Partyflock
 
­ Nederland

Nazomeren Festival sluit het festival seizoen af met o.a Nina Kraviz, De Sluwe Vos, Finnebassen & Gary Beck

gepubliceerd door , op
Save the best for last! Na een nu al fantastisch festivalseizoen sluit het Groningse Nazomeren Festival het seizoen af met een kneiterdikke line-up. Op zaterdag 12 september staat het festivalterrein Roodehaan opnieuw in het teken van (deep)house, techno en cross-over.
Net als voor de zonovergoten editie in 2014 is dit jaar gekozen voor het groene festivalterrein Roodehaan, gelegen aan de oostkant van de stad Groningen. De locatie is makkelijk bereikbaar, zowel met de fiets als met de pendelbus vanaf Groningen CS.

Line-up
Met trots presenteert Nazomeren Festival een zeer gevarieerde line-up bestaande uit 4 stages met een sterk internationaal karakter. Eén van de meest in het oog springende namen is die van de Siberische techno schoonheid, Nina Kraviz. Zij vormt samen met o.a. Gary Beck, Harvey McKay (Drumcode), Technasia en een live optreden van Dosem de indrukwekkende techno line-up.

De open air staat dit jaar in het teken van melodieuze techno en deephouse. Gabriel Ananda, Edu Imbernon en Sidney Charles worden vergezeld door de Noorse house dj Finnebassen. Op het house podium is publiekslieveling De De Sluwe Vos de grote blikvanger.

De razend populaire Amsterdamse clubavond Kris Kross Amsterdam maakte vorig jaar een zeer succesvol debuut op Nazomeren Festival. Wat een geweldige vibe! Dit jaar is de Kris Kross Amsterdam stage "back by dope demand", en gaat opnieuw kriskras door de beste classics, 90's & early 00's hits.



Laatste Regular tickets
Op moment van schrijven zijn 85% van de regular tickets al verkocht. Nog geen ticket? De regular tickets kosten € 32,50 (ex presale fee). De final tickets zullen €35 gaan kosten. Ga voor tickets en info naar: www.nazomerenfestival.nl

1 opmerking

Techno ziet er wel goed uit.

Alleen jammer dat het aan de andere kant van de wereld is ;P