Partyflock
 

Nexus

anoniem gepubliceerd op
Nexus
16 juni 2003
Zoals jullie weten houden we een zomerstop. Om bij te komen van afgelopen feestjaar, om ons op te laden voor komend feestjaar, om zelf wat te feesten in de zomer, om her en der op leuke feestjes te draaien en OM EEN BRUILOFT TE VIEREN!

Jawel, je leest het goed: een heuse Nexus-bruiloft! René en Cathelijne gaan namelijk trouwen! 19 juni is de bruiloft zelf, de 20e houden ze hun feestje. Dit feestje zal erg speciaal worden, en is alleen voor genodigden. Zijn we je vergeten en draag je René en Cathelijne een warm hart toe en is het feest niet compleet zonder jou? Stuur dan even een reply om een uitnodiging te ontvangen. Bellen mag ook!

Speciaal voor René en Cathelijne zijn we bezig met een website: www.bemcath.tk Zij weten hier nog niets van! Het zou leuk zijn als we de website aan konden bieden met onwijs veel berichtjes, gelukswensen, boodschappen etc. van Nexus-bezoekers, vrienden en familie. Ik hoop dat jullie allemaal (ook al ken je ze niet of niet goed) even een berichtje achter willen laten op het gastenboek (op de pagina 'Gelukswens'). Het liefste natuurlijk VOOR 19 juni!!!


Ook al is er geen Nexus-feestje in het verschiet, onze residents zijn op meerdere feesten te bewonderen.
· Afgelopen weekend bijvoorbeeld hebben UP en Eye-Riz in de Zoo in Hasselt gedraaid (ja, we gaan internationaal, olé!). Gezellig tentje, precies dat waar het in Nederland aan schort!
· Afgelopen weekend (14 juni) liet Bemmel Utrecht horen wat in acid gedrenkte rauwe groente is op Acid Vitamin (Symposium, Utrecht).
· 21 juni is het aan Riverdance (en haar 15.000 bezoekers!) om kennis te maken met Eye-Riz. Wil je daar heen, is het aan te raden je kaartje in de vvk te halen (zie www.riverdance.nl of www.ticketbox.nl)
· Afgelopen weekend (14 juni) liet Bemmel Utrecht laten horen wat in acid gedrenkte rauwe groente is op Acid Vitamin (Symposium, Utrecht).
· 27 juni geeft UP een staaltje goa weg in de Kelder te Amersfoort. Om binnen te komen heb je wel een flyer nodig. Hebben? Mail dan even!
· In het verschiet liggen verschillende optredens bij radiostations, maar later hierover meer.




We willen jullie ook even laten weten dat bijna de hele Nexus-crew naar Antaris gaat. Waarom we dat willen laten weten? Hoe meer zielen hoe meer vreugd, we hopen dus dat er onder jullie mensen zijn die ook gaan! Kijk op www.antaris-festival.de

3 opmerkingen

Nah, jammer dat er geen Nexus is deze zomer :( Toch een domper! Ook geen buitenfeestje dus :(
Maar ik neem aan dat er na de zomer weer ouderwets gezellig Nexus-feesten zijn :)
een eventueel buitenfeestje kondigen we altijd kort van tevoren aan, en niet via forums op internet! :)

voor jullie info: Bemmel en Cathelijne zijn 2/5 van de Nexus-organisatie. Om te zien wie het zijn kun je terecht op www.nexusparties.nl op de Crew-pagina.