Partyflock
 
Nieuws · november 2006
Het ligt misschien nog vers in het geheugen, maar Zenith opende alweer een jaar geleden de deuren met een waanzinnig openingsfeest. De Limburgse uitgaanstrots wist meteen de toon te zetten. Inmiddels kan er tevreden worden terug gekeken op de eerste twaalf maanden.
Roger Sanchez will start at 00:00
donderdag 30 november 2006
Vanaf het moment dat Club Vie haar deuren opende is het Rotterdamse weekend één groot spektakel met louter te gekke feesten met dito artiesten. Na deze droomstart wil Club Vie haar achterban verwennen met een onvergetelijke avond met Roger Sanchez om het jaar op gepaste wijze af te sluiten en het nieuwe jaar in stijl te beginnen.
December: Three Times Treetz
donderdag 30 november 2006
December is het terrein van Treetz dat met maar liefst 3 speciale edities het jaar in stijl afsluit! Te weten op zaterdag 16 december, dinsdag 26 december (2e Kerstdag) en zondag 31 december (Oud & Nieuw).
Jouw weekend begint met Freakend!
donderdag 30 november 2006
Freakend in Panama* is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen.
Erotic Sensitive New Years Special
donderdag 30 november 2006
Het nieuwe jaar is nog geen dag oud of HappydayZZ Events heeft alweer een spannend event in petto, the Erotic sensitive new year's special. Een betere start van 2007 is niet mogelijk. Met onder meer een reeks indrukwekkende dj’s, sexy entertainment, beautiful people en champagne voor iedereen, knalt 2007 er vanaf dag één in, met veel, heel veel glamour! Reken maar dat de hormonen over de dansvloeren van HappydayZZ gieren!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
FOD presents: Pimp my Vibes
woensdag 29 november 2006
“Pimp my Vibes”. Hoe dit thema vorm gaat krijgen houd FOD nog even onder zijn oversized gepimpte hoed. Wel wil de organisatie een klein tipje van de sluier voor je oplichten.
Sinterklaas actie op Jump Connection
woensdag 29 november 2006
Aanstaande zaterdag is het in Eventcenter Amigo's tijd voor de eerste editie van het feest: Jump Connection! Het belooft een waar spektakel te worden met artiesten zoals o.a. The Darkraver, Ruthless, Yves, Bad Boyz, OCD, Reza, Dark-E en Da Emperor. Twee zalen gevuld met de beste Jump en Oldschool.
Na de beestachtige Grand Opening van No Bullshit, vind op 2 december al weer de tweede editie plaats. Bereid je dus maar weer voor voor op een flinke dosis Oldskool met een vleugje Hardcore, rauwe Techno & Harddance en ruige Trance & Techhouse; kortom Rave. In het hol van de Bull hoor je alleen de beste muziek met ballen, oftewel... Same Shit, Different Kick!
Masters of Hardcore - the line up
zaterdag 25 november 2006
Op 10 februari vindt de enige Nederlandse editie in 2007 van Masters of Hardcore plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Maarliefst vier (!) area's zullen gevuld worden met het beste op het gebied van hardcore, early hardcore, industrial en oldskool. Art of Dance zal met meer dan 25.000 m2 en meer dan veertig deejays zorgen voor de meest complete editie van Masters of Hardcore uit haar geschiedenis.
Bass Impact Helmond
vrijdag 24 november 2006
Zaterdag 30 december 2006 zal voor Helmond een speciale datum worden. Het is Stichting Impact uit Helmond voor de tweede maal dit jaar gelukt om een groot evenement neer te zetten. Veel mensen uit deze regio zullen zich Impact festival 2006 nog goed herinneren. Ruim 15.000 mensen kwamen naar het centrum van Helmond om te genieten van Rock, Hip Hop en Dance. Op 30 december zullen ze weer een geweldig evenement neerzetten. Samen met Powercore Events staat het Bavaria House Event Center volledig in het teken van de beste Jump, Hardstyle en Early Rave bij Bass Impact
Club Deja Vu stopt, laatste keer
vrijdag 24 november 2006
Op 3 december is het weer zover, Club Deja Vu classics in de HappydayZZ! Zoals iedereen gewend is, gaat het op zondag weer helemaal los in het pittoreske Culemborg van drie uur ‘s middags tot middernacht met de beste classics van toen en nu.
Hans Tieleman is behalve mededirecteur van het Rotterdamse Mid-town één van de oprichters van de A Nightmare in Rotterdam-feesten. UDC belde hem op voor een interview over het verleden en heden van het oerfeest.
