Partyflock
 

Frame Busters

anoniem gepubliceerd op
Na een zeer geslaagde jubileum maand waarin het 20 jarig bestaan van Escape Club uitbundig gevierd werd met dj’s als Bob Sinclar en opnieuw de nummer 1 DJ van de wereld, Paul van Dyk, heeft resident en Frame busters programmeur Raymundo weer verschillende top acts en dj’s uitgenodigd. Zo staat o.a. de populaire en wereldwijd bekende act Chocolate Puma op de bühne en is Tokio Project/Fierce Angels headman Mike van Loon van de partij. Ook Escape deLux is wederom geopend en bij Frame busters betrokken, zodat je elke zaterdag kan kiezen voor de pumping house beneden of boven de eclectische sounds van dj’s als Shagspeare.

Zaterdag 4 november wordt meteen goed gestart met een optreden van Chocolate Puma. Deze act, bestaande uit Zki & Dobre, oftewel The Goodmen, zijn al sinds jaar en dag actief in de dancescene. In 1992 richten ze het baanbrekende houselabel Fresh Fruit op waar menig houseclassic op uit is gekomen. Vanzelfsprekend zijn resident Raymundo en MC yaNto ook van de partij. In Escape deLux kan je genieten van de eclectische tunes van Danney Canova & friends.

Een week later, op 11 november, is Raymundo’s maatje Frederik Abas te gast. Deze house topper is de maandelijks resident van Frame Busters, en runt muzikaal de populaire Zoo @ The Zebra avonden in Amsterdam. Ook stond hij dit jaar op onder meer Fire! en Loveland Festival, en is hij resident van de USSR/ModelsAtWork feesten in de Jimmy Woo. Hij heeft Machiel uitgenodigd, die hem op zijn funky sax muzikaal zal ondersteunen. Ook yaNto zal vocaal de zaal uit zijn dak laten gaan tijdens de rockende sounds van Frederik Abas!

Op 18 november is Mike van Loon achter de decks te vinden bij Frame Busters. In het jaar 2000 werd hij door Hed Kandi, het wereldwijd bekende label welke bekend is dankzij de ultieme dance compilaties, gevraagd om resident te worden. Met zijn afwisselende sounds stond hij al te draaien in Ibiza Londen, San Francisco, Miami Beach, Sydney, Kaapstad, Singapore en zelfs op de Love Parade in Berlijn. Raymundo is dan ook blij dat Mike van Loon er deze maand bij is achter de draaitafels. In de exclusieve deLux zaal is het Shagspeare, bekend van Gelazer! en Sneakerz, die voor de voetjes van de vloer zal zorgen.

De laatste zaterdag van de maand, 25 november, zijn het Born2Funk en Tony Cha Cha die samen met Raymundo het dak eraf zullen draaien. Born2Funk is de laatste tijd erg goed bezig, zowel als producer als DJ. Zo stond hij afgelopen zomer o.a. op Dance Valley, Solar Weekend en Housequake, en warmde hij in Panama de zaal op voor Erick Morillo. Tony Cha Cha zullen veel mensen nog kennen onder de naam E-Craig. Onder zijn meer funky alter ego rockt hij het hele land met de Ex Porn Star feesten. Verder stond de veelzijdige muziekliefhebber onder meer op Mysteryland, de FFWD Dance Parade en Bliss Deluxe. In deLux is het Flexmeister F die de zaal host met zijn altijd verrassende Vuige Fuif. Hij heeft o.a. iDJ Bryan uitgenodigd, bekend van zijn iPod Parties en zijn show op radiostation Caz!. Hij zal met zijn iPod voor een afwisselende sound zorgen. Ook DJ’s Linke Soep & Zuivere Koffie zijn van de partij, op de Stubnitz rockten zij onlangs het kolkende ruim nog op de Halloween Hallelujah party.

Kortom vier afwisselende Frame Busters avonden die je niet mag missen! Check de onlangs vernieuwde website voor foto’s, flyers en meer informatie over deze maand: www.escape.nl

12 opmerkingen

Raymundo: altijd goed! :yes:
Frame busters altijd een leuk feestje :cheer:
Zou wel leuk zijn als er een keer wat vernieuwende muziek kwam..
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
die is er in de deLux zaal :D
Nee bedoel vernieuwende muziek.geen afgezaagde shit ///
Mensen die wat te vertellen hebben muzikaal.
Darko Esser,Terry Toner,Alexander Koning,Nuno dos Santos enz..Beneden makelijke muziek,boven wat dieper en inteligenter...
laatste aanpassing
 
muziekaal? inteligenter? Niets voor jou :)

-edit- oei, nog journalist ook...
laatste aanpassing
Voor iemand die als engelsman geboren is..
Valt het wel mee:)
jij moet naar 11 zo te zien :D
 
Heb lekker gastenlijstplaatsen gewonnen :cheer:
Ik heb ook lekker gastenlijst plaats gewonnen :cheer: :D
Saampies met me meissie lekker ff los :D