Partyflock
 

Nieuw cross-over dancefestival in Eindhoven
We Are Electric

gepubliceerd door , op
We Are Electric
1 oktober 2013
Op zaterdag 16 november a.s. zal er in het Klokgebouw in Eindhoven de eerste editie van We Are Electric plaatsvinden. Een avond en nacht gevuld met elektronische dance-acts en live performances op een monumentale locatie. Gelegen op het voormalige Philipsterrein ('De verboden stad') Strijp-S, vormt het Klokgebouw het perfecte decor voor We Are Electric.

De programmering richt zich op de nieuwe generatie dance-acts waarbij live performance en show centraal staat. Verwacht een samensmelting van explosieve dj sets, energieke live acts en visuals verspreid over verschillende karakteristieke zalen. Van gevestigde namen tot aanstormend talent en van UK beats tot electro en van trap/ hiphop tot house.

De eerste namen die de organisatie vandaag bekend heeft gemaakt zijn Major Lazer, The Bloody Beetroots en Diplo. Diplo is vooral bekend om zijn alter ego project Major Lazer. Het collectief rondom de succesvolle dj en producer scoorde hits als 'Get Free' en 'Watch Out For This (Bumaye)' en gaf vorige week nog een knaller van een show op Lowlands. Het creatieve brein achter The Bloody Beetroots is de Italiaanse producer Sir Bob Cornelius Rifo. Live shows van de gemaskerde electro-punk formatie zijn misschien het best te omschrijven als een constante staat van ontploffing; krankzinnig en ongekend.

De komende periode worden meer namen aan de programmering toegevoegd.
Meer informatie op www.we-are-electric.com

Tickets
Regular tickets:€ 30
Early Bird tickets:€ 25
Electric tickets:€ 50


De kaartverkoop start op woensdag 28 augustus om 9.00 uur. Er zijn 500 Early Bird tickets verkrijgbaar tot 4 september (op=op).

5 opmerkingen

 
nice!!
Cool, 2 van de beste live acts van dit moment! Volgende week maar is kaartjes halen!
Ens een kijkje nemen, Klokgebouw is een leuke locatie, en bovendien nog redelijk in de buurt.