Partyflock
 

Voordelig met duoticket naar Miss Melody Invites op 5 september @ Fuel

gepubliceerd door , op
Nog een kleine maand te gaan voor Miss Melody bij Beachclub Fuel het gas vol open zet voor een daverende zomerse strand-editie van Miss Melody Invites! Onder leiding van Miss Melody zijn de voorbereidingen al goed op weg voor 5 september, wanneer het allemaal gaat gebeuren. Twee stoere Harley-Davidson motoren van de echte Amsterdamse dealer zetten de sfeer en passen natuurlijk goed bij Fuel. De DJ's zijn gebriefd, een nieuw en fris team van promogirls en hostesses staat te popelen om het jullie naar de zin te maken en alles wijst erop dat het 5 september gaat knallen!

Nu nog voordelig naar binnen met duo-ticket
Heb je alle Early Bird acties gemist? Geen nood, er zijn nog een paar Duo-tickets verkrijgbaar waarmee je op 5 september voor 15 euro per persoon mee kan feesten! Zorg dan wel dat je ze snel haalt voor ze op zijn. Dan alleen nog een mooie roze of witte outfit, bikini of IbizA-style beachwear en je bent helemaa klaar voor Miss Melody Invites! Haal ze hier!

Miss Melody is fulltime bezig leuke dingen voor jullie te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sjieke Shisha lounge area? Lekker relaxed met vrienden genieten van een echte Oosterse waterpijp met zoet geurende tabak op lounge kussens bij Fuel, heerlijk toch? De Shisha lounge wordt ook nog eens begeleid door twee professionele Oosterse Shisha experts! Verder heeft het feest in Fuel zelfs een eigen Party Captain, een echte verrassing!

Ook kon je in het kader van Miss Melody Invites al supercoole echte Harley-Davidson dealer shirts winnen, en was er afgelopen weekend een spontane actie om met een leuke selfie kans te maken op twee kaartjes. Houdt haar in de gaten! Ook in de aanloop naar het feest kun je nog een paar leuke acties verwachten!


Met een mooie roze of witte bikini ben je helemaal klaar voor Miss Melody Invites!

Deze DJ's kun je meemaken bij Miss Melody Invites:
Miss Melody
Spider
Ruben Vitalis
Emiel Roché
Tony da Groove
Flex
Mc J
Mc UB



Reserveer een luxe cabana als VIP-arrangement
Door haar optredens over de halve wereld weet Miss Melody goed wat er van een mooie VIP-area verwacht mag worden. Behalve natuurlijk enkele sjieke VIP-tafel arrangementen biedt zij daarom ook een aantal luxe VIP-cabana's aan. Mooie relax-area's met een eigen dakje en loungebanken waar je echt ultiem kan feesten! Dit zijn de 'sky-boxen' onder de VIP-arrangementen voor aan het strand.

Natuurlijk zijn deze arrangementen voorzien van alle voordelen, zoals een fles sterke drank, champagne, soft-drinks, bediening, vers fruit en nog veel meer. Wil jij een ultieme belevenis hebben op 5 september? Neem dan voor informatie en reserveren contact op via missmelodyvip@gmail.com



Harley-Davidson, mystiek op twee wielen
Drie mensen hebben al supercoole officiële Harley-Davidson dealer shirts gewonnen, en twee mensen kunnen die nog winnen deze maand! Houdt de Facebook pages van Miss Melody in de gaten om de actie niet mis te lopen. Met dank aan de enige officiele Harley-Davidson in Amsterdam met twee vestigingen. Levende stukken Amerikaanse geschiedenis voor de echt gepassioneerde liefhebbers. Een Harley-Davidson berijden is rijden op een stuk mystiek op twee wielen. Op de Reguliersbreestraat vlakbij het Rembrandplein en in Jarmuiden kunnen ze je er alles over vertellen! Ook kun je daar terecht voor Harley-Davidson merchandise, helmen, exclusieve kleding en natuurlijk nieuwe en gebruikte motoren! Zij zullen ook twee uber-stoere Harley-Davidson motoren bij Fuel neerzetten die Miss Melody Invites een extra stoer karakter meegeven!