Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon Festival presents Grotesque

anoniem gepubliceerd op
Full Moon Festival presents Grotesque
30 mei 2022
FeestFull Moon · In- & Outdoorfestival Site
Datumzaterdag 3 september 2022
LocatieH7 Warehouse Site
Op zaterdag 3 september is Full Moon weer terug met een te gekke nieuwe editie en Grand Opening van Full Moon In- & Outdoor Festival! Deze keer zitten we op een zeer leuke geschikte locatie in Amsterdam: Terras van de Nacht/ H7 Warehouse. Dit is een unieke locatie midden in Amsterdam met een super te gekke, grote Outdoor area. Hier kan je heerlijk genieten van het zonnetje met lekkere house en tribal sounds. Verder zijn er nog 3 vette Indoor area's waarvan 1 grote Black Box met een mooi groot balkon. 3 September gaat een knaller van een feest worden!

85% van de tickets zijn reeds al verkocht voor Full Moon In- & Outdoor! 3 September gaat weer een spectaculair event worden :)! Koop jouw ticket op tijd, want voor je het weet zijn de tickets al uitverkocht. Er zijn echt maar een beperkt aantal tickets voor 3 september, dus wacht niet te lang.

Met 4 vette stages die gehost worden door Grotesque, met alleen maar toppers van dj's voor de echte tranceliefhebber; Hard Moon waar Baba en zijn vrienden de zaal onveilig maken met de hardere stijlen; onze eigen stage New Moon met al onze bekende toppers en hebben we een nieuwe stage met Hard House van JP. Wie kent niet deze befaamde hardhouse events van Tom Harding en JP in de mooie Melkweg. Check hieronder de volledige line-up.

Line-up