Partyflock
 
Nieuws · juni 2003
Nieuwe clubavond: Ureka!
vrijdag 27 juni 2003
Ureka! Is een nieuw initiatief in houseminnend Nederland. Ureka! wil maandelijks een nieuwe dimensie toevoegen aan het uitgaansleven in Zuid Nederland. Bij elke editie worden één of meerdere bekende binnen- of buitenlandse dj’s uitgenodigd.
Q-Dance heeft de site van Hardcore Resurrection online gezet.
Nieuwe release StraightOn
vrijdag 27 juni 2003
Na het succes van de eerste releases onder StraightOn waaronder ‘RUSH‘ die nog steeds op de feesten te horen is, ligt er nu een nieuwe plaat in de winkel.
Wil je Sensation White op sensationele wijze afsluiten? Dat kan… op zondagmorgen 6 juli in de Lexion! Vanaf 05.00 uur zal in Westzaan, ‘the Official Afterparty of Sensation White’ plaatsvinden.
Op zaterdag 28 juni zal Serenity weer even terugkomen waar het is groot gebracht namelijk Huize Maas in Groningen. The Partyorganizer protesteert met dit feest tegen de nieuwe wetgeving die de gemeente Groningen in 2004 wil invoeren.
Timetable Impulz
dinsdag 24 juni 2003
UDC heeft de draaitijden van Impulz Outdoor bekend gemaakt.
Op zaterdag 28 juni is het weer gedonder in Utrecht. Het is dan weer tijd voor Beyond Adventures bij Club Risk @ de Winkel van Sinkel met Dave Tarrida met zijn Nasty Techno gecombineerd met Aggro Punk Grooves.
Terrorzaal op Hard-Quake
vrijdag 20 juni 2003
Op Hard-Quake dat gegeven wordt op vrijdag 4 juli in Amigo's (Scanners) te Dordrecht zal een 2e zaal worden geopend.
Royal Club
vrijdag 20 juni 2003
Zondag 22 juni is het zover: De eerste editie van Royal Club in de zeer prestigieuze Koninklijke Schouwburg te Den Haag.
Hardcore Revival - Chapter 1
vrijdag 20 juni 2003
De afgelopen 2 jaar heeft Defenz dance events met veel succes Hardcore Revival feesten gegeven in het oosten van het land. Het concept is zelfs zo'n succes gebleken , dat de organisatie heeft besloten om uit te wijken naar een andere locatie .
M.I.L.K.
vrijdag 20 juni 2003
Club XS2 blijft verrassen! Na de opening eind januari werden de bezoekers al getrakteerd op een imposante programmering van overwegend Realhouse, Groove en Funk. Met veel trots kan de organisatie nu melden dat niemand minder dan Erick E en Jeroenski zijn toegevoegd als residents van deze Haagse club.
Hard’n’horny
donderdag 19 juni 2003
Vrijdag is het zover, de eerste editie van Hard’n’Horny! Met een aantal binnen- en buitenlandse zwaargewichten in de 2 Arena’s gaat Hard’n’Horny voor kwaliteit en zoekt die niet alleen in Nederland.
Op zaterdag 28 juni organiseert UDC het dance spektakel Impulz Festival 2003. Het succes is dermate groot dat de organisatie heeft besloten 5.000 tickets extra uit te geven welke verkrijgbaar zullen zijn bij de bekende voorverkoopadressen en bij Ticket Service.
What are you doing tonight?
donderdag 19 juni 2003
Op 21 juni kun je kiezen! Twee feesten in twee unieke locaties. En beide helemaal gratis! In de Muziekfabriek, een voormalige melkfabriek in Amsterdam Oost en in de legendarische locatie Hal 4 te Rotterdam.
Thunderdome line-up Nature One
donderdag 19 juni 2003
ID&T heeft de line-up voor de Thunderdome-tent op Nature One bekend gemaakt.
Nederlands meest “Funky” house DJ zal komende Vrijdag schitteren op “Funky Fridays” in Club Doubler. Rasheed Benjamin Brown zet al lange tijd de Funky House Scène op zijn kop! Deze keer is Club Doubler aan de beurt.
CLUB XS2 summer event
woensdag 18 juni 2003
De zomer staat symbool voor heerlijk weer, blije mensen en veel zomerse activiteiten. Alhoewel je het idee hebt dat de zomer al weer een tijdje bezig is, zal komende zaterdag, 21 juni de officiële start zijn. Dit alles zorgt bij veel mensen voor een lekker gevoel en dat moet gevierd worden!
Gers – Summer of Love
dinsdag 17 juni 2003
Gers brengt tweemaandelijks een uitermate brede, intelligente eclectische muziekmix. Op vrijdag 4 juli geeft Gers in Off_Corso een voorproefje op al dat fijne wat komen gaat, door zich te richten op die diverse sounds en vibes van de festivals.
Nexus
maandag 16 juni 2003
Het laatste nieuws van het Nexus-front.
