Partyflock
 

Move Your Classics

anoniem gepubliceerd op
Vrijdag 20 juni wordt in de Off_Corso voor de derde maal het succesvolle MYC gehouden. MYC staat garant voor een muzikaal kostelijke terugblik in House, Dance en Feelgood tunes. DJ's die de 3e editie van MYC muzikaal aankleden zijn in de grote zaal Hitmeister D (Now & Wow), Marnix (T-Dansant)en Ron Stuts (Verse Geesten) en de lounge wordt ingenomen door de 'Taboo! Allstar HipHop Residents' Jaziah en Jeremaine S.

Hitmeister D
De Hitmeister mag nu met recht MYC resident genoemd worden. Voor de 3e keer zal hij zijn energieke eclectische mixes ten gehore brengen. Met andere residencies in de Now & Wow (Soulpunkers on DiscoSpeed, Flirt), Sinners in Heaven (TGIF) & Taboo! staat deze man garant voor een zinderend feest.

Marnix
Marnix is al 15 jaar actief als DJ en kent zijn klassiekers als geen ander. Als geestelijk vader van Loveland, zijn eigen organisatie, is hij verantwoordelijk voor onder andere het succesvolle 'T-Dansant' en 'Thank God Its Friday'. Sinds kort is hij ook begonnen met produceren en zijn eerste platen zullen eind dit jaar uitkomen. We zijn daarom zeer verheugd dat hij een gaatje in zijn overvolle agenda kon vinden om MYC op zijn kop te zetten.

Ron Stuts
Dé ster van de eerste twee MYC-nights!!! Zijn sublieme mix van retro house & mellow sounds bracht menig bezoeker in nostalgische verroering. Deze editie zal Ron u wederom kippevel bezorgen. Naast MYC is Ron Stuts een graag geziene dj's op de feestjes van Verse Geesten (Las Palmas), Sinners in Heaven en bij Taboo!

Taboo! Allstar HipHop Residents
De naam zegt genoeg. Dit gelegenheids thema in de lounge zal in het teken staan van HipHop en R&B. DJ Jaziah (Taboo!) en Jeremaine S (FRIS, Starz) hebben de controle over de muziek.


--------------------------------------------------------------------------------

MYC: Move Your Classics

For more info & pics of MYC 23-05-2003, check www.off-corso.nl