Partyflock
 
Nieuws · augustus 2015
Rapper Lil Kleine (20) is na zaterdag niet meer welkom in Hilversum, zolang hij zijn gedrag niet aanpast en politie en justitie belachelijk blijft maken. De aanleiding is de arrestatie bij zijn optreden op Hilversum On-Air waar hij zijn bezoekers een middelvinger liet opsteken naar de autoriteiten.
Na twee uitverkochte edities opent Aus Berlin Festival op 28 november 2015 haar deuren in de meest indrukwekkende indoor-locatie van Nederland: De Spoorzone 013 in Tilburg. Aus Berlin richt zich op de Berlijnse 'upperground', de top van de lokale underground-techno uit de Duitse hoofdstad. Zo verwelkomt het festival dit najaar Anja Schneider, moeder van de Berlijnse techno.
Rebel Yard presenteert op 14 oktober 2015 haar allereerste event in Nederland. Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert het label van het meest dynamische DJ duo van Nederland, 'The Partysquad' een nacht vol creatieve chaos in de Rabozaal van de Melkweg. Rebel Yard heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd waar diversiteit de boventoon voert.
Dit jaar zal Don't Let Daddy Know (DLDK) haar eigen stage hosten op een van de bekendste dance festivals ter wereld; Creamfields. Het succesvolle dance cross-over concept is langzamerhand de wereld aan het veroveren met DLDK events in België, Chili en op Ibiza. Aankomende zondag zal DLDK voor het eerst plaatsvinden op Creamfields.
Vrijdag 4 september is het zover! De WesterUnie heropent na een kortstondige maar grootse verbouwing haar deuren. Tussen alle evenementen door is er keihard gewerkt aan het nieuwe stalen jasje en zijn ze terug mét de kwaliteit die je van WesterUnie gewend bent. En méér...
Tijdens het aanstaande Amsterdam Dance Event verschijnt de gloednieuwe film I AM Hardwell – Living the Dream in de Nederlandse bioscopen. De film van regisseur Robin Piree, die in 2013 al de documentaire I AM Hardwell maakte, volgt de #1 DJ van de wereld tijdens zijn 'I AM Hardwell' concerttour langs 34 wereldsteden.
Previous · a decade of Hardstyle
vrijdag 28 augustus 2015
Op zaterdag 31 oktober 2015 organiseert Minority Events voor het eerst het nieuwe early hardstyle evenement Previous. Het evenement zal plaats gaan vinden op de grasweide naast het Eurocircuit in Valkenswaard. Onder leiding van grote hardstyle helden zoals Zany, Deepack en Super Marco May worden de bezoekers mee teruggenomen op een reis langs de allergrootste hardstyle klassiekers uit de jaren 2002 – 2012.
Aflevering 233 in het verhaal dat SFX heet. De NOS meldt dat het financieel gezien zo slecht dat kredietbeoordelaar Moody's betwijfelt of het nog goedkomt met het bedrijf.
Op zaterdag 14 november a.s. vindt We Are Electric opnieuw in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven plaats van 20.00 uur tot 7.00 uur. De eerste tien klinkende namen die de organisatie kan bevestigen zijn Netsky live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta i Tambu en Arjuna Schiks. We Are Electric heeft dit jaar weer drie podia, opvallende decors en spraakmakende lichtshows die het nog jonge en populaire festival kenmerken.
Na acht succesvolle jaren heeft het vernieuwde management besloten om het concept Noxx stop te zetten. Nationale en internationale sterren gaande van Rihanna tot Tiësto en vele anderen meer waren geregeld te gast in Noxx. Zelfs recent hebben grote namen uit de urban scene zoals Young Thug en Rick Ross Noxx verkozen om hun concert te houden. Toch wordt er een punt gezet achter dit concept dat wekelijks nog steeds duizenden bezoekers naar Noxx trok.
Veelbelovend talent Oliver Heldens zal zijn eigen avond hosten tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement zal plaats vinden in Amsterdam's legendarische Paradiso op woensdag 14 oktober.
