Partyflock
 
Nieuws 2022
Certified tastemakers Cedric Gervais and Joel Corry join forces to reignite a modern classic, breathing new life into the revered dancefloor weapon, "MOLLY." The new release highlights the timelessness of a true hit, as Cedric Gervais and Joel Corry capture the feelgood bliss of the original "MOLLY" while upping the ante with a groove-inducing house beat and completely revamped production. Let the chills run down your spine on December 9, when Cedric Gervais & Joel Corry's new single drops via Musical Freedom.
Toch een echte klassieker in Nederland. Vanaf 1 januari 2004 geven wij dit legendarische Booming New Year feest al in de Hemkade met nieuwjaar. De grondlegger van alle New Years Party's. Dus niet feesten op 31 december wanneer alles 3 x zo duur is, maar gewoon de volgende dag wanneer iedereen toch vrij is. Het gegeven is dat dit feest nog nooit NIET uitverkocht is geweest. En nu de kaarten voor 1 januari 2023 weer over de toonbank vliegen kunnen we wel zeggen dat het dit jaar ook gaat gebeuren.
12 hour Exhale
woensdag 16 november 2022
Revered techno party EXHALE will return for its third stint in founder Amelie Lens' hometown early next year, featuring a staggering 14 artist line-up of the parties' residents and renowned international DJs.
TIKTAK New Years Eve verkoopt al jaren volledig uit.
Op zaterdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Antoon, Bilal Wahib, Flemming, Kevin, Kris Kross Amsterdam, Cristian D, Idaly en vele anderen staan op de line-up.
We hebben de corona periode achter de rug. En nu eindelijk na bijna 3 jaar mogen we weer op de favoriete datum 1 Januari. Het feest der feesten. Om jullie nog blijer te maken komen we met een line up waar je u tegen zegt! Wij hebben de eerste naam al weten vast te leggen. De man van de nummer 1 hit "I want you" Dj La Fuente. Ondanks dat deze dj alweer bijna 10 jaar bij ons draait heeft hij in die 10 jaar tijd keihard gewerkt om aan de top te komen.
Armin van Buuren begint op zaterdag 22 oktober als nieuwe presentator van 538 Dance Department, live vanaf AMF. Van 21.00 tot 00.00 uur trakteert de 538-dj luisteraars op de grootste dancehits uit verschillende genres, terwijl verschillende dj's uit de line-up een bezoek aan de studio brengen.
B.I.T.C.H laatste info
dinsdag 27 september 2022
Als eerste komen we met de nieuwe B.I.T.C.H 20 jarig bestaan op 4 februari 2023. Dit feest zal enkel alleen die datum zijn en niet nog een week erna. Omdat het maar een editie is en in oktober 2 edities waren die alle twee uitverkocht raakten zal de run op de kaarten groot zijn. Er is een early bird en de populaire vip kaarten zullen ook verkocht worden.
EdelWise volgende week vrijdag
vrijdag 23 september 2022
Verwonder je op EdelWise Asian Tribes op vrijdag 30 september. Let's get into the tribe vibes. EdelWise brengt Asia dichterbij dan je denkt. Waan je in tempelse sferen en rituelen. ⁣
Duizenden muziekliefhebbers kwamen het weekend van 26 & 27 augustus bijeen om de zomer dichtbij huis te vieren. Na twee jaar afwezigheid was het extra bijzonder voor zowel bezoekers als de organisatie. The Zoo Events organiseert 16 festivals in 2022, waaronder Festival Strand, Gelderpop en Central Park. "Ondanks dat we al veel producties hebben gedraaid blijft het bijzonder om na twee jaar van afwezigheid weer op Festival Strand te staan!" Het Utrechtse festival is met 15.500 bezoekers goed verlopen.
Ben je klaar voor een stamppot van Volks, Hardstyle en Feest? Na drie jaar afwezigheid is X-Qlusive Holland grootser terug dan ooit en ook deze keer met een klapper van een anthem. Niemand minder dan Outsiders, Zany en Ammar maakten de song 'Ons Leven': een track die het ultieme gevoel van 'weer samenkomen' beschrijft.
De Zweedse dj Eric Prydz brengt zijn spectaculaire HOLO show naar Ziggo Dome voor een exclusieve Europese show op donderdag 20 oktober 2022, tijdens het Amsterdam Dance Event. De pre-sale voor de show start woensdag 10 augustus om 12:00 uur en de reguliere kaartverkoop start vrijdag 12 augustus om 12:00 uur.