High Quality
maandag 16 juni 2003
Deze maand een speciale editie van High Quality in de Melkweg. Deze speciale editie zal in samenwerking met een van de meest dynamieke labels uit de UK worden gegeven: Tidy Two.
Op 11 juli, voorafgaand aan de Love Parade, zullen onder meer Tiësto en Paul van Dyk draaien op het legendarische feest 'The Love From Above'.
Op zaterdag 14 juni is het weer zover. Dan zal de Paradiso in Amsterdam weer het stijdtoneel zijn voor een nieuwe editie van VOLTT. Op deze VOLTT special zal niemand minder dan Paul Brtschitsch een extra lang live optreden verzorgen.
The Bounce Boat afgelast
vrijdag 13 juni 2003
Tot onze spijt moeten wij mededelen dat het feest The Bounce Boat dat op 21 juni achter het Amsterdam Centraal gehouden zou worden, helaas niet kan plaatsvinden.
Op 5 juli 2003 zal in Sans Souci te Berlikum een Hardcore editie plaats vinden. Genaamd : Inside Events presents: "Hardcore Inside" !! Met een line-up van maar liefst 16 Dj’s en 2 Mc’s, die verdeeld zijn over 3 zalen.
Technologic
vrijdag 13 juni 2003
Donderdag 26 juni zal de eerste editie van Technologic plaatsvinden in Leeuwarden. Density-Events zal hiermee haar debuut proberen te maken om zo verder te kunnen in de wondere wereld van entertainment.
Zaterdag 19 juli is het zover, de `kick-off` party van een reeks internationale feesten waarbij Multigroove onder de naam `Multigroove on Tour` een groot aantal buitenlandse discotheken zal aandoen
Vrijdag vindt het feest 'No Backspin' plaats in de powerzone. Het No Historical Backspin concept is er op gericht binnen de dance scene meer bewustwording te creëren tegen racisme, geweld en intolerantie.
Defqon 1 uitverkocht
donderdag 12 juni 2003
Defqon 1 is helemaal uitverkocht. Op zaterdag 14 juni komen 25.000 jonge mensen uit het hele land naar Almere om daar het eerste Dance-festival van 2003 bij te wonen.
Release derde cd The Matrixx
donderdag 12 juni 2003
Zaterdag 14 juni viert The Matrixx in Nijmegen de release van haar derde cd. Ook deze derde cd is weer gemixt door DJ Jochen Miller.
Het vorig jaar nog zo succesvolle, Sound/Vision Festival mag waarschijnlijk dit jaar van de gemeente Den Haag niet plaatsvinden. Samen met het Noorderstrandfestival is dit het tweede evenement gericht op jongeren waar burgemeester Deetman nog geen vergunning voor wil geven.
DJ Club @ Lichtfabriek
donderdag 12 juni 2003
Zaterdag 14 juni zal de DJ Club wederom een fantastische clubnight verzorgen in de Haarlemse Lichtfabriek.
Luna op Sensation Black
woensdag 11 juni 2003
Omdat een andere booking van DJ Luna niet doorging, zal deze een verschijning maken op Sensation Black.
Move Your Classics
woensdag 11 juni 2003
Vrijdag 20 juni wordt in de Off_Corso voor de derde maal het succesvolle MYC gehouden. MYC staat garant voor een muzikaal kostelijke terugblik in House, Dance en Feelgood tunes.
Dance combineren met je studie dat klinkt niet gek, dat dacht ook een hogeschool uit Tilburg deze gaf Joeri Kaan, student van de opleiding Beurs & Evenementen Management (BEM) de opdracht om een enquête te houden voor mensen die hier wel iets in zien zitten.
2 Dj’s > 1 Case
zondag 8 juni 2003
Zondagmiddag 22 juni vind in de tuin van café de Speeltuin de 2 Dj’s > 1 Case middag plaats. Een feestelijke middag die in het teken staat van de strijd tegen kanker.
FFWD Heineken Dance Parade
vrijdag 6 juni 2003
Het laatste nieuws over de FFWD Heineken Dance Parade.
Onder het motto "Musik for the people" zal Kremlin in samenwerking met PureDJ.com een aantal van de DJ sets van het 2 Days Of Kaos evenement uitzenden.
Op zondag 8 juni organiseert Discotheek Zino een avondje met alleen maar vrouwelijke hardstyle-dj's.
Femme Fatale afgelast!
vrijdag 6 juni 2003
Locatie Kingdom the Venue heeft Rookie Entertainment, vandaag 6 juni per fax, laten weten dat de Kingdom dit weekend niet open zal gaan wegens een gemeentelijke verordening.
Pinksterweekend in Las Palmas
donderdag 5 juni 2003
Amper bijgekomen van 4 topavonden, met fantastische sets van o.a. Jack de Marseille, Laurent Garnier, Michel de Hey, Secret Cinema en DJ Dame, maakt Las Palmas zich op voor wederom een druk weekend!