Save the best for last! Na een nu al fantastisch festivalseizoen sluit het Groningse Nazomeren Festival het seizoen af met een kneiterdikke line-up. Op zaterdag 12 september staat het festivalterrein Roodehaan opnieuw in het teken van (deep)house, techno en cross-over.
Line-up announcement GenerationZ
woensdag 26 augustus 2015
De line-up van GenerationZ, het jongvolwassenen evenement dat gepresenteerd wordt door Amsterdam Music Festival, is bekend. Niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Don Diablo, Dannic, Wildstylez, FeestDJRuud, Sam Feldt en STUK komen optreden tijdens het grootste evenement voor 14- tot 17-jarigen in Nederland. Zoals eerder aangekondigd vindt GenerationZ plaats tijdens Amsterdam Dance Event op vrijdag 16 oktober van 19.30 uur – 03.00 uur in de Ziggo Dome.
Met de komst van PRJCT Music Festival ondergaat de wereldwijde dance-conferentie dit najaar een flinke opwaardering. Het allereerste indoorfestival tijdens Amsterdam Dance Event in de RAI Amsterdam vult vier stages van verschillende toonaangevende (internationale) hostingpartners, met uiteraard alleen maar de allerbeste artiesten uit hun stal. Elke stage heeft zijn eigen muziekstijl en een eigen kleur als thema, waaronder PRJCT Blue, PRJCT Green, PRJCT Grey en PRJCT Red.
Soixante Neuf Birthday Beach Edition
maandag 24 augustus 2015
Zondag 13 september is het wederom aan! Het is dan weer tijd voor Soixante Neuf The Bday Beach Edition in Beachclub Vroeger! En niet zomaar een editie, want Soixante Neuf viert haar dertiende verjaardag in de maand september!
Nog een kleine maand te gaan voor Miss Melody bij Beachclub Fuel het gas vol open zet voor een daverende zomerse strand-editie van Miss Melody Invites! Onder leiding van Miss Melody zijn de voorbereidingen al goed op weg voor 5 september, wanneer het allemaal gaat gebeuren. Twee stoere Harley-Davidson motoren van de echte Amsterdamse dealer zetten de sfeer en passen natuurlijk goed bij Fuel. De DJ's zijn gebriefd, een nieuw en fris team van promogirls en hostesses staat te popelen om het jullie naar de zin te maken en alles wijst erop dat het 5 september gaat knallen!
Wie vanavond in de regio Amsterdam een lift nodig heeft, kan aan de bel trekken bij Sam Feldt & The Him. In plaats van achter de draaitafels zitten de Nederlandse DJs morgen in de auto, ter promotie voor hun nieuwe single 'Drive You Home'. Tussen 18 en 21 uur rijden de DJs rond in Amsterdam om fans een lift te geven.
Jongeren onder de achttien jaar kunnen dit jaar hun muzikale hart luchten tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De wereldwijde dance-conferentie krijgt namelijk een 'under 18'-event, alcoholvrij. Door de aangepaste alcoholwet is voor deze specifieke doelgroep een blokkade ontstaan, als het gaat om dance-evenementen.
Bloomingdale naar Curacao
vrijdag 21 augustus 2015
Hoewel de zomer in Nederland ten einde loopt en de Grand Closing van 27 september in zicht komt plakt Bloomingdale Beach nog extra 'dessert' aan het seizoen vast. Op zaterdag 3 oktober spreidt Bloomingdale Beach haar vleugels weer internationaal uit naar de andere kant van de Atlantische oceaan: Curaçao! Vanaf het prachtige strand van Cabana Beach zal voor de tweede keer het Bloomingdale Beach Festival Curacao worden gehouden.
In de maand september is Sioxante Neuf jarig! Dit wordt de hele maand september gevierd, te beginnen op zaterdag 5 september in RED te Leeuwarden! Ze zullen wederom met een keiharde Soixante Neuf editie komen. Om dit heugelijke feit te vieren, is de line-up deze keer wel echt belachelijk hard!