Op zaterdag 3 september is Full Moon weer terug met een te gekke nieuwe editie en Grand Opening van Full Moon In- & Outdoor Festival! Deze keer zitten we op een zeer leuke geschikte locatie in Amsterdam: Terras van de Nacht/ H7 Warehouse. Dit is een unieke locatie midden in Amsterdam met een super te gekke, grote Outdoor area. Hier kan je heerlijk genieten van het zonnetje met lekkere house en tribal sounds. Verder zijn er nog 3 vette Indoor area's waarvan 1 grote Black Box met een mooi groot balkon. 3 September gaat een knaller van een feest worden!
Dummy overleden
woensdag 20 juli 2022
Iets langer dan een jaar geleden berichtten we dat onze fotograaf extraordinaire Dummy ernstig ziek was: 'Hou je taai Dummy en feest nog maar tot het licht uitgaat!' schreven we. Inmiddels is voor Dimitri het licht van 'club leven' helaas uitgegaan en is hij overleden.
Aanstaande zaterdag gaat het dan toch eindelijk gebeuren. Crazy Wonderland festival strijkt neer op het prachtige Fort Vechten. Wij hebben met man en macht gewerkt om dit festival te realiseren. Al moeten we eerlijk bekennen dat dit door het wegvallen van diverse leveranciers en ook leveranciers die kampen met grote personeelstekorten een flinke uitdaging was.
Entertainmentbedrijf ID&T Group, onderdeel van live entertainment platform Superstruct Entertainment, sluit een samenwerkingsovereenkomst met Apenkooi Groep. Het strategische partnership stelt Apenkooi in staat om haar groeitraject te versnellen.
Paul Elstak is klaar voor de strijd met zijn nieuwe single 'Attack' met de Psycho Boys Club. De wereldberoemde DJ werkte eerder met het producersduo samen op de track 'Bull Kick', een ervaring die zo goed beviel dat ze opnieuw de studio zijn ingedoken. Het resultaat is een ultieme combinatie van moderne Hardcore en de oldskool Gabber style. Voor Paul Elstak volgt de release op zijn knock-out singles 'Rave, Rinse,Repeat', 'Call Home' en 'Crazy Mega Cool' met de Russian Village Boys, die allemaal miljoenen keren gestreamd werden. Psycho Boys Club is momenteel niet te missen nadat ze onder het label van Deadmau5 de track 'Rolling Thunder' uitbrachten. 'Attack' komt uit via Paul Elstak's label I Love Beatz en zal ongetwijfeld opnieuw uit je speakers gaan knallen. Stream hem nu op alle platformen.
Als er één festival in de goed gevulde Nederlandse festivalkalender is die er dit jaar qua sfeer, (waanzinnig) programma en decoratie uitspringt, is het wel de aankomende editie van het spraakmakende muzikale cross-over weekend festival WiSH Outdoor 'A Weekend Adventure Awaits' dat op vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli en zondag 3 juli plaatsvindt op het volledig nieuw ontworpen festivalterrein in Beek en Donk. Met nog zo'n 2,5 week te gaan tot WiSH 2022 laat de organisatie weten dat de line-up nu écht compleet is met de toevoeging van nóg meer acts, waaronder het programma van Smèrrig en van de Tipsy Pub (zie verder onderaan).
Blijdorp Festival en Operator Radio slaan de handen ineen voor een block party vol muziek, drinks en food. Het event vindt plaats op zaterdag 25 juni in de Biergarten van 16:00u tot 01:00u, de entree is gratis en het event is toegankelijk voor jong en oud.
De vijf beste festivalapps
woensdag 1 juni 2022
Het festivalseizoen is weer in volle gang bezig. De hoogste tijd om de beste festivalapps eens op een rijtje te zetten! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op pad kunt gaan. Apps kunnen je festivalbezoek een stuk makkelijker en comfortabeler maken. Daarom vind je hieronder de vijf beste festivalapps.
Het populaire festival Dance D-Vision maakte vandaag haar volledige affiche bekend. Tussen de meer dan 100 Belgische en internationale namen is de meest opvallende naam die van CRAIG DAVID, die naar Zottegem afzakt voor een unieke show in de Benelux.
