Partyflock
 

Bloomingdale XXL
Grand opening 18 maart

gepubliceerd door , op
Bloomingdale XXL
27 februari 2012
FeestBloomingdale XXL · The Grand Opening
Datumzondag 18 maart 2012
WinactieBloomingdale XXL actiegesloten
LocatieBloomingdale Site
Doe ons nu maar vast een stralend hoogseizoen! Dat gebrek aan vitamine D mag nu namelijk wel genezen worden en de lentevlinders staan klaar om hun goedgehumeurde route uit te stippelen. De redding is gelukkig nabij, want over een paar weken is het zover: Bloomingdale Beach biedt op zondag 18 maart alle ingrediënten om samen met jou startsein te geven aan het zomerseizoen van 2012!

The grand opening: Bloomingdale XXL
Een terugblik op de vele XXL edities van de afgelopen jaren leggen de lat voor 2012 hoog. XXL is gekenmerkt door artiesten van hoge rang, verdeeld over twee grote area's en toegejuicht door een publiek dat haar vurige liefde voor house beats niet onder strandstoelen of loungebanken steekt.

Op zondag 18 maart verwelkomen ze jou vanaf 14:00uur aan Bloemendaalse strand met de eerste XXL editie van dit jaar. De kick-off van dit seizoen is weggelegd voor twee grootkarakters, die beide een eigen area leven inblazen. De indoor area is betroond door Genairo Nvilla, welke na de lancering van zijn Kings Of Drums tijdens Amazone Project hier nu ook de energy van Bloomingdale mee verrijkt. De outdoor stage zal door niemand minder dan Dirty Dutch gehost worden, waarbij o.a. Chuckie dit naar een hoger niveau brengt.

Dirty Dutch (outdoor)
Chuckie
Gregori Klosman 🇫🇷
Gregor Salto
GLOWINTHEDARK
Mitchell Niemeyer
MC Roga

King of Drums (indoor)
Genairo Nvilla
Ramon Tapia 🇧🇪
Michael Mendoza
Carita La Niña
Delivio Reavon & Aaron Gill
De Ancho
MC Spyder

Tickets
Tickets zijn online te bestellen via www.bloomingdalebeach.com of via de applicatiepagina 'tickets' op Facebook. Onthoud dat Bloomingdale XXL berucht staat om haar sold out edities dus wacht niet te lang met bestellen!

Win
Bloomingdale Beach heeft een aantal exclusieve extra's en bruisende winacties op de planning staan voor de Grand Opening. Fans horen als eerste meer informatie op Facebook.

3 opmerkingen

First taste of the summer! Bigger,better,bolder! Love the sun,love bloomingdale!
Jammer dat DJ AfroSjaak niet komt... Misschien neemt ie Paris Dildo wel mee!