Full Moon Exclusive at SAIL Amsterdam
woensdag 19 augustus 2015
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover! Dan worden jullie van harte welkom geheten in de nautische 'Captial of the World' Amsterdam! Uiteraard hebben ze een prachtig Full Moon Party schip dat jullie op het IJ laat genieten van al het moois vanaf het water. Hieronder vind je alle informatie voor een fantastische en unieke belevenis dit weekend. Dit wil je niet missen!
Na de ontiegelijk gave 'Where The Freq Are We?!' pré-party die op 31 juli heeft plaatsgevonden is het aanstaande zaterdag tijd voor het echte werk. High Energy Events presenteert RAWdefinition Outdoor op het Veluwemeer Strand in Kampen! 2500 échte liefhebbers, één stage, een keiharde line-up en maar liefst 12 uur lang maximaal uit je plaat gaan.
Dit jaar keert Euphoria terug en niet zomaar. Het succesvolle hardstyle-concept bestaat alweer 10 jaar en wordt daarom knallend gevierd. In een volledig vernieuwde 013 in Tilburg wordt op 7 november 2015 een ode gebracht aan tien jaar Euphoria. Op deze bijzondere avond vliegen de meest frisse, euforische hardstyle beats je om de oren, gedraaid door top DJ's en talenten uit de gevarieerde line-up.
Op zoek naar de sfeer van vroeger?
maandag 17 augustus 2015
Early Ravers United is al een zegen voor velen. Zij hebben de sfeer, het geluid en de 'crowd' van vroeger al teruggevonden op dit unieke en meest intieme en sfeervolle oldschool feestje van Brabant.
DeeB Events gaat weer door met een nieuwe editie, Mix 'n Masque, met zes uur lang de beste dj's die (belangeloos) klaarstaan om jullie zes uur lang maximaal te vermaken met de lekkerste sound op vinyl.
Spinnin' Records viert 1000e release
maandag 17 augustus 2015
Spinnin' Records heeft zijn 1000e plaat uitgebracht. Het Nederlandse label viert dit met een speciale DJ Mix met hierop vele Spinnin' classics uit de 16-jarige geschiedenis van het bedrijf, en een VIP-reis naar het eigen feest tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober. De release van SP1000, het nu al populaire 'Portland' van producers Watermät & MOGUAI, gaat ook gepaard met een remix contest waarbij de beste inzending een reis naar het Amerikaanse Portland wint.
Met zes verschillende area's met de beste hostings en dj's kon een goede kaartverkoop niet uitblijven. De hostings HardClassics, Full Moon Exclusive, Oldschool Gangsters, House of Tech, Timelock Freestyle en de mainstage buiten gehost door Pleasure Island zelf. Dit feest gaat met de afterparty erbij 16 uur lang door en heeft buiten een Ibiza-hippie-markt ook kermisattracties, hottubs, lounge-area's, foodcorners, vuurwerkshow, diverse standjes en nog veel meer om jullie het ultieme festivalgevoel te geven. Ben jij erbij 19 september?
'In the beginning there was Jack', 'In my house there is only house music' zijn de welbekende kreten uit de house wereld en daarmee presenteert Groove Garden het nieuwe concept 'My House Is Your House'! Intiem, kwaliteit, industrieel maar toch sfeervol en 'Ibiza-ish' zijn een aantal sleutelwoorden voor het nieuwe concept dat uit de Groove Garden stal komt.
Poema 11 years anniversary month
vrijdag 14 augustus 2015
Poema RAW viert de start van het nieuwe clubseizoen met haar elfde verjaardag! Het einde van het festivalseizoen betekent voor de club, Utrecht en alle house -en techno aficionados uit Nederland dat er weer ongegeneerd genoten kan worden tot de zon op komt. De club, in-house producties, organisaties en DJ's staan klaar om deze wens in vervulling te brengen.