Nederlandse techno gigant Reinier Zonneveld neemt met een 11 uur lange liveset het Hembrugterrein bij Amsterdam over met eigen Live NOW Festival op 27 augustus
Afgezien van de grote en veelal bekende bands uit binnen- en buitenland geeft brasspopfestival Brass'nWoods ook talentvolle amateurblazers de ruimte. Op een daarvoor gereserveerd talentpodium treden drie dagen lang uiteenlopende vrijetijdsbands op.
Op 16 juli 2022 is het zover, dan zal Festival De Achtertuin neerstrijken op het terrein van Outdoor Valley vlakbij Rotterdam. Festival De Achtertuin heeft de volledige line up rond met onder meer mooie headliners als Philou Louzolo, De Sluwe Vos, Cincity en Sandrien. Hiermee is het muzikale affiche van Festival De Achtertuin voor 2022 compleet.
Zaterdag 28 mei komt Essence of Trance met een nieuwe special. Niemand minder dan Richard Durand zal op die dag een exclusieve 6-uur durende open-till-close set verzorgen. Nederlands meest luxe zeilschip de Stedemaeght biedt plek voor 140 snelle beslissers. Wetende dat 50% van die tickets al verkocht zijn blijft er niet veel over, dus als je hier bij wilt zijn dan raden we je aan om snel in actie te komen.
Bijna elke stad in Nederland heeft een aantal scholen en opleidingen. Dit maakt een stad natuurlijk nog geen studentenstad. Hier is wat meer voor nodig. Zo moet een stad sowieso een aantal studentenverenigingen hebben en moet er genoeg gelegenheid zijn om even lekker te feesten. Dit hoeven natuurlijk niet per definitie discotheken te zijn, maar je moet zo af en toe wel lekker uit je dak kunnen gaan. Benieuwd welke steden de beste feestmogelijkheden hebben? Lees dan snel verder.
De organisatie van Breda Barst maakt vandaag de eerste drie namen van het 25-jarig jubileumprogramma bekend. Bazart 🇧🇪, Jett Rebel en Selah Sue 🇧🇪 verzorgen op een speciale extra vrijdagavond op 16 september de aftrap van een groots verjaardagsfeest. Onder de naam 'Barst B'day Bash' presenteert Breda Barst op deze extra vrijdag een intieme avond vol grote namen en met een beperkt aantal kaarten. De kaartverkoop voor deze speciale avond start op vrijdag 22 april om 10.00 uur. Er komen deze vrijdagavond nog meer acts, maar die namen houden we nog even voor ons.
B.I.T.C.H is een feest wat online bijna altijd in een paar uur is uitverkocht. Zo verwacht de organisatie dat het ook dit keer erg snel zal gaan. Zet daarom je agenda herinnering aan op donderdag 7 April om 18:00 uur want dan begint de voorverkoop.
Nog vier weken en dan barst het feest los op het Chasséveld in Breda met '538 Koningsdag'. Vandaag zijn nieuwe namen uit de line-up bekendgemaakt in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas. Met Bastille, Becky Hill, Emma Heesters en Nielson is de gevarieerde line-up van hét Oranjefeest van Nederland bijna compleet.
Joss Stone is één van de artiesten op het affiche van het JACK'S Soul Live Festival, dat op zaterdag 27 augustus tussen 12.30 en 23.00 uur plaatsvindt op De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Het optreden van de Engelse soul-, R&B en blueszangeres is onderdeel van haar wereldtournee en haar nieuwe album Never Forget My Love. Tickets zijn vanaf vrijdag 25 maart, 10.00 uur, te koop via soullivefestival.nl.
Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde Pal Mundo Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022 in het je je Zuiderpark, Den Haag.
OH MY! Festival doet haar status als grootste R&B, hiphop & afrobeats festival van de Benelux eer aan met een nieuwe aankondiging live-acts. De organisatie voegt maar liefst 18 nieuwe namen toe aan de line-up: Stefflon Don, Wizkid, Rick Ross, Mabel, Ty Dolla $ign, Ginuwine, King Promise, D-Block Europe, Major League Djz, Darkoo, Buju, Bilal Wahib, Jonna Fraser, Dopebwoy, Sigourney K, Idaly, Qlas & Blacka en Yxng Le.
