Partyflock
 

Voorverkoop DJ in concert with Axwell start 27 februari

gepubliceerd door , op
DJ in concert
4 april 2012
'Dj's are rockstars nowadays'. Het is een feit dat deze uitspraak het afgelopen jaar meer dan ooit is bevestigd door ontwikkelingen binnen de internationale dance- en clubscene. DJ's zijn tegenwoordig inderdaad rocksterren en met een dergelijke status verdienen ze ook een passende behandeling. En aangezien Rock- en Popsterren geen 'optredens', maar 'concerten' geven, is de tijd aangebroken voor de introductie van een nieuw concept met internationale allure.

Een concept dat zijn 'ground-breaking kick-off' zal beleven tijdens de viering van Koninginnenacht in Nederland. Zondag 29 april 2012 is de speciale datum waarop de eerste editie van 'Dj in concert' @ The Sand zal plaatsvinden. En met de komst van een Zweedse wereldster kunnen we nu reeds voorspellen dat deze nacht ronduit legendarisch en onvergetelijk zal worden.

Niemand minder dan 'Swedish House Mafia' member Axwell zal namelijk samen met 'his friends' zorgen voor een onbeschrijflijke, spetterende en enerverende show: Een show die niet te beschrijven, maar alleen te beleven is. Een show waarvan je op voorhand weet dat je er '(live)' getuige van moet zijn om het ultieme gevoel te ervaren. Een show die past bij de stijl waarmee 'Dj in concert' zich wilt associëren; Een perfecte muzikale invulling omlijst met de spetterende show-elementen die een concert tot een fantastische beleving maken. 'Dj in concert: Axwell & friends is ready to colour your queensnight with blue & yellow pride!'

Axwell behoeft eigenlijk geen introductie meer. Naast Steve Angello & Sebastian Ingrosso is hij de muzikale duizendpoot die zorgt voor de vocale inbreng tijdens ontelbare, energieke sets die deze heren wereldwijd presenteren. Maar ook 'solo' weet deze geweldenaar van wanten. Niet eerder stond hij als een 'enkeling' in een club in Nederland en daarom is 'Dj in concert' vervuld met trots dat Axel Hedfors, zoals Axwell voluit heet, gepresenteerd mag worden als eerste wereldster tijdens dit vernieuwende concept; 'Dj in concert' means 'fireworks in each & every way'!

De kaartverkoop start op @. Zorg dus dat je tijdig in het bezit komt van een ticket, want de verwachting is dat de animo groot zal zijn. Just get ready for a night to remember...in a big way!

2 opmerkingen

Artiest Jones
200% aanwezig!!!