Nu steeds meer clubs, podia, labels en organisaties hun plannen voor ADE bekendmaken kan de nieuwe club aan de Jan van Galenstraat niet achterblijven. Met headliners als Âme, Dixon, Oscar Mulero, John Talabot, Roman Flügel, Mano le Tough, ROD, Tripeo geeft de club een duidelijk signaal af.
Afrojack staat weer volop in de schijnwerpers in Amerika. Zijn single SummerThing is de top 10 van de Billboards hitlijst Hot Dance/Electronic Songs binnengestormd.
Voordat Bloomingdale Beach zes maanden geleden haar deuren voor het eerst opende, zag het er nog niet al te best uit. Stormachtige dagen die niet veel goeds beloofde voor het seizoen. Niemand kon toen bedenken dat het een zomer vol tropische temperaturen, hittegolven, perfecte stranddagen zou worden. Naast de zonnige uitschieters was het ook bij Bloomingdale Beach genieten van de muzikale hoogtepunten. Een fantastisch seizoen dat het publiek en de DJ's een magische ervaring bezorgden dat op 27 september haar Grand closing beleeft.
Have Faith in Trance is dit jaar als nieuwe organisatie opgestaan. Op 4 april 2015 verraste zij het publiek met een zorgvuldig uitgekozen line-up met gerenommeerde dj's uit binnen- en buitenland. De recensies logen er niet om, maar liefst 99% gaf de waardering goed tot geweldig. Na deze overweldigende eerste editie komt nu een vervolg en wel op 22 augustus 2015.
O.W.A.P.
woensdag 12 augustus 2015
De legendarische 12,5 jarig-bestaansfestiviteiten met grandioze sets van oa Basement Jaxx, Remy Unger en beestachtige debutant Benny Rodrigues liggen al enkele maanden achter ons. Met de danspasjes nog vers in het geheugen is het hoog tijd voor de volgende. tijdens het Amsterdam Dance Event met misschien wel de meest bijzondere editie van O.W.A.P. ooit.
Aanstaande zaterdag is het zover! De 10-Year Anniversary van Decisions! Tien van de allermooiste jaren vol leuke feesten komen samen bij Beachclub Vroeger. De verwachting is goed, met wat wolkjes, veel zon, weinig wind en een aangename 23 graden, dus perfect weer voor een heerlijk feest op het strand!
SFX Entertainment heeft een brief gestuurd naar betrokken partijen waarin het stelt 'in grote verlegenheid' te zijn gebracht door het niet uitkeren van royalty's van zijn Beatport-platform. Betalingen zouden de komende dagen weer gedaan worden, werd beloofd.
Stijging verkoop oordoppen
maandag 10 augustus 2015
Er worden steeds meer oordoppen verkocht. Bedrijven zien hun verkoop al jaren flink stijgen. Ze verkochten vorig jaar honderdduizenden doppen. Waar komt deze stijging vandaan? "Het wordt steeds normaler om oordoppen te dragen", zegt Kelly Coenen van de Nationale Hoorstichting. "Mensen willen gezonder leven en er zijn reclamecampagnes over gemaakt. En wat ook belangrijk is; ze zijn tegenwoordig overal te verkrijgen: bij de apotheek, de drogist en bij concerten en festivals."
Vanaf september 2015 verzorgt De De Marktkantine elke vrijdag en zaterdag een clubprogramma. De tijdelijke locatie (2014-2019) huisvest in het oude Marcanti gebouw aan de Jan van Galenstraat. Letterlijk op en aan het foodcenter. Van eigen clubavonden tot samenwerkingen met organisaties en zelfs een nieuw vrijdag na-werk concept. Vanaf september gaat De De Marktkantine nu echt van start.
Dancetour is er weer klaar voor! Op 3 september knallen ze, voor de allerlaatste keer dit seizoen, van 18:00 tot 23:30 in Doetinchem. Dit jaar wordt heel het Simonsplein weer in beslag genomen om een gaaf feest te vieren. Het feest wordt gevierd met de volgende DJ's; Robin Riccio, Dirtcaps, Kenneth G en FeestDJRuud.
