Partyflock
 

Westerunie Opening Night met Kruse & Nuernberg, Nuno Dos Santos, Some Chemistry

gepubliceerd door , op
Vrijdag 4 september is het zover! De WesterUnie heropent na een kortstondige maar grootse verbouwing haar deuren. Tussen alle evenementen door is er keihard gewerkt aan het nieuwe stalen jasje en zijn ze terug mét de kwaliteit die je van WesterUnie gewend bent. En méér.

WesterUnie presenteert vanaf 4 september elke vrijdag een eigen programmering, gebracht door één van de pioniers van de Housemuziek in Amsterdam, Per meijer (DJ Per).

Elke vrijdag staat er een drieluik van DJ's die hun sound laten horen, een combinatie van gevestigde namen en nieuw talent uit binnen- en buitenland. Op vrijdag vertellen ze jou het verhaal van de WesterUnie Sound: een warme combinatie van deephouse en techhouse en altijd high-quality.

WesterUnie is op vrijdag de perfecte plek om je werkweek af te sluiten of je vrijdagmiddagborrel en diner voort te zetten. Het deurbeleid is vriendelijk en wordt uitgevoerd door De Aardige Portiers. De naam zegt het al. Bij
WesterUnie kom je om een echte clubavond te beleven.

Voor de feestelijke Opening Night presenteren ze de volgende line-up:

Some Chemistry 🇳🇱
Lid van het morgen.am label draait Some Chemistry warm en melodieus, zoals zijn Boliviaanse roots, maar zeker ook brutaal en zelfverzekerd. Hij is ambassadeur van de Next Monday's Hangover feesten en programmeert festivals zoals Buiten Westen en De Zon.

Nuno dos Santos 🇳🇱
De van oorsprong Portugese alleskunner is een ware liefhebber: DJing, produceren en ook nog zijn eigen label runnen (SoHaSo). Nuno is een veel gevraagde headliner in Amerikaanse en Europese clubs en was een resident in Trouw en club 11. Een muzikale verhalenverteller die precies past bij de WesterUnie sound.

Kruse & Nuernberg🇩🇪(Rejected, Exploited Rec, OFF Recordings)
Deze heren uit Hamburg zijn mede verantwoordelijk voor de wereldwijde revolutionaire deephouse revival. Hun muziek wordt aan de lopende band uitgebracht door labels als Noir, liebe*detail, Lazy Days, Rejected, Moodmusic Records en OFF Recordings. Hun visueel diepe en progressive house met dikke basslines en melodieën zijn een garantie voor een pompende dansvloer.

De voorverkoop voor deze avond loopt via koop tickets en een ticket kost je €10. Aan de deur betaal je €12,50.