Partyflock
 

Footworxx slaat terug en hoe

gepubliceerd door , op
Footworxx
1 juli 2013
FeestFootworxx · Face The Eye
Datumzaterdag 28 september 2013
WinactieFootworxx actiegesloten
LocatieRodenburg Site
Inmiddels zijn we al weer toe aan de derde editie van Footworxx in Club Rodenburg en dit gaat absoluut een keiharde editie worden! De datum om in je agenda te noteren is 28 september aanstaande! Gebaseerd op hardtechno, industrial hardcore en crossbreed zal dit een avond zijn om niet te vergeten. Deze internationale topline-up zal menig persoon versteld doen staan. Footworxx & Club Rodenburg denken met deze mix aan nationale met internationale toppers en talentvolle dj's jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

In tegenstelling tot de vorige edities is nu gekozen voor één zaal. Mede door dit feit en de crisis is ook de entreeprijs eigenlijk te gek voor woorden! Voor slechts €10 kun je al deel uitmaken van dit spektakel, de €10 prijs geldt alleen in de voorverkoop en is excl. fee. Via www.clubrodenburg.nl kun je nu alvast tickets bestellen. De deurverkoop zal €15 bedragen.
Recent is de geluidsinstallatie in de grote zaal vervangen. De nieuwe installatie zal gegarandeerd voor ultieme 'eargasms' gaan zorgen!

Zorg dat je er bij bent zaterdag 28 september en help samen met Club Rodenburg en Footworxx dat Beesd en omstreken zullen 'voelen' dat we er zijn. Nu maar hopen dat de fundering het aan kan!

De volledige line-up voor deze avond zal zijn:



Winacties
Er zijn verschillende winacties voor dit evenement. Zo is er een winactie op Facebook en natuurlijk kun je ook kansmaken op gratis toegang hier op Partyflock.

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Face the eye? Serious? Illuminati dit dat.. :s
 
Dit is zooooooooooo'n bazige line-up voor €10,- hea! :respect:
Uitspraak van TWSTD - Rohan op dinsdag 20 augustus 2013 om 12:05:
Face the eye? Serious? Illuminati dit dat.. :s


:')
gaan er mensen uit omgeving rdam? maassluis vlaardingen of het westland? let me knoww!! ik wil heeel graag hier naartoe !!!