Unique Sexy City pakt op 9 december zwaar uit in de HappydayZZ vanwege de nu al goede voorverkoop. Dat betekent extra veel decoratie, shows en nog meer spectaculaire special effects. Na een daverende periode in de Marcanti komt Unique nu naar Culemborg! De dresscode is Black & Red en vanaf 21 uur op 9 december gaat Unique helemaal los in de HappydayZZ!
Na twee spectaculaire openingsavonden van het gloednieuwe Club TDF 4 life belooft ook de laatste zaterdagavond van deze openingsmaand een zeer speciale te worden.
Line Up Flockers
vrijdag 17 november 2006
Het was natuurlijk wel even puzzelen…een line-up neerzetten waar iedereen blij van wordt! Toch hopen we jullie met deze line-up een breed aanbod van dj’s en muziekstijlen aan te bieden met een mix van de populairste dj’s, opkomende dj’s en talents.
Rige Blow Out Sale
vrijdag 17 november 2006
Op zaterdag 2 december en zondag 3 december wordt er in het oude pand van Rige Entertainment BV aan de Mandenmakerstraat 132 te Hoogvliet een Blow Out Sale gehouden. Tijdens deze sale is er een free party met medewerking van diverse deejays en live acts. De toegang is gratis en voor alle leeftijden.
Ster DJ Ferry Corsten zal zowel vanavond als morgenavond als 1e wereld-DJ een optreden in Beirut, Libanon geven. Dit is zeer opmerkelijk aangezien 2 maanden geleden nog een vreselijke oorlog woedde in dit land. Maar het tij lijkt gekeerd en er breken weer vrolijkere tijden aan voor de Libanese partygangers.
RUSH & one year Effenaar!
vrijdag 17 november 2006
Wat gaat de tijd toch snel soms! Het is namelijk al weer een jaar geleden dat Rush haar debuut maakte in Brabant en in het bijzonder in Eindhoven. En dat moet gevierd worden! Aankomende 25 november is de grote zaal van de Effenaar weer het domein van Raw Urban Sexy House en de kleine zaal van Hiphop, Funk, Soul en Break Beats. Maak de riemen maar goed vast, want Victor Coral, Brian S, Marnix, Cream, O.Boogie en nog veel meer artiesten zijn deze avond in de Effenaar aanwezig om Eindhoven voor eens en voor altijd te infecteren met het echte Rush-gevoel.
Mindcontroller - Re-live the past
vrijdag 17 november 2006
Traditiegetrouw opent Art of Dance het nieuwe jaar altijd met het ultieme feest der herkenning. De inmiddels 12e editie van het succesvolle Mindcontroller concept staat voor de deur te trappelen en het enhousiaste early hardcore en oldskool legioen kan zich gaan opmaken voor een ouderwetse nacht stampen op de klappers van toen.
Club TDF – Grand Opening part II
vrijdag 17 november 2006
Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover! Na een grootse interne verbouwing opende TDF weer in zijn geheel haar deuren voor het grote publiek. Na een eerdere opening van het Fun Factory gedeelte stond de Grand Opening van afgelopen zaterdag vooral in het teken van het nieuwe Club TDF.
Na het daverende succes van de vorige editie van F*ckers! op 19 augustus in Club Outland gaat F*ckers! verder! Onder leiding van onder andere Erick E en enfant terrible Billy the Klit werd het publiek opgezweept gedurende deze hete nacht. Resultaat; Een mega sfeer, dirty sleazy eclectic house en de leukste mensen uit Rotterdam en omstreken. Dit alles zorgde ervoor dat het een memorabele nacht werd. Een nacht waar een vervolg op moet komen, in de overtreffende trap wel te verstaan. F*ckers! really rocked Rotterdam!
Zodiak Commune – Analog Dialogue
vrijdag 17 november 2006
Met Analog Dialogue opent Zodiak Commune de dialoog met artiesten van de vele roemruchte soundsystems die ons koude kikkerlandje rijk is. Met spraakmakende live-acts uit Eindhoven en Utrecht en twee nieuwe sterren aan het firmanent wordt de eerste editie van Analog Dialogue gehouden in de meest toonaangevende club van de stad; De Rechter, gevestigd in een voormalig, monumentaal kantongerechtsgebouw in hartje Eindhoven.
Het gonsde al een tijdje in de Amsterdamse havens. De Stubnitz zou eind september haar deuren openen voor een daverende dansavond, met een ongekend vernieuwende sound en een razend originele line-up.
