Partyflock
 
Nieuws · februari 2012
Hard 76 in de Mezz te Breda
woensdag 29 februari 2012
Zaterdag 27 april is het zo ver, een nieuw concept zal Breda aan gaan doen: Hard 76. Het debuutfeest van Koflex Event Support! Omdat er in Breda niet veel aandacht wordt besteed aan de hardere stijlen is het een geschikt moment om hier verandering in te brengen.
Bloomingdale XXL
woensdag 29 februari 2012
Doe ons nu maar vast een stralend hoogseizoen! Dat gebrek aan vitamine D mag nu namelijk wel genezen worden en de lentevlinders staan klaar om hun goedgehumeurde route uit te stippelen. De redding is gelukkig nabij, want over een paar weken is het zover: Bloomingdale Beach biedt op zondag 18 maart alle ingrediënten om samen met jou startsein te geven aan het zomerseizoen van 2012!
38 Days and counting. Op 7 april doet Hed Kandi - Circus Balearica tijdens het paasweekend het Muziekgebouw aan 't IJ aan. Het belooft een legendarisch spektakel te worden met deze 'concert Hall of the 21st century' als decor. Reserve your space for this funky house circus all the way from Ibiza, want de kaarten gaan hard en een uitverkocht huis is al in zicht!
Tijdens de Nightlife award van afgelopen jaar gebeurde wat iedereen eigenlijk al wist, Beachclub Vroeger werd uitgeroepen tot de beste Beachclub van Nederland. Het altijd maar blijven vernieuwen in de schitterende locatie aan het Bloemendaalse strand is iets waar Vroeger om bekend staat. Het uitgaanspubliek voelt zich altijd veilig en thuis in de grootste Beachclub van Nederland en daarom kan ook niemand wachten tot het seizoen weer begint.
Smeerlijk
maandag 27 februari 2012
Dit stoute concept, geïnitieerd door de organisatoren van Ex Porn Star, nodigt je uit om een onvervalste 'Smeerlijk' editie in Uitgaanscentrum Jinx bij te wonen...
Oude liefde roest niet
maandag 27 februari 2012
Vorig jaar zomer vond na lang nadenken, wikken en wegen de eerste editie plaats van Oude Liefde Roest niet. Uiteindelijk bleken de juiste ingrediënten de kern te zijn voor een onvergetelijk nacht. De locatie, het geluid, het uitzinnige publiek en de artiesten, met als hoogtepunt de headliner Buzz Fuzz.
De line-up voor de Decade Buzz Fuzz & Champ-e-on Birthday Bash op 14 april is bekend. Buzz Fuzz & Champ-e-on zullen samen met Gizmo, The Darkraver, Vox, Bass-D, Damage, G-Town Madness, Skorp, Raoul - D.K.C.,Demassus, Bartello, MC Jaapie & MC I See een onvergetelijk verjaardagsfeest gaan neerzetten.
Op vrijdag 2 maart draait DJ The The Darkraver in 22.24 tijdens No Bass No Glory. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen: de hardcore legende zal een 2 uur durende set neerzetten tijdens dit ouderwets gezellige hardcorefeest. Extreem goed geluid! Naast The Darkraver zullen DJ's Radiate, Benoni, C-Kaos, Intruder en Project4life achter de draaitafels kruipen om hun skills te tonen, oude tijden herleven.
Vrijdag 30-03-2012 is het weer zover: FunX presents Soixante Neuf Indoor Festival!
De voorronden zitten er op en de eerste negen halve finalisten voor de allereerste editie van de 'Beste DJ van Nederland' competitie zijn bekend. Afgelopen vrijdag was de laatste van de drie voorronden in discotheek Club Diana, Assen. Wat de jury opviel was het uitzonderlijk hoge niveau van de deelnemende jocks.
