Partyflock
 

Thera blikvanger op Summer Shock

gepubliceerd door , op
Summer Shock
12 augustus 2013
Summer Shock, de hardstyle avonden bij Takens gedurende de zomer van 2013, mocht zich vanaf de eerste avond direct in een grote belangstelling weten. 'Precies zoals we dit voor ogen hadden', vertelt John Veer. 'Summer Shock geeft een gezond zomerse dosis hardstyle, voor de echte liefhebbers. Soms willen mensen gewoon iets pittigers, iets stevigers en dan is daar ineens Summer Shock.'

Ook zaterdag 7 september staat Takens weer in het teken van de zware muzieklijnen. Dan komt Thera himself, bekend van Theracords, naar Balkbrug. De zeer ervaren DJ is nog altijd een van de meest belovende, altijd verrassende artiesten die je kunt bedenken in de wereld van de hardstyle. Thera is natuurlijk geen onbekende in Takens Balkbrug. 'En de keren dat hij hier optrad waren nogal succesvol', herinnert John Veer zich nog volop. 'En ik denk niet dat ik de enige ben die zich die feesten nog kan herinneren.' In tussen heeft Thera, niet stil gezeten. DJ Thera, die in het dagelijkse leven als Pieter Heijnen rondgaat, praat dan misschien wel met de kenmerkende zachte Limburgse g maar daarvan merk je in zijn muziek echt helemaal niets terug. DJ Thera is druk bezig een eigen muzikale stijl te ontwikkelen die door steeds meer muziekliefhebbers wordt ontdekt en tegelijkertijd enorm gewaardeerd wordt. Niet voor niets voert zijn muzikale performance hem naar feesten over de hele wereld.

Altijd wil hij het maximale uit zijn optredens halen en daar is het publiek natuurlijk enorm blij mee. Want de mensen willen artiesten zien en horen die het onderste uit de kan willen halen. Die willen dat de mensen de hele nacht doorgaan met dansen en genieten. Thera is zo'n entertainer die niet gaat rusten voordat iedereen uitgeput bijna verlangt naar het einde van de avond.' Wat Thera bijzonder maakt is dat hij graag diverse stijlen door elkaar mixt zoals ruwe geluiden, strakke bassen en dat in combinatie met zijn eigen onmiskenbare kicks maakt de muziek van Thera bijzonder uniek.

Maar Takens is meer dan alleen maar hardstyle. Wil je 'feesten als een beest'? Ga dan eens gezellig een kijkje nemen bij het Holland House. 'We hebben meerdere zalen, allemaal met een eigen sfeer en muzikaal genre, dus er is altijd wel iets voor jouw muzikale voorkeur te vinden', is de overtuiging van John Veer.

1 opmerking

allemaal met blikken gooien dan, thera vangt ze wel op :)