Crazy Sexy Cool is na twee jaar terug van weggeweest. Op het festival komen meerdere muziekgenres samen, verdeeld over vijf verschillende podia. Dit jaar staan onder andere Ronnie Flex & The Fam, Broederliefde, Jonna Fraser, Josylvio en Poke op het programma. De kaartverkoop herstart vrijdag 25 maart om 12:00 uur.
Audio Obscura, die bekend staat voor het organiseren van evenementen op de meest unieke plekken in de stad, keert terug naar de RAW Factory voor een outdoor Koningsdag evenement op woensdag 27 april. Audio Obscura zal G-Star's prestigieuze hoofdkantoor wederom omtoveren tot een house-, disco- en techno mekka, na het hosten van de drie meest besproken evenementen van ADE.
Yes, het is zover! Het festivalseizoen is weer begonnen. De zon schijnt en de kunnen weer naar de allermooiste feestje, waar we de afgelopen twee jaar op hebben gewacht. Om goed voorbereid op pad te gaan, is het belangrijk rekening te houden met verschillende scenario's. De weersvoorspellingen kunnen immers nog zo goed zijn, we wonen in Nederland, waar het weer binnen de kortste keren kan omslaan. Omdat het voor de meesten al even geleden is dat ze een festival hebben bezocht, hebben we de drie belangrijkste zaken om rekening mee te houden voor je op een rijtje gezet.
Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van '538 Koningsdag'. Zo treden onder meer Snollebollekes, Afrojack, Maan, Flemming en Snelle op tijdens hét Koningsdag-event in Breda. Op woensdag 27 april barst het feest los op het Chasséveld in Breda met een gevarieerde line-up met meer dan 20 nationale en internationale artiesten.
ID&T heeft vandaag bekendgemaakt een samenwerking te zijn aan gegaan met Superstruct Entertainment. Superstruct opereert op wereldwijd niveau en is een toonaangevende speler binnen de live entertainmentindustrie. Het portfolio bestaat uit diverse grote top festivals, waaronder Sziget, Elrow, Parookaville, Wacken Open Air, Boardmasters, Sonar en de Zwarte Cross. Met evenementen zoals Mysteryland, Thunderdome, Defqon.1, Awakenings en Milkshake trekt de ID&T Groep jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers van over de hele wereld. ID&T is het moederbedrijf van organisaties als Q-dance, ID&T Events, B2S, Monumental (Awakenings), Art of Dance, Platinum Agency en Headliner Entertainment.
Vandaag brengt Antoon de EP 'Hallo' uit, waar naast de vorige week verschenen single nog eens drie heel verschillende tracks op staan. Met 'De Wereld Aan', 'Tantoe Lekker' met Big 2 en 'Hotelschool' kunnen fans hun hart ophalen aan nieuwe Antoon muziek.
Tiësto komt naar 7th Sunday Festival
woensdag 23 februari 2022
Tiësto heeft zijn komst naar 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 5 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, het festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven) bevestigd. De uit Breda afkomstige DJ was zo'n 20 jaar geleden als allereerste Nederlandse DJ bovenaan de DJ Mag Top 100 terug te vinden. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de wereldtop van de elektronische muziek. Tiësto is resident DJ in Las Vegas en treedt sporadisch op in Nederland.
Nu de samenleving weer langzaam open gaat en de festivals en feesten weer opgang komen. Blijft het natuurlijk de vraag welke grote buitenlandse artiesten ons mooie kikkerlandje gaan aan doen. Voor alle Hip Hop liefhebbers is één van de meest gestelde vragen dan ook wanneer verschijnt rapper Drake weer op 1 van onze podia. Maar wat weten wij eigenlijk van de Canadese rapper? Wat veel mensen niet weten is dat de rapper uit Toronto een fervent liefhebber is van gokken.
Het duurt nog maar 2 weken en dan is er heel bijzonder feest in het Klokgebouw Eindhoven. Van 20.00 uur tot 04.00 uur kun je genieten van een chic en mooi feest met veel entertainment en acrobaten shows inclusief de beste muziek. Een combinatie die ervoor heeft gezorgd dat Crazyland in heel nederland op de kaart staat. Van Zaandam en Amsterdam tot het mooie Eindhoven. Iedereen kent Crazyland en weet dat het voor kwaliteit staat. Verder in dit persbericht zullen wij de eerste 4 dj's bekend maken. Met de productie gaat het goed. Moeten wel eerlijkheid zeggen dat het moeilijk is om in 2 weken tijd allerbeste producenten bij elkaar te krijgen, maar jullie weten dat we nooit een feest zullen geven zonder de beste kwaliteit.