Amsterdam maakt zich inmiddels op om het Java-Eiland op zaterdag 19 mei in een waardig mini-Ibiza om te toveren. En wie Ibiza kent mag, terecht, grootse namen verwachten op het Pacha Festival.
De afgelopen twee weken heeft Hardshock Festival de complete line-up in fases online gezet. Meer dan 75 internationale, respecteerde artiesten heeft de organisatie weten te strikken voor het nieuwe hardcore festival van Nederland wat op 14 april 2012 plaats zal vinden in Zwolle!
Een concept dat zijn 'ground-breaking kick-off' zal beleven tijdens de viering van Koninginnenacht in Nederland. Zondag 29 april 2012 is de speciale datum waarop de eerste editie van 'Dj in concert' @ The Sand zal plaatsvinden. En met de komst van een Zweedse wereldster kunnen we nu reeds voorspellen dat deze nacht ronduit legendarisch en onvergetelijk zal worden.
We zijn nog slechts een week verwijderd van de tweede editie van ENERGY en hierbij released ID&T de officiële timetable! Een nieuwe generatie van electronische dj's die de toon gaan zetten tijdens de tweede editie van Energy | The Network.
Op zaterdag 2 juni zal Recreatiepark Het Rutbeek volledig in het teken staan van de hardere stijlen. Organisatie Absolutely Fresh heeft samen met partners Scantraxx, Neophyte Records en B-Front een line-up samengesteld die barst van de dikke namen en garant staat voor een dag vol goede muziek.
Ben jij er klaar voor om in de nacht van zaterdag 14 april aanstaande je straf uit te zitten in de 'Underground Prison' en vermaakt te worden door geweldige, ervaren cipiers?
Hold your horses! Op zondag 25 maart keert LadyKillers terug op het strand van Bloemendaal in de meest prestigieuze beachclub van Nederland; Bloomingdale.
Met zowel Freshtival als Fantasy Island in het vooruitzicht, zou je haast vergeten dat het op vrijdag 2 maart weer de hoogste tijd is voor een editie van Superbash. Het wordt de laatste editie voor de zomer en zeer zeker niet de minste, want met namen als Noisecontrollers en Alpha² belooft Atak wederom tot het uiterste getest te gaan worden.
Op 16 maart 2012 zal de Duitse vedette een spectaculaire show verzorgen in de Amsterdamse Escape Club. De avond maakt deel uit van zijn nieuwe 'Evolution World Tour', waarmee hij zijn laatste gelijknamige album 'Evolution' zal promoten. Op 16 maart zullen zeker nieuwe tracks van het album voorbijkomen. De kaartverkoop is inmiddels gestart.
AIR loves Border Community
zaterdag 18 februari 2012
AIR is verliefd op de diepe sound van het label van James Holden; Border Community. Om deze verliefdheid kracht bij te zetten is besloten op vrijdag 24 februari een speciale avond te organiseren rondom dit legendarische underground label.
Laatste info Miss Zelda B-day
vrijdag 17 februari 2012
Dj Miss Zelda wordt drieënveertig en dat mag iedereen weten. Wat vrienden hebben voor haar een feest georganiseerd, dat gevierd gaat worden in haar woonplaats Amersfoort.
Balans weekender
vrijdag 17 februari 2012
Met een nieuw jaar, komen goede voornemens. Muziek, vrienden, familie. In het leven zelf gaat het voor Darko Esser uiteindelijk om het vinden van de juiste balans tussen een aantal van deze elementen.
GirlsLoveDJs in AIR
vrijdag 17 februari 2012
Op zaterdag 10 maart is het weer de beurt aan Girls Love DJs om AIR te rocken. Dat deze combinatie werkt is zo klaar als een klontje! Trapsgewijs worden de beste moves, de mafste springcombinaties en leukste smilies uitgehaald.
Harlingen heeft laten blijken dat het open staat voor House the 90s. Zowel de outdoor editie tijdens de afgelopen Visserijdagen als de 'on tour' editie in het najaar van 2011 waren een groot succes. Het vervolg is daarom een feit.
