Partyflock
 

Club TDF – Grand Opening part II

anoniem gepubliceerd op
Club TDF – Grand Opening part II
25 oktober 2006
FeestClub TDF · Grand opening part II
Datumzaterdag 18 november 2006
LocatieTDF
Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover! Na een grootse interne verbouwing opende TDF weer in zijn geheel haar deuren voor het grote publiek. Na een eerdere opening van het Fun Factory gedeelte stond de Grand Opening van afgelopen zaterdag vooral in het teken van het nieuwe Club TDF. Het nieuwe paradepaardje van TDF zorgde direct bij binnenkomst al voor de vele “ooh’s” en “aah’s” onder het massaal toegestroomde publiek. Door het overweldigende interieur en de uiterst positieve vibe die er heerste was het voor resident dj Sez en gastdj’s Randy Katana en Steff da Campo een kleine moeite om de avond ook muzikaal tot een hoogtepunt te brengen!

Na het grote succes van de eerste Grand Opening, is het aanstaande zaterdag tijd voor een tweede Grand Opening van Club TDF! Met de spectaculaire openingsavond van vorige week nog op het netvlies gebrand zal het komende zaterdag nog gekker, nog sneller en nog harder gaan, als tijdens deze speciale tweede Grand Opening de hardere stijlen voor het eerst geïntroduceerd zullen worden in het nieuwe Club TDF! Om dit op geheel unieke wijze te doen heeft Club TDF aan niemand minder dan Deepack en Da Pauli de eer gegeven om met een extra lange dj-set het spreekwoordelijke dak er ook dit weekend weer af te komen blazen. In combinatie met veel zinnenprikkelend entertainment, veel luxe en een supergoed geluid zullen deze grootmeesters van de hardstyle je opnieuw de hele nacht het hof maken in het prachtige Club TDF!

Resident dj Sez zal vanaf 22:00 uur het nieuwe Club TDF gaan opwarmen voor het hardstyle “geweld” wat daarna nog komen gaat. Met zijn residentie in het voormalige TDF heeft hij de laatste jaren aan het publiek bewezen van alle markten thuis te zijn, daarom zal hij óók in het nieuwe Club TDF een vaste waarde blijven. Iemand die de laatste jaren ook veelvuldig aan bod is geweest binnen de muren van TDF is natuurlijk Da Pauli. Na zijn vele optredens in het voormalige TDF sleepte hij er eerder dit jaar zelfs een solo avond in de wacht. Da Pauli zal op deze eerste hardstyle avond van Club TDF het middenstuk van de avond voor zijn rekening nemen en het publiek op zijn eigen manier gaan opwarmen voor een speciaal optreden van het hyperactieve hardstyle duo Deepack!

Deepack heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze succesvolle formatie is ooit begonnen als project van dj’s Franky en Mars-L in samenwerking met Charly Lownoise. Deepack kreeg grote bekendheid met de hit Here’s Johnny, produceerde vervolgens de themesongs van Sensation Black en Luna’s One Man Show en draaiden op alle grote feesten en festivals zoals Qlimax, DefQon1, Q-Base en Sensation Black! Echter zijn het Franky en Mars-L die je altijd op unieke wijze samen de optredens ziet verzorgen. Zij zullen daarom komende zaterdag met grote trots de gloednieuwe dj booth van Club TDF veroveren en hier vanuit meer dan twee uur lang een oorverdovend en energiek offensief gaan voeren tot je er bij neer valt! Dus hoor je “1,2,3” dan roep je uiteraard: “stampuuuuuuuuuh”!

Omdat TDF opnieuw rekening houdt met topdrukte zullen komende zaterdag extra deuren worden geopend om de doorstroom te versnellen. De rechterdeur van de ingang zal daarom vanaf nu bestemd zijn voor bezoekers van Club TDF en de middelste deur voor bezoekers van de Fun Factory. Via deze weg wil TDF zich tevens verontschuldigen aan de mensen die hier vorige week helaas hinder aan hebben ondervonden. Voor foto’s gemaakt tijdens de eerste Grand Opening kijk op: www.tdf-berlikum.nl en www.randykatana.com!

Club TDF: New Style, Your Style!

5 opmerkingen

 
1... 2... STAMPUH!!
Deepack in de nieuwe booth van Club TDF wordt vet!! 8)
chaotische shit! doe mijn een kaart
Uitspraak van Phat Wax op vrijdag 17 november 2006 om 14:41:
Deepack in de nieuwe booth van Club TDF wordt vet!!
lichtjockey moet dan maar elders plaast zoeken? ;)O:)
Artiest {SHOWLIST artist 74575, 34373}
wordt vanaaf knalle