Partyflock
 

Kreeft & Popcorn met secret garden session in Den Haag

gepubliceerd door , op
Kreeft & Popcorn
14 augustus 2013
FeestKreeft & Popcorn · A secret garden session
Datumdonderdag 22 augustus 2013
LocatieIt Rains Fishes
Na de Amsterdamse Zuiderkerk, de Lichtfabriek in Haarlem en het Atrium Stadhuis in Den Haag presenteert Kreeft & Popcorn zich wederom op een spraakmakende locatie. Op donderdag 22 augustus vindt alweer de vierde exclusieve editie plaats. Dit keer in een prachtige parktuin gelegen aan het Noordeinde in Den Haag. In samenwerking met Restaurant It Rains Fishes wordt met Kreeft & Popcorn het einde gevierd van de Lobstermaniaperiode die dit kwalitatieve visrestaurant de afgelopen weken in haar restaurant succesvol op de kaart heeft gehad.

Voor de scherpe prijs van € 37,50 kun je komen genieten van diverse amuses, een glas Rosé Champagne en een 3-gangen Kreeftendiner. Dit alles in een prachtige groene natuurlijke entourage waar je nog niet eerder een culinair feestje hebt zien opduiken. Het middelpunt van deze tuin is de prachtige kolossale boom die tevens als oudste van Den Haag te boek staat, een ware eye-catcher.

De muzikale invulling mag er, zoals je van Kreeft & Popcorn gewend bent, ook weer zijn. Nomadd, Haagse local DJ en zeker geen onbekende als resident van bijvoorbeeld de Danzig zal de bezoekers voorzien van een heerlijke zomerse housy warm-up set. Hierna neemt het DJ duo Kraver het stokje over met een mix van future disco en deephouse begeleid door de tonen van saxofonist Rutger Bremer. Het slotakkoord ligt in handen van Kreeft & Popcorn's resident DJ Roger Stoudt. Bij invallende schemering mag er natuurlijk nog even gedanst worden in deze prachtige tuin.

Er worden voor deze editie uitsluitend een beperkt aantal dinertickets verkocht. Wil je deze mooie happening niet missen, reserveer dan per direct via het reserveringsboek van It Rains Fishes (070-3652598). Online kun je ook direct een dinerticket bemachtigen. Ga dan naar koop tickets.

Je wordt tussen 17:00 – en 18:00 uur verwacht aanwezig te zijn voor een gezellige borrel inclusief amuses. Ingang is aan bij de Maziestraat 14 – 16 (zijstraatje Noordeinde). Om 18:30 uur wordt met het diner gestart, dus wees op tijd aanwezig. Leuke bijkomstigheid is dat er tijdens de avond twee prachtige horloges van het merk Otumm en een fles Piper-Heidsieck Brut Rosé worden verloot onder de aanwezigen. Voor diegene die absoluut geen Kreeft lusten, wordt een vervangend diner aangeboden mits dit tijdig wordt aangegeven.