De februari editie van maandelijkse techno concept Junction zal een zeer speciale zijn: een samenwerking met Steiger. Als iemand de ware techno gedachte van de underground begrijpt en toepast zijn het de mannen van dit opkomende techno collectief wel. Na een aantal feesten op afgelegen locaties zullen zij in deze unieke combo met Junction een avond meedogenloos hard los gaan in de club!
Over nog maar tien nachtjes slapen is het zover. Dan trekt iedereen die niet kan wachten op het festivalseizoen naar HAL16 in Utrecht om twaalf uur lang al het goede van de Hollandse winter te vieren op de allereerste editie van Stekker Stamppot Festival.
XXlerator update
woensdag 15 februari 2012
Als er één concept is dat nooit stil zit, is het XXlerator wel! Daarom volgt hier een uitgebreide update! Check de timetable van XXlerator Carnaval, de line-up voor XXlerator Easter en lees meer over het XXlerator anthem.
10 Maart staat in het teken van Crazyland! Dat weet iedereen inmiddels nu! En om jullie vast voor te bereiden kan de organisatie nu al waarschuwen dat je voor een 'rehab-behandeling' deze keer zomaar wat langer moet blijven door de vele sexy zusters binnen. Mensen met een seksverslaving zijn dus gewaarschuwd!
Voor het vierde jaar op rij, zal Freshtival neerstrijken op Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede. Wat in 2009 begon als dance-festival groeide in de jaren daarna uit tot een festival vol muziek en beleving.
Nog geen idee wat je dit jaar tijdens Koninginnedag gaat doen? Supersized maakt voor jou de keuze een stuk makkelijker. Op maandag 30 april staat het Oderkerkpark in Etten-Leur helemaal in het teken van de dikste beats op gebied van de harde stijlen. Check je vrienden en zet het in je agenda, want van 12:00 's middags tot 23:00 's avonds kun je in twee area's genadeloos los gaan tijdens Queensday 2012 festival.
Funkadelic viert vierjarig bestaan
zaterdag 11 februari 2012
Op zaterdag 31 maart viert Funkadelic haar vierjarig bestaan in Almere in de populaire en altijd zo gezellige Club Anno.
Rio the Party
zaterdag 11 februari 2012
Rio vertelt het verhaal van de jeugdige Deejay Jay Da Silva (Ben Tuklang). Samen met zijn beste vriend MC Jeany (Rejean Gonsalves Jardin de Ponte) dromen zij ervan ooit door te breken in de wereld van grote artiesten. Tijdens het draaien in een locale club ontmoeten zij Latin House gigant D-Rashid (Rashid Sahib).
Oi! en 50Hurtz presenteren Resist
zaterdag 11 februari 2012
Op woensdag 16 mei (Hemelvaart) vindt de eerste editie van Resist plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Resist is het nieuwe evenement van de dubsteporganisaties Oi! en 50Hurtz. De twee grootmachten in de dubstep scene zetten samen het grootste dubstepevenement van Nederland neer. Het Klokgebouw is met haar historie, uitstraling en akoestiek de perfecte locatie voor dit event.
Vato Gonzalez aast op jouw demo
vrijdag 10 februari 2012
De Nederlandse DJ / producer Vato Gonzalez is dit weekend (11/12 februari) aanwezig met zijn eigen stand in de Jaarbeurs voor Dancefair.
Swipe is niet de makkelijkste. In het 1-jarig bestaan van deze elektronische dansavond traden muzikaal zeer uiteenlopende artiesten op en stuiterde het publiek op stijlen als glitchhop, dubstep, uk funky, drum & bass en techno. De gemene deler? Vernieuwingsdrang en bass.