Convertible uitverkocht
donderdag 16 november 2006
Zaterdag 18 november is het weer tijd voor het meest exclusieve clubfeest van het jaar: Convertible. Dat er in Amsterdams mooiste locatie, de Passenger Terminal, gerockt gaat worden tot op het bot staat als een paal boven water. Het decorteam draait momenteel overuren om Convertible de uitstraling te geven die we van dit clubfestijn gewend zijn
Oh baby “Hed Kandi” baby
donderdag 16 november 2006
Nog minder dan 2 weken te gaan voordat de volgende editie van Hed Kandi in het Haagse ‘Paard’ losbarst! Het wereldberoemde en populaire Engelse concept komt weer terug naar Den Haag om de stad in de ultieme “Anton Geesink houdgreep” te nemen.
Flock heeft nieuw logo
woensdag 15 november 2006
Oplettende kijkers hadden het al door: Partyflock heeft een nieuwe logo.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
DJ Zany X-Qlusive januari
dinsdag 14 november 2006
Het is slechts voorbehouden aan de grootste artiesten uit de hardere dancescene en op 27 januari 2007 is het de beurt aan de populaire DJ Zany om in de Heineken Music Hall een eigen X-Qlusive feest te geven. In navolging van Lady Dana, Luna, Pavo en The Prophet schaart de Eindhovenaar Raoul van Grinsven zich hiermee in het rijtje illustere dj's dat op uitnodiging van Q-dance een 10 uur durende solo-avond mag hosten.
Duncan Stutterheim wil dat de politiek met een eenduidig beleid komt voor de evenementenindustrie. Sinds een tijd controleert de politie heel streng op drugsgebruik, voornamelijk bij dancefeesten, en hanteert daarbij een zero tolerance lijn. Stutterheim is de eerste uit de dancewereld die de noodklok luidt.
Armin van Buuren - 10 Years
maandag 13 november 2006
Armin van Buuren, de #2 DJ van de wereld, viert dit jaar zijn 10 jarig jubileum als producer. Armin heeft hits op zijn naam staan als ‘Love You More’, ‘Sail’ en ‘Communication’. Zijn carrière is begonnen met “Blue Fear” en over stoppen moet hij voorlopig niet denken. Daarom werd het tijd voor een CD met daarop een overzicht van de tracks die Armin de laatste 10 jaar heeft uitgebracht. Daarnaast staan er natuurlijk ook nieuwe tracks op zoals ‘This World is Watching Me’, in samenwerking met Rank 1 en de track met Herman Brood, ‘Saturday Night’.
Het is 1994 in Deinum een dorpje in Friesland, onder de rook van Leeuwarden. Het dorpje ligt er rustig bij maar wat veel mensen niet weten is dat er in de nacht van 5 maart 1994 een stukje geschiedenis geschreven gaat worden. Jan en Jeroen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een feest, dat zijn weerga niet kent namelijk 7 Gates to Hell.
Voor de meeste mensen is het nog ver weg maar het is er al voordat je het weet. Nog maar anderhalve maand en dan is het al weer 2007. Nu kan je gaan kijken wat er nu allemaal te doen is 1 januari, maar je kan ook meteen naar het leukste en spannendse feest gaan voor die dag. Scheelt je weer een hoop zoeken.
Net als op de vorige uitverkochte Erotic Vibe feesten in de HappydayZZ, Hemkade of Lexion wordt dit een feest om je vingers bij af te likken. Erotic Saturday Vibe wordt het beste feest van zaterdag 18 november, met één van de vetste line-ups van alle feesten deze zaterdag en één van de grootste producties ooit door Erotic Vibe.
Tweede editie To the Club
vrijdag 10 november 2006
Het aanbod van dance feesten is tegenwoordig enorm. La Pura Vida richt zich op een grote groep dertigplussers, de zogenaamde ‘eerste-house-generatie’, om met gelijkgestemden het gevoel van vroeger opnieuw te beleven. Met het concept ‘To the Club’ wil organisatie La Pura deze mensen aanspreken en hun een ouderwetse clubavond bezorgen.
De Bull kwam, zag, overwon en heerst weer als vanouds. Op 2 december vindt er weer een No Bullshit plaats, dus bereid je voor op weer een flinke dosis Oldskool met een vleugje Hardcore, rauwe Techno & Harddance en ruige Trance & Techhouse; kortom Rave.
Reff staat voor Retro Events & Fashion Fanatics en is een spiksplinternieuwe organisatie voor party-events met een retro tintje. Retro Events als in de feelgood sfeer van de betere clubfeesten van halverwege de jaren negentig echter overgoten met knallende elektrobeats van nu.
