Partyflock
 

Twisted dance & fashion

anoniem gepubliceerd op
Nog anderhalve week en dan gaat het dak er weer helemaal af in de Monza te Utrecht. De avond begint om 20:00 uur in stijl met een heerlijk vijf gangen diner door topkok Caspar Burgi die gelukkig nog even wat tijd kan vinden tussen de verschillende tv optredens en andere opdrachten door. Deze kok weet elke keer weer iedereen te verrassen door zijn bijzondere presentatie van het overheerlijke voedsel wat hij bereid. Tot nu toe serveerde hij jonge haan, gamba’s, mosselen, salades, poffertjes, heerlijk brood, eendenlever, as-geitenkaas, chocolade mousse, aardbeien, duif, ham en nog veel meer exclusieve gerechten op een bijzondere wijze. De bereiding varieert van een Franse tot een Oosterse bereiding per gang en iedere keer weer op een leuke dan wel semi-schokkende manier van presentatie. Tijdens het diner kun je genieten van de natuurlijk de kookkunsten en de uitleg van de kok, maar ook van Peddo en de trompettist Siebe. Het in Utrecht bekende Freling & Freling zal de modeshow verzorgen en daarmee kunnen ook niet Utrechters prima uit de voeten. De nieuwe collectie van merken als Guru, Gas, Kultivate, Budha to Budha, Reef en Il Dolce zullen de catwalk passeren en wel op een heel bijzondere manier. Het vijf gangen diner, de modeshow en het aansluitende feest is maar 35 eurootjes en de kaartjes hiervoor kunnen gekocht worden bij Beep en Ticketservice.

Voor velen gaat om 23:00 pas echt de tent los, want dan is de club weer terug in originele clubstaat met leuke aankleding, en komen de grote jongens langs. Ditmaal Don Diablo, Baggi Begovic, Youri Donatz en Many Moore alias Miezz! die zullen zorgen voor een supersfeer in deze voormalige bioscoop. Deze heren zijn allemaal al vaker te zien bij feesten als Sneakerz, Housequake, Hed Kandi, Crazyland, etc, maar ditmaal gewoon in hartje Utrecht en voor iedereen makkelijk bereikbaar. Ook in de avond kan men genieten van een super modeshow, maar ook van de dansers van Mo’Skillz die laten zien waarom zij vaker op feesten moeten staan. Misschien wel het meest bijzonder aan deze avond is de violiste die uitgenodigd is om een extraatje te geven aan dit concept. Rachel Grace stond al samen met Tiësto op het podium, is veel gevraagd in Nederland en de Verenigde Staten, maar op 11 november staat zij centraal naast de DJ's op Twisted dance & fashion.

Ook is er zaterdag 11 november weer een goodie bag voor zowel de heren als de dames die op het feest aanwezig zijn geweest. Gezien de enorme drukte op de Twisted dance & fashion avonden, zullen deze tasjes pas uitgedeeld worden na de klok van 03:00uur. Let er ook op dat de organisatie een streng deurbeleid voert wat betreft de kleding, want bij zo een thema hoort nu eenmaal een modebewuste sexy garderobe!

3 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 52609, 81872}
Youri:respect:
Youri Rocks, evenals de andere Djs...

Ik ben , ehr moet, erbij (zijn).

Maar vind het ook te cool! Super eten.
ik ben nou nog steeds niet op een twisted feestje geweest, misschien gaat dit hem wel worden :D
laatste aanpassing