Partyflock
 
­ Nederland

Reinier Zonneveld debuut langverwachte Live NOW Festival op 27 augustus

gepubliceerd door , op
LiveNOW
20 mei 2022
FeestLiveNOW · Reinier Zonneveld (11 Hours)
Datumzaterdag 27 augustus 2022
LocatieHembrugterrein Site
Nederlandse techno gigant Reinier Zonneveld neemt met een 11 uur lange liveset het Hembrugterrein bij Amsterdam over met eigen Live NOW Festival op 27 augustus

Wereldwijde techno gigant Reinier Zonneveld debuut eindelijk zijn langverwachte eigen Live NOW Festival. Met een 11 uur lang durende liveshow zal Zonneveld zijn publiek live vanaf het Hembrugterrein bij Amsterdam trakteren op zijn unieke marathon livesets.

Zijn ongeëvenaarde technische en klassieke muzikale skills hebben hem een ongekende fanbase in de Techno scene opgeleverd, waarmee Zonneveld een van de weinige techno artiesten is die in staat is om grote shows en arenas volledig uit te verkopen. Met een vol tourschema, uitverkochte live shows en optredens bij de grootste festivals zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sonar, is het debuut van zijn eigen Live NOW festival een nieuw hoofdstuk in Zonneveld's explosieve carrière.

Na de vele uitverkochte all-night-long live shows in befaamde clubs over de hele wereld is Zonneveld klaar voor de volgende stap met zijn Live NOW Festival. Hier zal hij doen wat hij het beste kan: het publiek trakteren op een van zijn kenmerkende marathon live sets. Deze keer staat hij een duizelingwekkende 11 uur live on stage, en neemt hij al zijn studioapparatuur mee. Kortom, een innovatieve festivalervaring die je niet wil missen. Elke bezoeker kan genieten van de goede vibe zoals kenmerkend voor Reinier Zonneveld's all-night long live shows. Dit in combinatie met zijn vooruitstrevende muziek maakt het tot een geweldige festivaldag. Verwacht een live-optreden met bekende klassiekers, maar ook veel nog niet uitgebracht materiaal in combinatie met geïmproviseerde creaties van de man achter de muziek. Dankzij alle tijd die Reinier voorhanden heeft tijdens dit festival, kan het publiek zich opmaken voor een krachtige reis gevuld met pieken en dalen, allemaal gecombineerd met een hoogwaardige productie op een nieuw festivalterrein.

De kaartverkoop start woensdag 25 mei om 18:00 uur via livenowfestival.com.

Over Reinier Zonneveld
Techno gigant, Reinier Zonneveld, staat bekend om zijn unieke live sets en is zeer gerespecteerd voor zijn marathon sets. Zijn eigen label Filth on Acid is één van de best verkopende en meest ondersteunde labels in de elektronische scene met releases van Carl Cox en vele anderen. Op en af claimt het label de nummer 1 positie als het leidende techno label op Beatport. Na resident te zijn geworden van de legendarische Awakenings en Time Warp, gaat Reinier dit jaar een stap verder door zijn eigen festival te lanceren. Tijdens Live NOW Festival zal hij de enige artiest op de line up zijn en zal maar liefst 11 uur achter elkaar optreden. De grenzen van het mogelijke verleggen is precies waar Reinier Zonneveld zo goed in is.