Partyflock
 

Rio the Party
Wereld première met een heuse Nederlandse sterren cast

gepubliceerd door , op
Rio
3 februari 2012
FeestRio · The beginning
Datumzaterdag 3 maart 2012
WinactieRio actiegesloten
LocatieThe Sand
Plot
Rio vertelt het verhaal van de jeugdige Deejay Jay Da Silva (Ben Tuklang). Samen met zijn beste vriend MC Jeany (Rejean Gonsalves Jardin de Ponte) dromen zij ervan ooit door te breken in de wereld van grote artiesten. Tijdens het draaien in een locale club ontmoeten zij Latin House gigant D-Rashid (Rashid Sahib). 'Jullie moeten jullie droom naleven' vertelt D-Rashid. Hij is meer dan bereid hen bij te staan. Samen beginnen zij aan 'het' muzikale avontuur van hun leven!

Na het gezamenlijk mixen van een nieuwe mixtape sturen zij deze op naar twee goede vrienden van D-Rashid; Vato 'Dirty House Bastard' Gonzalez (Björn Franken) & Mc Tjen (Vincent van den Berg). Zij zijn zo onder de indruk dat zij besluiten de heren uit te nodigen voor een studiosessie! Tijdens de sessie nodigt Vato Gonzalez de alom bekende Deejay Jean (Jan Engelaar) uit, European superstar Irwan (Irwan Kartosen), Franklin Rodriques (Franklin Rodrigues) die op dat moment een dikke hit heeft, genaamd 'African Forrest', Andrei 'Percussionist' Russo (Andrei Lobanov) en helemaal uit Suriname overgevlogen Paul Guicherit (zichzelf). Samen besluiten ze alle muzikale krachten te bundelen en tot een nieuwe party te mixen.

Twee dagen later ontmoet Jay de beeldschone Miss 'FHM 500 babe' Sugaware (Marie Sugawara). Met romantiek in zijn achterhoofd nodigt hij haar uit om deel te nemen.

Ga mee op avontuur door de muzikale dance wereld van Sexy, Latin, Dirty House en een vleugje Urban tunes. Een reis welke jij wellicht nooit meer meemaakt!

Rolverdeling


Early & Angry Bird Tickets
Je kunt nu Early Bird tickets kopen tot 11 februari (zolang de voorraad strekt). Ben je te laat, jammer, de Early Birds veranderen dan in Angry Birds! Tickets zijn ook verkrijgbaar via de Free Record Shops, Primera en Van Leest winkels. Zoek een filiaal in Nederland of België op I Love Rio.nl.

Soundtape
De Soundtape van Rio 'the Party' is gemixt door Jay Da Silva & D-Rashid en hosted by MC Jeany. Download hem gratis om alvast in de stemming te komen.


Externe links
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Rio 'the Party' via I love Rio.nl. Voor informatie kun je contact opnemen via info@sexyevents.nl.