Op 18 februari verschijnt de single One Way Up van Fedde le Grand en American Authors. De track is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Nederlandse DJ en de Amerikaanse indierockband. One Way Up wordt uitgebracht via Virgin Records Duitsland.
Op 16 maart 2022 vinden er in Nederland gemeenteraadsverkiezingen plaats. Voor deze verkiezingen wil Unmute Us jongeren bewust maken van de standpunten die lokale partijen innemen op het gebied van festivals, jongerencultuur en het nachtleven. Om deze standpunten aan het licht te brengen heeft Unmute Us de afgelopen weken in een aantal steden een onderzoek middels een enquête bij de diverse partijen uitgezet. Unmute Us roept hierbij de partijen op die de enquête nog niet hebben ingevuld, de urgentie en het belang in te zien en voor 18 februari bij Unmute Us terug te komen met duidelijke standpunten. De uitkomsten van de enquête zal Unmute Us actief delen met haar volgers, zowel online als in de openbare ruimtes.
Slechts een jaar na het bereiken van zijn eerste mijlpaal van één miljard streams op Spotify voor In The Name Of Love, als eerste Nederlandse artiest ooit, kan Martin Garrix ook zijn samenwerking met Dua Lipa, 'Scared To Be Lonely', ook aan de veelgeprezen lijst toevoegen.
DGTL Records - het officiële label van het toonaangevende elektronische muziekfestival DGTL - viert zijn vijfde verjaardag in stijl met de gloednieuwe compilatie '5YRS of DGTL Records'. Het album dat 14 tracks telt, wordt op 16 april uitgebracht als een exclusieve 4x 12-inch vinyl set en wordt tussen 18 februari en 1 april digitaal verspreid over 4 afzonderlijke EP-releases. De bijzondere vinyl set zal ook verkrijgbaar zijn op DGTL festival in het weekend van 16 april.
Ze vluchtten uit hun moederland, waar dancemuziek streng verboden is. Maar in de Brabantse polder vond het Iraanse dj-duo Vessbroz hun beloofde land, waar ze nu hun muzikale droom realiseren. De broers Armia en Arsham zijn met hun video's een hit op TikTok, hebben net hun nieuwe single 'Higher' uitgebracht en zijn klaar om de podia te bestormen.
Nachtclubs en discotheken gooien zaterdag 12 februari in het hele land hun deuren open. Dat laat brancheorganisatie Nachtbelang en het Overleg Amsterdamse Clubs (OAC) weten. Ze zijn het zat dat bij de plannen van het kabinet om de samenleving te heropenen niet aan hen wordt gedacht.
5+ stages, more than 160 artists, and living life to the fullest! Electric Love Festival is bringing the who's who of the most popular DJs in the world to the SalzburgerLand from July 7-9, 2022. In line-up phase 3, the organizers confirm performances of the DJ stars Paul Kalkbrenner and Steve Aoki. Mighty female power will be brought to the #ELF22 stages by Charlotte de Witte.
Snowbass Festival
woensdag 26 januari 2022
Snowbass Festival is weer helemaal klaar om van de zwarte piste af te gaan. Het winterwonderland heeft goede hoop om weer 'keihard zu kunnen zaufen' en heeft deze week de line-up bekendgemaakt: "Ganz geil!"
Het Utrechtse duo Tinlicker kondigt hun nieuwe studioalbum In Another Lifetime aan wat op 18 februari uitkomt via Anjunadeep. In Another Lifetime werd in het oude Kytopia, op Terschelling en in hun nieuwe studio in Utrecht opgenomen. De aankondiging van het album volgt op de single Be Here and Now en komt samen met de release van nieuwe single You Take My Hand ft. Jamie Irrepressible, die nu uit is.
Na de release van zijn laatste album Time was MOT toe aan wat nieuws. Tijdens de corona periode was raven de standaard geworden om toch een 'festival' mee te pakken. Vanuit deze mindset heeft MOT een switch gemaakt naar een meer underground sound.
9 december 2022
Cedric Gervais & Joel Corry Unite for Fresh Dose of Feel Good Hit, 'Molly'
29 november 2022
Booming New Year op 1 januari tickets zijn al voor 80 % uitverkocht. VIP is al helemaal uitverkocht.