Nightmare update
vrijdag 10 februari 2012
Op zaterdag 05 mei komt de 'time machine' naar het sportpaleis Ahoy. Tijdens deze editie van 'Nightmare' zal er groots worden uitgepakt op het gebied van van techniek, laser en show. Deze editie van Nightmare wordt intenser dan ooit!
Vlinders in de buik! Hij komt, hij komt! Want waar ze in het Noorden van het land dagen twijfelen of de 'tocht der tochten' al dan niet doorgaat, weet Gossip! al weken dat hij komt! Niemand minder dan de Franse cupido Bob Sinclar komt zaterdag 11 februari 2012 naar The Sand in Amsterdam om zijn 'Valentine's Night' samen met jullie te vieren!
Millionaire
woensdag 8 februari 2012
2 Juni is nog een eindje van de weg, maar is de datum die je zeker niet mag missen. Maak kennis met de Millionaire Dance Editon! Ruim 1200 partygangers zijn van harte welkom om deze spetterende nieuwe editie te vieren. Millionaire staat voor, luxe, stijlvol, chique, sexy en elegant.
Tweede editie Colors in Tivoli
dinsdag 7 februari 2012
Colors is een nieuwe clubavond in Tivoli de Helling en biedt een podium aan de dynamische UK bass scene. De avond begon anderhalf jaar geleden in de Amsterdamse club Trouw en is een groot succes geworden.
Perplex invites Michel de Hey
dinsdag 7 februari 2012
Het is gelukt! Speciaal voor de vijfde editie van Perplex staat niemand minder dan Michel de Hey achter de draaitafels. Op zaterdag 11 februari zal deze techno-grootheid samen met residents en organisatoren DJ Steve Mulder en Mrtn Podium Duycker op zijn kop zetten.
Vele van jullie zullen inmiddels gehoord hebben dat o.a. Dixon, Trentemøller en The Magician acte de présence geven op Symphonica Elektronica, en zoals het een onderscheidend festival betaamt komen daar nog een paar verrassende artiesten bij. Of het nou drum 'n bass, techno, disco of dubstep is, het is allemaal te horen en te zien op 12 mei aan de Haarrijnse Plas in Utrecht tijdens het Symphonica Elektronica Festival.
Na een zeer geslaagde vorige editie zal Decade op 14 april ARE48 weer los gaan met de echte oldschool en early hardcore tracks van vroeger. Dit keer de Decade Buzz Fuzz & Champ-e-on Birthday Bash. Deze twee vrienden zijn al vanaf het eerste uur in de Hardcore scene te vinden. Hun verjaardag kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Samen met dj vrienden van vroeger en nu zullen zij de muziek laten horen waar zij mee groot zijn geworden. Van 23:00 tot 06:00 stampen op de beats van vroeger.
Loudness in Klokgebouw Eindhoven
maandag 6 februari 2012
Op zaterdag 21 april komt Loudness naar de Lichtstad! Dit populaire raw hardstyle concept maakt een volgende stap. Na de stijf uitverkochte december editie in de Rotterdamse Maassilo, zal Loudness ook het Klokgebouw op zijn funderingen gaan testen.
Op zaterdag 7 april wordt in de Matrixx het Paasfeest ingeluid met Exxellent Easter. Paashazen van de avond zijn: Hardwell, R3HAB, Sandro Silva, vocalist Mitch Crown, Indyana en Brian Loui John.
Zaterdag 30 juni, de dag dat muziek, theater, kunst en wetenschap een onwaarschijnlijke symbiose beleven in de Botanische Tuinen, Utrecht. Het festival nieuwe stijl op bijzondere bodem: deBeschaving – Consider Alternatives.
Zaterdag 3 maart staat de volgende Taste-it! in de Lichtfabriek gepland! En net als de NYE editie belooft ook deze een bijzondere te worden.
3 Years Teknixx
vrijdag 3 februari 2012
Dit voorjaar is Teknixx alweer toe aan zijn 3 jarig jubileum. Deze speciale editie van Teknixx zal zijn op zaterdag 31 maart 2012 en wordt net zoals de voorgaande edities gehouden in Discotheek Stuivezand te Zundert.
