en Major League. 50HURTZ is afgelopen 2 jaar bepalend geweest voor het dubstepgeluid in Nederland. Major League is al meer dan tien jaar het meest toonaangevende drum 'n bass evenement van Nederland. Samen zullen deze organisaties een unieke avond verzorgen in beide zalen van de Melkweg.
Met trots presenteert Full Spectrum het volledige programma op het Amsterdam Dance Event. Met drie eigen showcase-avonden en verschillende losse shows in de Melkweg, Sugar Factory en Up is een groot gedeelte van de elektronische acts van Full Spectrum vertegenwoordigd op het festival.
Na een jaar wachten is het dan bijna zo ver: Decibel outdoor festival 2013! In dit bericht lees je alles wat je moet weten voordat je op 17 augustus naar de Beekse Bergen afreist. Lees deze praktische informatie goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ga je een heel weekend naar Decibel? Lees dan ook even de extra informatie voor weekendgangers!
Voor alle liefhebbers van de hardere stijlen is er goed nieuws! Na het succes van de eerste Restylerz Indoor Festival editie in Harders Plaza komt er nu een vervolg en wel op zaterdag 14 september! Hoewel het niet de kick-off is van evenement zelf, hoort deze editie wel tot de kick-off van het vernieuwde Harders Plaza Indoor Festival Center.
Zondag 11 augustus is het zover. Dan is tussen 14.00 en 23.00 uur Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee het podium voor de SLAM!Beachbreak. Naast de heerlijke zomerse temperaturen van de afgelopen tijd, is ook de line-up om het warm van te krijgen. Niemand minder dan het 17-jarige Nederlandse DJ-talent Martin Garrix – bekend van zijn hit 'Animals' – en Mr. Polska zijn toegevoegd aan de indrukwekkende line-up.
Woensdag 16 oktober wordt het boek 'Mary Go Wild - 25 Jaar Dance in Nederland' gepresenteerd in de Rabozaal van de Melkweg. Na afloop wordt een groot feest gegeven met veel artiesten die het nachtleven de afgelopen 25 jaar kleur hebben gegeven. Het event geldt als de officiële opening van het Amsterdam Dance Event.
Op 10 en 11 augustus staat het centrum van Heerlen in het teken het popmuziek én dans. Op de line-up van het gratis toegankelijke popfestival Booch! staan dit jaar twee bijzondere Amerikaanse acts: !!! (chk chk chk) en XXYYXX.
Op 5 & 6 oktober 2013 vindt de eerste editie plaats van Kantor, een nieuw cultureel evenement op een bijzondere locatie; in het leegstaande kantoorgebouw van Bright Offices, Sloterdijk Amsterdam met een 360° uitzicht over de skyline van Amsterdam.
Uit metingen van het KNMI blijkt dat Nederland zich alweer kan opmaken voor de volgende hittegolf. De oorzaak hiervan zijn de zogenaamde hardstyle/hardcore-stromingen die zich samenvoegen met de hogedrukgebieden bestaand uit early rave, oldschool en jump vanuit Zuid Europa. Deze combinatie vormt samen een hard, heet en sexy drukgebied ook wel bekend als het Freestyle Maniacs fenomeen.
Zaterdag 10 augustus vindt de tweede editie van Boothstock festival plaats. Het dancefestival met alleen maar producerende DJ's. Met trots presenteert men de timetable. De organisatie is bijzonder trots op de full support uit Rotterdam en wijde omstreken. Verdeeld over zeven podia en van Michel de Hey tot Kenny Dope tot hiphopsensatie Great Minds en 2000 and One. Check de volledige timetable hier.
ALDA zal tijdens de komende editie van ADE groots uitpakken op verschillende locaties in de stad. Naast het eerder aangekondigde Amsterdam Music Festival (19 oktober, RAI), zal de evenementenorganisator ook op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 oktober verschillende locaties in de stad tot dance walhallas omtoveren. Zowel de vele internationale als Amsterdamse fans kunnen daar uitgebreid gaan genieten van het allerbeste dat de dance wereld te bieden heeft.