Planet Joy @ The Wall
donderdag 5 juni 2003
Op zaterdagen is The Wall de plek voor hardcore maar om de twee maanden zal Planet Joy gebruik maken van deze gezellige club en zullen er houseklanken klinken.
Trip 2 Dreamland actie
donderdag 5 juni 2003
Informatie betreffende de gastenlijstplaatsenactie van Trip 2 Dreamland op Partyflock.
Op zaterdag 8 juni wordt voor de eerste keer een dance parade georganiseerd in Rio de Janeiro in Brazillie. Dankzij deelname van de FFWD Heineken Dance Parade is Nederland hierin vertegenwoordigd met een eigen wagen.
Sound / Vision afgelast
woensdag 4 juni 2003
Het Sound / Vision festival krijgt dit jaar geen vervolg. De gemeente Den Haag heeft woensdag laten weten te weinig agenten te hebben om de veiligheid te kunnen garanderen. Het festival stond gepland voor 26 juli.
Zondag 8 juni wordt het een waar IBIZA-feest in The Matrixx in Nijmegen. Net zoals vorig jaar zal hier op eerste Pinksterdag het nieuwe zomerseizoen van party-eiland Ibiza worden ingeluid.
Wijziging Dutchtechno
woensdag 4 juni 2003
Aankomende zaterdag zal er weer een editie van dutchtechno plaatsvinden in Amuse. Dit keer echter iets anders dan was gepland. Dutchtechno en All is one gaan een eenmalige samenwerking aan en zullen gezamelijk de avond invulling geven.
Club Risk presents STEAM!UP
dinsdag 3 juni 2003
Op zaterdag 7 juni is de derde editie van Steam!UP. Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Club Risk nl deze avond in de Winkel van Sinkel, waarbij aspecten van mysterie, fun en sensualiteit centraal staan.
Isle of MTV clubtour
dinsdag 3 juni 2003
Rotterdam trapt 8 juni af met de Europese clubtour Isle of MTV 2003. MTV Europe organiseert de kick off party in samenwerking met de Rotterdamse club Off_Corso.
Lexion dit weekend
maandag 2 juni 2003
Op zaterdag 7 juni is er in de Lexion weer de traditionele The First. Op zondag 8 juni, na The First, zal Lexclusive alweer voor de vierde keer een ‘12-hour Special’ geven.
Impressive
zondag 1 juni 2003
Zaterdag 7 juni word de eerste editie van Impressive gehouden. Dit nieuwe concept van 2-dance gaat op de Tractieweg 30 in Utrecht van 22:00 tot 08:00 plaats vinden.
27 juni 2003
Nieuwe clubavond: Ureka!
Site Hardcore Resurrection online
Nieuwe release StraightOn
26 juni 2003
Lexion presenteert de officiële Sensation White Afterparty
Sparkling Serenity-Mix Party in Huize Maas
24 juni 2003
Timetable Impulz
23 juni 2003
Club Risk presents Beyond Adventures Xtra
20 juni 2003
Terrorzaal op Hard-Quake
Royal Club
Hardcore Revival - Chapter 1
M.I.L.K.
19 juni 2003
Hard’n’horny
Uitbreiding capaciteit Impulz Festival 2003
What are you doing tonight?
Thunderdome line-up Nature One
18 juni 2003
Rasheed Benjamin Brown at “Funky Fridays”
CLUB XS2 summer event
17 juni 2003
Gers – Summer of Love
16 juni 2003
Nexus
High Quality
15 juni 2003
Tiësto en Paul van Dyk samen op pre-party voor de Love Parade
13 juni 2003
Nieuwe VOLTT editie in aantocht
The Bounce Boat afgelast
Inside Events Presents Hardcore Inside
Technologic
Multigroove on Tour in The Bridge
12 juni 2003
Vrijdag: No historical backspin tegen racisme
Defqon 1 uitverkocht
Release derde cd The Matrixx
Den Haag sluit haar deuren voor jongeren
DJ Club @ Lichtfabriek
11 juni 2003
Luna op Sensation Black
Move Your Classics
Enquête “Dance combineren met studie”
8 juni 2003
2 Dj’s > 1 Case
6 juni 2003
FFWD Heineken Dance Parade
2 Days Of Kaos DJ Sets @ Puredj.com
Lady's hardstyle dj night @ Zino
Femme Fatale afgelast!
5 juni 2003
Pinksterweekend in Las Palmas
Planet Joy @ The Wall
Trip 2 Dreamland actie
4 juni 2003
FFWD Heineken Dance Parade naar Rio De Janeiro
Sound / Vision afgelast
Ibiza Xxperience in The Matrixx
Wijziging Dutchtechno
3 juni 2003
Club Risk presents STEAM!UP
Isle of MTV clubtour
2 juni 2003
Lexion dit weekend
1 juni 2003
Impressive