Aankomend weekend vindt de vijfde editie van Paradigm Festival plaats. Het festival duurt dit jaar voor het eerst twee dagen en voltrekt zich rondom de Groningse uitgaansgelegenheid Paradigm. Naast optredens van internationaal gewaardeerde techno- en houseartiesten zoals David August, Thugfucker, Guy J, Rhadoo en Speedy J, is er veel aandacht voor creatieve en artistieke beleving.
Er komt een landelijk handboek voor veiligheid op evenementen. Een groep voortrekkers vanuit verschillende gemeenten gaat zich hiervoor inzetten. Het handboek zal organisatoren en overheden meer duidelijkheid geven over de aanpak van veiligheid op evenementen.
Roger Sanchez nieuw op Fresh FM
donderdag 6 augustus 2015
Op zondag 9 augustus start Fresh FM met de nieuwe zondagavondprogrammering. Fresh FM voegt een aantal nieuwe presentatoren toe aan zijn team, waaronder Amerikaanse superster deejay Roger Sanchez.
De verrassing van het ADE seizoen in 2014 was nieuwkomer Dockyard Festival dat gehouden werd op het beroemde Amsterdamse industrie terrein NDSM-Werf in Amsterdam-Noord. In 2015 belooft Dockyard Festival alle verwachtingen te overtreffen.
Toffler presents ROD
woensdag 5 augustus 2015
Na zijn DJ sabbatical kwam deze Rotterdamse DJ keihard terug en niet alleen onder zijn eerste artiestennaam, maar ook onder zijn techno alias ROD aka Rod Malmok. Sindsdien doet hij vele harten sneller kloppen met zijn opzwepende techno sets die variëren van alles tussen diepe ambient techno tot aan het hardere beukwerk aan toe. Met name zijn RODnachten in voormalig TrouwAmsterdam hebben menig liefhebber adembenemende herinneringen bezorgd. Ook als producer maakte hij furore met ijzersterke releases en remixes die werden uitgebracht op gerenommeerde labels als Klockworks, CLR, Figure, Soma en Balans.
Na al het kak weer van de afgelopen tijd, is het eindelijk weer zomer in Nederland! En dat komt goed uit want a.s. zondag maakt het strand van Bloemendaal zich weer op voor een nieuwe editie van Hardcore at Sea! BKJN Events events presenteert hier een keiharde line-up met bijpassend geluid, wat ieder strandbedje in de buurt geheid zal laten trillen!
Het Amsterdamse hiphopfestival Appelsap kan definitief doorgaan. Volgens de rechter is de veiligheid in orde en de schade aan het groen in het Flevopark minimaal. Bovendien zijn er 'voldoende parken om te recreëren' in de buurt. Er was bezwaar tegen het festival aangetekend door de Vrienden van het Flevopark, het park waar Appelsap dit jaar eenmalig plaatsvindt. Hoger beroep is niet mogelijk.
Click at the beach
woensdag 5 augustus 2015
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan De Kust achter de decks van Woodstock 69 is inmiddels een jaarlijkse traditie. Hollands goud Steve Rachmad, Dimitri, Wouter de Moor en Stefano Richetta onderstrepen dit Click at the Beach hoogtepunt.
Tilburg is weer helemaal klaar voor Dancetour. De line-up is bekend en hij is niet gevuld met de minste namen, de volgende DJ's zijn aanwezig; Kill The Buzz, The Partysquad, Jordy Dazz, Quintino, Dannic en W&W. Schrijf 30 augustus alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.
Na een uitverkochte B.I.T.C.H op 3 oktober is er een extra datum bij gekomen. 26 September gaat het gebeuren en de voorverkoop is gestart! In een paar dagen tijd zijn er al ruim 600 kaarten verkocht! B.I.T.C.H 26 september kun je in de agenda zetten, want deze editie heet niet voor niets de extended edition. Voor zover het weer het toe laat zal de tuin aan de zijkant van de Hemkade open gaan en zullen daar extra leuke loungehoekjes, hottub-baden en extra love area's komen. Uiteraard zal dit op 3 oktober ook nog staan.
Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start vrijdag 7 augustus om 10.00 uur.
Na een zinderende juli maand met optredens van o.a. Roger Sanchez is augustus aangebroken! Ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je oren te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats. Kortom Escape is dé plek om jouw zomeravonden tot in de vroege uurtjes door te brengen!
31 augustus 2015
Lil' Kleine niet meer wellom in Hilversum na arrestatie
Moeder van de Berlijnse techno naar Aus Berlin Festival
30 augustus 2015
Rebel Yard presents The Partysquad & Friends in de Melkweg tijdens ADE
29 augustus 2015
Don't Let Daddy Know host eigen stage op Creamfields Festival
28 augustus 2015
Westerunie Opening Night met Kruse & Nuernberg, Nuno Dos Santos, Some Chemistry
Film Hardwell in première tijdens Amsterdam Dance Event
Previous · a decade of Hardstyle
27 augustus 2015
Kredietbeoordelaar Moody's waardeert SFX af
We Are Electric maakt eerste 10 namen bekend
Noxx Antwerpen sluit na dit weekend deuren voorgoed
Oliver Heldens host eigen avond tijdens Amsterdam Dance Event
Nazomeren Festival sluit het festival seizoen af met o.a Nina Kraviz, De Sluwe Vos, Finnebassen & Gary Beck
26 augustus 2015
Line-up announcement GenerationZ
25 augustus 2015
PRJCT Music Festival brengt Creamfields en Marco Carola naar ADE
24 augustus 2015
Soixante Neuf Birthday Beach Edition
Voordelig met duoticket naar Miss Melody Invites op 5 september @ Fuel
21 augustus 2015
Kom vanavond veilig thuis met Sam Feldt & The Him als chauffeurs
We Are The Future nieuw dance-event voor jongeren onder de 18 tijdens ADE
Bloomingdale naar Curacao
20 augustus 2015
Soixante Neuf viert hele maand september verjaardag
19 augustus 2015
Full Moon Exclusive at SAIL Amsterdam
18 augustus 2015
Timetable en laatste info RAWdefinition outdoor
b2s viert 10 jaar Euphoria in vernieuwde 013 in Tilburg
17 augustus 2015
Op zoek naar de sfeer van vroeger?
Spinnin' Records viert 1000e release
Pleasure Island festival voor 80% uitverkocht
16 augustus 2015
Groove Garden presents My House Is Your House
14 augustus 2015
Poema 11 years anniversary month
De Marktkantine presenteert haar programma voor Amsterdam Dance Event
Afrojack weer in top Amerikaanse hitlijst Billboard
Bloomingdale XXL sluit zomer Bloomingdale af
12 augustus 2015
Tweede editie Have Faith in Trance op 22 augustus
O.W.A.P.
11 augustus 2015
Aanstaande zaterdag tienjarig bestaan Decisions at the Beach
10 augustus 2015
Beatport gaat royalties toch snel uitbetalen
Stijging verkoop oordoppen
De Marktkantine in september echt van start
7 augustus 2015
Laatste Dancetour van 2015 in Doetinchem
De laatste keer Paradigm Festival voor de Shift
6 augustus 2015
Gemeenten nemen initiatief voor handboek evenementenveiligheid
Roger Sanchez nieuw op Fresh FM
5 augustus 2015
Verkoop Dockyard Festival al in derde fase
Toffler presents ROD
Deze zondag knallen met die strandballen op Hardcore at Sea
Appelsap mag definitief doorgaan van rechter
Click at the beach
4 augustus 2015
Leijpark omgetoverd tot Dancetour locatie
3 augustus 2015
B.I.T.C.H 26 september voorverkoop van start en trailer online
1 augustus 2015
Faithless op 13 december naar Ziggo Dome
De beste house, bigroom beats en EDM hoor je ook in augustus in Escape