Partyflock
 

Femme Fatale afgelast!

gepubliceerd door , op
Locatie Kingdom the Venue heeft Rookie Entertainment, vandaag 6 juni per fax, laten weten dat de Kingdom dit weekend niet open zal gaan wegens een gemeentelijke verordening.

Rookie Entertainment betreurt ten zeerste dat Femme Fatale geen doorgang kan hebben, maar zal gaan zoeken naar een passende oplossing. Vanwege het korte tijdsbestek zal Femme Fatale vandaag niet verschoven naar een andere locatie.

Mochten wij u niet rechtstreeks hebben kunnen benaderen hiervoor onze excuses, wij zijn bereikbaar voor eventuele vragen via het volgende e-mailadres: info@rookie-femmefatale.nl of check www.rookie-femmefatale.nl

Namens Partyflock excuses aan de winnaars van de prijsvraag! Erg jammer dat jullie nu niet lekker gratis kunnen feesten vanavond!

7 opmerkingen

Ik hoor net op AT5 dat Kingdom nu wel weer open mag zijn tot aanstaande dinsdag...

Hmm gemeente weet ook niet wat ze willen geloof ik...
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
lullig voor de organisatie vh feest die er nix aan kan doen!! maar maak ik nu extra kans op n vrijkaartje voor n ander feest omdat ik had gewonnen en t nu niet doorgaat?.. ;)
 
Artiest Programm
Mooi is dat, mijn neef en ik helemaal naar de andere kant van Amsterdam op de fiets, is die dicht. feest afgelast! zeer zonde! op de deur stond ook niks. het was gewoon erg donker binnen en we moesten maar raden, wat er aan de hand was. nogmaals, erg jammer, want we hadden er behoorlijk zin an!
Sorry Sjiel,

Wij hebben tot half twaalf voor de deur gestaan om allles uit te leggen. Er hing een poster bij de febo op de hoek.

Excuses verder, wij als organisatie kunnen er ook niks aan doen. Het is voor iedereen kut.

mocht je kaartjes gekocht hebben van te voren stuur even een mailtje naar info@rookie-femmefatale.nl en laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Nogmaals excuses

Rookie Entertainment
 
geeft niet, het was gewoon alleen jammer, omdat we ons er erg op verheugd hadden. komt er wel nog een femme feest? en met Laidy Aida en Shinedoe ook?!