Timetable HardClassics
vrijdag 3 februari 2012
Zany, Activator, Isaac, Luna, Pavo, The Darkraver, Bass-D en Dr. Rude behoren tot de ijzersterke line-up de aankomende editie van Hardclassics. Deze toppers zullen jullie in vervoering brengen met de welbekende beats waar vele van jullie mee opgegroeid zijn.
In 2012 viert Major League haar 10-jarig bestaan. Op vrijdag 10 februari is de kick-off in de Melkweg. Speciaal voor deze avond zijn onder andere Fabio & Grooverider uitgenodigd.
Genadeloos
woensdag 1 februari 2012
De vrijlating van Holleeder maakt maar weer eens duidelijk wat TK07 allang wist: Nederland is klaar voor Genadeloos! De eerste editie ging volledig uitverkocht en snoeihard los.
29 februari 2012
Hard 76 in de Mezz te Breda
Bloomingdale XXL
28 februari 2012
Kaarten voor Hed Kandi Circus Balearica in het paasweekend gaan hard
Beachclub Vroeger vs Nopeisdope 18 maart in Bloemendaal.
27 februari 2012
Smeerlijk
Oude liefde roest niet
Line-up Decade Buzz Fuzz & Champ-e-on birthday bash bekend
26 februari 2012
No Bass No Glory haalt The Darkraver naar Club 22.24
FunX presents Soixante Neuf Indoor Festival in Central Studio's te Utrecht
25 februari 2012
Eerste halve finalisten Beste DJ van Nederland Bekend
24 februari 2012
Pacha festival maakt line-up derde area bekend
Line-up Hardshock Festival niet compleet
23 februari 2012
Voorverkoop DJ in concert with Axwell start 27 februari
Energy | The Network presenteert de timetable en album release
22 februari 2012
Fantasy Island Festival maakt volledige line up bekend
Underground goes to prison · get locked up
21 februari 2012
LadyKillers keert terug in Bloomingdale met grootse line-up
20 februari 2012
Superbash met Noisecontrollers en Alpha² in Enschede
19 februari 2012
Paul van Dyk Evolution world tour in Escape te Amsterdam
18 februari 2012
AIR loves Border Community
17 februari 2012
Laatste info Miss Zelda B-day
Balans weekender
GirlsLoveDJs in AIR
Tweede House the 90s on tour in Harlingen
16 februari 2012
Junction invites Steiger in de Sugar Factory
Stekker Stamppot Festival maakt creatieve programmering bekend
15 februari 2012
XXlerator update
13 februari 2012
Crazyland komt met te sexy zusters 10 maart
Freshtival maakt programma bekend en start voorverkoop
Supersized presenteert Queensday 2012
11 februari 2012
Funkadelic viert vierjarig bestaan
Rio the Party
Oi! en 50Hurtz presenteren Resist
10 februari 2012
Vato Gonzalez aast op jouw demo
Dimlite met drummer Julian Sartorius naar Swipe in Tivoli
Nightmare update
Win gratis kaarten voor Bob Sinclar & Shapeshifters
8 februari 2012
Millionaire
7 februari 2012
Tweede editie Colors in Tivoli
Perplex invites Michel de Hey
6 februari 2012
Symphonica Elektronica Festival maakt volledige programmering bekend
Decade · Buzz Fuzz & Champ-e-on birthday bash
Loudness in Klokgebouw Eindhoven
3 februari 2012
Exxellent Easter 7 april in de Matrixx
Festival de Beschaving start kaartverkoop met early-bird actie
Taste-it! laatste feest in de Turbinehal
3 Years Teknixx
Timetable HardClassics
1 februari 2012
Major League viert 10-jarig bestaan in de Melkweg
Genadeloos