Partyflock
 
­ Nederland

Paul Elstak brengt nieuwe track uit met Psycho Boys Club

gepubliceerd door , op
Paul Elstak brengt nieuwe track uit met Psycho Boys Club
17 juni 2022
ArtiestPaul Elstak Site
Paul Elstak is klaar voor de strijd met zijn nieuwe single 'Attack' met de Psycho Boys Club. De wereldberoemde DJ werkte eerder met het producersduo samen op de track 'Bull Kick', een ervaring die zo goed beviel dat ze opnieuw de studio zijn ingedoken. Het resultaat is een ultieme combinatie van moderne Hardcore en de oldskool Gabber style. Voor Paul Elstak volgt de release op zijn knock-out singles 'Rave, Rinse,Repeat', 'Call Home' en 'Crazy Mega Cool' met de Russian Village Boys, die allemaal miljoenen keren gestreamd werden. Psycho Boys Club is momenteel niet te missen nadat ze onder het label van Deadmau5 de track 'Rolling Thunder' uitbrachten. 'Attack' komt uit via Paul Elstak's label I Love Beatz en zal ongetwijfeld opnieuw uit je speakers gaan knallen. Stream hem nu op alle platformen.



DJ Paul Elstak
Paul Elstak (1966) is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer. Begin jaren negentig scoorde Elstak grote Happy Hardcore hits waaronder 'Rainbow in the sky' (Gouden Status), 'Promised Land' (Gouden Status) en 'Luv You More'. De DJ is de geestelijk vader van de 'I Love Beatz' feesten. Samen met Jebroer en Dr Phunk maakte hij de tripel Platina hit 'Kind Van De Duivel' en de dubbel Platina 'Engeltje'. Eind 2019 zette Paul Elstak een uitverkochte Gelredome op zijn kop voor de 25ste verjaardag van zijn hit 'Rainbow in the sky'.

Psycho Boys Club
De twee woeste producers Juyen Sebulba en Stoltenhoff vormen het duo de Psycho Boys Club. Zowel samen als individueel hebben ze zich bewezen als inventieve maestro's die samengewerkt hebben met onder andere Tiësto en Yellow Claw. Hun muziek werd eerder gedraaid door Diplo, DJ Snake, Dillon Francis en Carnage. Een optreden van de Psycho Boys Club is een unieke ervaring die zich het best laat omschrijven als 'Hi-Tech' en 'Lo-life'. 'Hi-tech' staat voor hun visuele verhaal, dat een futuristisme en cyperpunk verkent. 'Lo-life' heeft te maken met hun muziek, dat staat voor degenen die underground een community vormen. Psycho Boys staan deze zomer op diverse festivals!