De temperaturen komen tot ongekende hoogtes tijdens de zomer edities van Reveal op donderdag in Escape! De EDM sound, waar Reveal al sinds dag één bekend om staat, is booming hot! Met diverse Nederlandse DJ's die de (inter)nationale charts onveilig maken is ook Reveal 'on a roll!'
31 augustus 2013
Ace Agency presents Kings of Ace in the Sand
Life is a Festival
30 augustus 2013
Harders Plaza zet de tijd op...hardcore
Eindbaas signaleert explosie 8-bit cultuur dit najaar
29 augustus 2013
Amnesia tekent Paris Hilton voor 2014
Topfestivals nemen met ADE Green voortouw in verduurzamen dance-industrie
BKJN presents Frantic Frequence · The 8 hour early solo
SaturdayClub organiseert best dressed contest
Aanstaande zondag Mokum Parade op Magneet Festival
28 augustus 2013
Beatloverz viert vijfjarig bestaan in Sportpaleis Ahoy
26 augustus 2013
Restylerz Indoor Festival update
24 augustus 2013
Thera blikvanger op Summer Shock
23 augustus 2013
Timetable Kings of Core Festival, het hardste en dikste festival van het Noorden
Tweede editie Retrospect morgen in P60
22 augustus 2013
Nieuw cross-over dancefestival in Eindhoven
21 augustus 2013
Waanzinnig megaspektakel Industry of Love wederom in Maassilo
Gogbot 2013 met thema Erotec
Zomerse festivalvibes in het najaar tijdens Grotesque Indoor Festival
20 augustus 2013
Hardstyle in the Park
Footworxx slaat terug en hoe
Ultrasonic Festival presents official aftermovie
Zany en B-Front maken Dream Village anthem 2013
18 augustus 2013
Aanstaande vrijdag hele nacht Homework in Toffler
16 augustus 2013
Feathers Events en Heart for Hard met concept IDentity in Highstreet
Kreeft & Popcorn met secret garden session in Den Haag
15 augustus 2013
QULT #8 line-up en ticket sales
Chateau Techno sluit zomer af met Sur la Plage
14 augustus 2013
KNIP
Bootycall poolparty
Latin Lovers Summercruise vanaf Zuiderstek Alblasserdam
Eerste editie Bass Odyssey in Worm Rotterdam
13 augustus 2013
Speciale Gabber Expo tijdens ADE 2013
Aanstaande zaterdag Decisions in Beachclub Vroeger met after in Eindelijk Weer
9 augustus 2013
Hed Kandi zal Amsterdam Dance Event doen schitteren
Twee tickets voor de prijs van één voor Symphonica Elektronica
Vijfjarig jubileum Quest4Trance aanstaand weekend op het strand
Cosmopop en Evotions voor de rechter om Time Warp
Eerste editie Insider Festival in Den Bosch
8 augustus 2013
50Hurtz en Major League slaan handen ineen voor unieke samenwerking
Full Spectrum presenteert ADE-programma
7 augustus 2013
Decibel festival 2013 timetable & latest info
5 augustus 2013
Restylerz Indoor Festival pakt groots uit tijdens tweede editie
Martin Garrix en Mr. Polska toegevoegd aan line-up SLAM!Beachbreak
Boekpresentatie 'Mary Go Wild' opent Amsterdam Dance Event
4 augustus 2013
Amerikaanse band !!! geeft exclusieve festivalshow op Booch!
PUP & PaardenKracht introduceren Kantor
2 augustus 2013
KNMI waarschuwt dansend Nederland voor aankomend weekend
1 augustus 2013
Boothstock is here to stay en presenteert timetable
ALDA Events pakt groots uit tijdens ADE
Elke donderdag EDM op z'n best tijdens Reveal in Escape