Laatste Sneakerz van 2006 in Den Haag
donderdag 9 november 2006
Tja, wat moet er nog gezegd worden over de maandelijkse Sneakerz feesten in het Paard in Den Haag? Leuk, leuker, leukst? Druk, drukker, drukst? Ook de Sneakerz begin november gaf weer hetzelfde beeld als tijdens de eerdere edities; een uitverkocht huis, fantastische dj sets en een uitzinnig publiek dat tot het bittere einde op elke plaat helemaal los gaat!
Technotrixx
woensdag 8 november 2006
Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Er is na een korte stilte weer eens een echte TechnotriXX in The Matrixx, en wel op zaterdag 23 december. Het zal tijd worden zul je denken, en dat is The Matrixx met je eens. En dus wordt er meteen lekker uitgepakt met Joris Voorn, Bart Skils en Secret Cinema (live).
Enige tijd geleden kwamen dj’s Viruz en Noizefucker organisatie Cyndium met het verzoek hun birthday party te organiseren. Twee dj’s van uitersten binnen de Hardcore dus en daarom ook prima ingrediënten voor een derde editie van Reng Deng Deng. Het samenvoegen van de birthday party van beiden heren zal 10 november leiden tot een ‘best of both worlds’ situatie.
Klup Koel welcomes you
dinsdag 7 november 2006
In het prille maagdelijke bestaan van [party=74284]{Feest met ID 74284 bestaat niet!} hebben we in een korte tijd een van de drukst bezochte clubavonden neergezet binnen hartje Enschede. Een goede line up, supersfeer, toplocatie en goede muziek zijn de ingredienten die het succes van [party=74284]{Feest met ID 74284 bestaat niet!} mogelijk hebben gemaakt. Iedere vervent club of house aanghanger in Enschede is inmiddels wel bekend met deze nieuwe clubavond en zal dan ook uitkijken naar onze eerste main act Don Diablo op zaterdag 18 november. Wie kan er nu dan ook beter de eerste main act zijn dan Don Diablo! Don zal dan ook de kick off zijn voor een reeks maandelijkse main acts..
Het was de laatste maanden misschien wel de meest geruchtmakende verbouwing van het noorden. Discotheek The Dance Factory in Berlikum gooide het roer compleet om en ontwikkelde met een aantal van de beste interieurbouwers van Nederland twee geheel nieuwe zalen. Na de succesvolle opening van het "Fun Factory" gedeelte op 7 oktober jl. is het aanstaande zaterdag 11 november de beurt aan "Club TDF" voor een "Grand Opening".
Timetable Trancesetterz bekend
dinsdag 7 november 2006
Iedereen had natuurlijk al gezien dat op 18 november Outland weer het onderkomen zal zijn van het populaire Trancesetterz. De vorige edities rockten de tent en deze keer zal het ongetwijfeld weer net zo’n geweldige avond worden. Maar er is meer. Veel meer zelfs…
Op zaterdag 2 december gaat er iets heel nieuws gebeuren, want dan vind de geboorte van het evenement Lelystyle plaats. Voor dit speciale evenement zal er een grote verwarmde tent geplaatst worden op het evenemententerrein Bataviastad, gelegen in Lelystad en vervolgens zal hier van 19.00 tot 01.00 uur het beste op het gebied van Hardstyle, Hardcore, Early rave en Jump te horen zijn. Daarom is er gezorgd voor een spraakmakende line-up, met namen als The Darkraver, Charly Lownoise, Zany, Bass-D, Showtek en Dione.
Je hoeft niet bang te zijn voor verveling tijdens de kerstdagen. b2s zorgt er namelijk voor dat je de kerst kan beginnen met hun meest legendarische evenement: back2school, dat traditiegetrouw alweer voor het 7e jaar op kerstavond plaatsvindt. Dat is nog eens een mooi begin van je kerst! Als locatie voor deze back2school is gekozen voor de Outland in Rotterdam, omdat bij de afgelopen twee edities toch wel is gebleken dat back2school hier geheel tot zijn recht komt! Een bom volle Outland ging toen los op de meest lekkerste oldschool en early rave klappers.
Rauw
zaterdag 4 november 2006
Een hele bijzondere aflevering van Rauw, Nederlands eerste en enige echte Rock&rave club nacht, met in het lijstje artiesten een van de meest spraakmakende nieuwe bandjes van het moment en een legendarische dj die nog maar heel sporadisch naar Nedertland wil komen.
