Partyflock
 

Lexion dit weekend

anoniem gepubliceerd op
Lexion dit weekend
2 juni 2003
LocatieLexion
In deze dure tijden is het begin van een nieuwe maand voor iedereen altijd weer een feest. Dan hebben we allemaal even weer speling en kunnen we wel een potje breken.


The First

Op zaterdag 7 juni is er in de Lexion weer de traditionele The First. Op deze eerste zaterdag van de maand is iedereen nét een tikkeltje vrolijker dan gewoonlijk. Dat maakt The First dan ook net iets specialer dan overige feesten. Sinds het vroege bestaan van de Lexion is The First al een begrip. Op deze zaterdag wordt er een nieuwe maand ingeluid en bovendien is dit de uitgelezen dag om jezelf te verwennen!
De DJ’s zullen zich zoals altijd van hun beste kant laten zien en het publiek trakteren op de befaamde Lexion sound!

The First zal duren tot zondagmorgen 6 uur. Deuren zijn geopend vanaf 21.30 en de dames hebben tot 22.00 uur vrij entree.



LexCluSive - 12 hours non stop 8 juni ‘03

Iedereen kent het vast wel, het gevoel dat je meestal hebt wanneer je wakker wordt na weer een geweldig avondje The First. Je denkt met een gelukzalige glimlach terug aan de vorige avond en voor je gevoel zou je het nog ’s dunnetjes over willen doen. De gedachte dat het zondag is, is dan meestal een domper. Maar niet getreurd…

Op zondag 8 juni, na The First, zal Lexclusive alweer voor de vierde keer een ‘12-hour Special’ geven. Dit succesvolle concept keert maandelijks terug en is elke keer weer een spetterend feest! Speciaal voor de mensen die het niet zo laat willen maken openen we de deuren al om 18 uur ’s middags en voor de geluksvogels die maandag vrij hebben sluiten we de deuren pas om 6 uur de volgende ochtend! De ideale manier om de zaterdag opnieuw te beleven!

Uiteraard zullen de DJ’s er weer een swingend feest van maken! Dit keer zal de Lexion-sound worden gewaarborgd door niemand minder dan Johan Gielen, Jochen Miller, Lock 'N Load, José, G-Spott, Stephen J. Kroos, Niels de Vries en Calvin!
Kaarten kosten €15,- aan de deur. Dames krijgen vrij entree tot 21.00


Voor meer info: www.lexion.nl

9 opmerkingen

 
Waarschijnlijk ben ik zondag present :)
 
ff weer een kijkje nemen... lex feesten zijn meestal wel ok!!!
Je hebt chillnight dat is geloof ik in samenwerking met lex
Artiest Maus
ja maar dat is anders :(

Vroeger ging ik pas om 07.00 naar lexion toe (Y) :D
 
is de lex tegenwoordig niet een beetje geweest?
 
Het is nu maar de vraag of Johan Gielen zeker komt, want de vorige keer was hij er namelijk niet, terwijl ze hem wel zouden verwachten, hopelijk is het niet weer een van hun lokkers... want dat zal ik pas echt k*t vinden... ik wens iedereen een fijn pinksterweekend!!!!
Yeahh ben er ook weer bij :bounce: :bounce:

Lexionfeesten zijn gewoon relaxed :D