16 november 2022
12 hour Exhale
25 oktober 2022
TIKTAK NYE maakt volledige line-up bekend
Booming New Year met dj La Fuente op de main
17 oktober 2022
Armin van Buuren presenteert eerste ​538 Dance Department live vanaf AMF
27 september 2022
B.I.T.C.H laatste info
23 september 2022
EdelWise volgende week vrijdag
31 augustus 2022
Vakantie in eigen land op festival Strand
12 augustus 2022
Outsiders, Zany en Ammar maken anthem voor X-Qlusive Holland
9 augustus 2022
Eric Prdz komt met Holo Show naar Ziggo Dome op 20 oktober 2022
2 augustus 2022
Full Moon Festival presents Grotesque
20 juli 2022
Dummy overleden
12 juli 2022
Laatste area 's aankondiging Crazy Wonderland
5 juli 2022
De ID&T Group, onderdeel van Superstruct Entertainment, neemt een belang in de Apenkooi Groep
17 juni 2022
Paul Elstak brengt nieuwe track uit met Psycho Boys Club
16 juni 2022
Line-up WiSH Outdoor 2022 compleet met toevoeging van meer dan 70 nieuwe namen
7 juni 2022
Blijdorp Festival en Operator Radio vieren de langste dag van het jaar met een feest in de Biergarten Rotterdam
1 juni 2022
De vijf beste festivalapps
25 mei 2022
Dance D-Vision strikt internationale toppers voor jubileumeditie
19 mei 2022
Reinier Zonneveld debuut langverwachte Live NOW Festival op 27 augustus
16 mei 2022
Ook podium voor amateurbands op Brass'nWoods
9 mei 2022
Festival De Achtertuin maakt complete line up bekend
5 mei 2022
Essence of Trance presents 6 uur set van Richard Durand
1 mei 2022
Wat zijn de studentensteden met de beste feesten?
20 april 2022
Jarig Breda Barst komt met grote namen op extra vrijdagavond
6 april 2022
Nieuwe B.I.T.C.H party gaat donderdag 7 april om 18:00 uur in de verkoop
30 maart 2022
Line-update 538 Koningsdag: Bastille, Becky Hill, Emma Heesters en Nielson ook op podium Oranjefeest
25 maart 2022
Joss Stone en Candy Dulfer naar JACK'S Soul Live Festival
24 maart 2022
Latin sensatie Maluma na gecancelde world tour toch in Nederland te zien op Pal Mundo Festival 2022
23 maart 2022
OH MY! Festival maakt nieuwe namen bekend
22 maart 2022
Crazy Sexy Cool festival keert na 2 jaar terug met een spetterende line-up
17 maart 2022
Audio Obscura keert terug naar de RAW Factory voor een outdoor event op Koningsdag
16 maart 2022
Dans de vloer onder je voeten vandaan dit festivalseizoen
11 maart 2022
Snollebollekes en Afrojack op 538 Koningsdag
10 maart 2022
De ID&T Groep bundelt krachten met Superstruct Entertainment
4 maart 2022
Antoon brengt nog drie nieuwe tracks op EP 'Hallo'
23 februari 2022
Tiësto komt naar 7th Sunday Festival
22 februari 2022
Van kleins af aan is hij al verwikkeld in weddenschapjes
21 februari 2022
Crazyland Klokgebouw 5 maart early bird uitverkocht
18 februari 2022
Nieuwe single van American Authors en Fedde Le Grand
15 februari 2022
Unmute Us kondigt nieuwe campagne aan
14 februari 2022
Martin Garrix behaalt weer miljard Spotify streams voor 'Scared To Be Lonely' met Dua Lipa
11 februari 2022
DGTL viert '5YRS of DGTL Records' met vinyl en digitale releases
8 februari 2022
Gevluchte Iraanse dj-broers maken carrière vanuit Nederlandse polder
3 februari 2022
Nachtclubs zijn klaar met coronaregels en gooien volgende week zaterdag hun deuren open
28 januari 2022
Paul Kalkbrenner und Steve Aoki bestätigen für das Electric Love Festival 2022
26 januari 2022
Snowbass Festival
18 januari 2022
Utrechts uo Tinlicker kondigt nieuw album in Another Lifetime aan
6 januari 2022
MOT zoekt de underground techno op met nieuwe Rave EP