Frame Busters
vrijdag 3 november 2006
Na een zeer geslaagde jubileum maand waarin het 20 jarig bestaan van Escape Club uitbundig werd gevierd, heeft resident en Frame busters programmeur Raymundo weer verschillende top acts en dj’s uitgenodigd. Ook Escape deLux is wederom geopend en bij Frame busters betrokken, zodat je elke zaterdag kan kiezen voor de pumping house beneden of boven de eclectische sounds.
Twisted dance & fashion
donderdag 2 november 2006
Nog anderhalve week en dan gaat het dak er weer helemaal af in de Monza te Utrecht. De avond begint om 20:00 uur in stijl met een heerlijk vijf gangen diner door topkok Caspar Burgi die gelukkig nog even wat tijd kan vinden tussen de verschillende tv optredens en andere opdrachten door. Deze kok weet elke keer weer iedereen te verrassen door zijn bijzondere presentatie van het overheerlijke voedsel wat hij bereid.
Nieuwe editie S.O.S in HappyDayzz
donderdag 2 november 2006
Na de stormachtige maar succesvolle editie van S.O.S on the Beach deze zomer is S.O.S weer terug, en hoe!! Zondag 26 november is het eindelijk weer tijd voor een ouderwetse S.O.S in HappydayZZ Culemborg. Zoals velen misschien al gemerkt hebben is S.O.S géén maandelijkse party meer.
CLUB Komt U Dansen?
donderdag 2 november 2006
Club Kud wordt een stijlvolle clubavond in de Rechter in Eindhoven. Na een jaar een succesvolle clubavond te zijn in de Uitstad in Tilburg, waar K.U.D. 10 november haar 1-jarig bestaan viert, is de tijd aangebroken dat Club Kud haar vleugels uitslaat.
30 november 2006
Zenith – Greatest Club 1 jaar; dat moet gevierd worden
Roger Sanchez will start at 00:00
December: Three Times Treetz
Jouw weekend begint met Freakend!
Erotic Sensitive New Years Special
29 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
FOD presents: Pimp my Vibes
Sinterklaas actie op Jump Connection
27 november 2006
Multigroove - No Bullshit; Same Shit, Different Kick! // Time-Table
25 november 2006
Masters of Hardcore - the line up
24 november 2006
Bass Impact Helmond
Club Deja Vu stopt, laatste keer
22 november 2006
A nightmare in rotterdam: een van de oprichters wijdt uit...
Het meest gewilde feest uit de Marcanti nu in Happy Dayzz
21 november 2006
Club TDF zaterdag in het teken van Dance4Life
17 november 2006
Line Up Flockers
Rige Blow Out Sale
Ferry Corsten brengt beats i.p.v bommen
RUSH & one year Effenaar!
Mindcontroller - Re-live the past
Club TDF – Grand Opening part II
Sleazy dirty Eclectic House, Zeeman-warriors en H&M festisjisten op F*ckers
Zodiak Commune – Analog Dialogue
16 november 2006
Crackhouse vs. Mood Elevator – back with a vengeance
Convertible uitverkocht
Oh baby “Hed Kandi” baby
15 november 2006
Flock heeft nieuw logo
Kort nieuws van de KNIP-dienst
14 november 2006
DJ Zany X-Qlusive januari
Duncan Stutterheim: "Zero tolerance beleid is een ramp"
13 november 2006
Armin van Buuren - 10 Years
11 november 2006
7 Gates to Hell - Na 12 jaar gaan de poorten weer open
10 november 2006
Crazyland pakt flink uit met new years party 1 januari Hemkade
De beste dj’s & het beste erotainment: Erotic Saturday Vibe in The Powerzone
Tweede editie To the Club
Multigroove presents: No Bullshit – Same Shit, Different Kick
Reff, nieuw fenomeen in de dancescene
9 november 2006
Laatste Sneakerz van 2006 in Den Haag
8 november 2006
Technotrixx
Reng Deng Deng – The Viruz & Noizefucker B-day Bang
7 november 2006
Klup Koel welcomes you
Aanstaande zaterdag “Grand Opening” Club TDF
Timetable Trancesetterz bekend
Lelystad gaat knallen met nieuw evenement Lelystyle
6 november 2006
back2school x-mass edition: knallend de kerstdagen in
4 november 2006
Rauw
3 november 2006
Frame Busters
2 november 2006
Twisted dance & fashion
Nieuwe editie S.O.S in HappyDayzz
CLUB Komt U Dansen?