Partyflock
 
Nieuws · april 2015
De clubavond Hoax organiseert al jaren experimentele bass avonden met verrassende line-ups in de Melkweg. Voor de 14e editie op vrijdag 12 juni zijn ze een samenwerking aangegaan met het UK-label Tectonic, dat inmiddels al tien jaar bestaat. Dit wordt gevierd met een ijzersterke line-up van o.a. Pinch, 2562 & Heleen Blanken (Live) en Mumdance tijdens de enige Nederlandse show van Tectonic. De voorverkoop hiervoor is gestart via de website van Melkweg en Ticketmaster.
Let's get white! Het is weer tijd voor een nog specialere editie van Metz, namelijk een white edition en dan ook nog eens op een exclusieve locatie, namelijk met de Metz Cruise op de Rotterdamse Maas! Metz is normaal altijd On Sunday, maar op zaterdag 20 juni wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
Het Groningse muziekcollectief Noisia organiseert op zaterdag 18 juli het eerste openlucht Bass music festival van het noorden van Nederland. De line-up wordt samengesteld door Noisia en zal bestaan uit een interessante mix tussen gevestigde namen en opkomend talent. Het festival vindt plaats in het centrum van Groningen, thuishaven van Noisia, op het Ebbingekartier. De Super Early Birds van €19,50 zijn nu verkrijgbaar via koop tickets.
De ticketverkoop voor Festifoort Festival gaat harder dan verwacht. Op dit moment zijn er nog ongeveer 500 reguliere tickets beschikbaar voor € 27,50. Hierna wordt een beperkt aantal late-bird tickets beschikbaar gesteld voor € 32,50. "Zoals het er nu naar uit ziet, zit het er dik in dat de laatste 500 tickets snel uitverkocht raken" aldus de organisatie. Festifoort Festival, hét dancefestival van Amersfoort en omstreken, strijkt Zaterdag 9 mei voor de tweede keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.
Major Lazer, het succesvolle dancehall project van producer Diplo, komt op zaterdag 3 oktober naar de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 1 mei om 10:00 via Ticketmaster.
Na een vliegende start in 2014 strijkt festival The Promised Land dit jaar op 13 juni weer neer rond de Peddelpoel in Spaarnwoude Park. De focus ligt ook dit jaar op houseclassics. Hierdoor vinden vooral 'oudere jongeren' hun weg naar het festival en is het ouderwets gezellig t'house'komen.
SFEER zal voor deze eerste editie groots uitpakken. Verwacht een geweldige avond met heerlijke muziek, gezellige mensen en heel veel extra's. SFEER, what's in a name? Om die naam waar te maken heeft de organisatie een aantal artiesten geselecteerd die naast hun muzikale toevoeging ook bekend staan om wat ze creëren op de dansvloer. Met de beste club, (deep)house, progressive en trance zullen zij zorgen voor een onvergetelijke avond.
Dit event is erop gericht om de ultieme avond te creëren voor jou als bezoeker, waarbij ze totaal niet doen aan geldbesparing wat betreft het entertainment. Alle kleuren van de regenboog staan centraal tijdens dit event: neon/glow zijn niet te missen op de avond zelf. Met de beste dj's, live saxofoon-act, danceacts, lasershows, vuurshows, entertainment door ze hele zaal en nog veel meer! Met een spectaculaire programma als dit kan het niet fout gaan en zal je de avond van je leven meemaken, so be there!
Hed Kandi Gold Edition in ABE
zondag 26 april 2015
Ervaar op vrijdag 22 mei pure luxe in het historische bankgebouw van ABE Club & Lounge in Amsterdam. Geniet van de grandeur en waan je in het gevoel van New Yorkse en Parijse clubs. In samenwerking met ABE Club & Lounge zetten ze in totaal vier van de meest luxe Hed Kandi edities neer: The Gold Editions. VIP tafels, classy cocktails, uplifting house music ... The Gold Editions are all about pure pampering! See and be seen in Amsterdam's most metropolitan playground
Na het succes van de eerste editie kon een vervolg natuurlijk niet langer uitblijven. Op zaterdag 2 mei slaan Popular Concepts (Yard.BIRD / The Love Inn) en AN & NAS (Discoflamingo / CitCat) voor de tweede maal de handen ineen voor Rotterdams meest kleurrijke party Confetti Club!
Atomnation X Morgen.am Showcase
zaterdag 25 april 2015
Zaterdag 2 mei komt een leger aan muzikaal talent de tunnel verheerlijken tijdens de showcase van de Amsterdamse labels Atomnation en morgen.am! Met een mix van gevestigde en talentvolle artiesten als Applescal, David Douglas, Olaf Stuut en Some Chemistry belooft dat een heerlijke avond te worden.
Zaterdag 25 april, het weekend voor Koningsdag ga je er alvast een feestje van maken in S.U.R.. De oldschool classics en scheurende early rave met nog wat sfeerverhogende geluiden en toebehoren gaan jullie zeker weer terugbrengen naar de 90's.
In samenwerking met Cream Ibiza en Vision Impossible wordt er voor gezorgd dat jij je eigen oren en ogen niet zult geloven, Huge! dat wordt het sleutelwoord en huge zal het worden. Om met jullie alvast een kleine generale repetitie op te voeren wordt er nu vast getrakteerd op een trailer. Daarnaast maken ze het voor de Global Family met Trance Nation Travel makkelijk om 23 mei naar Amsterdam te komen.
. Encore was en is nog steeds voorloper als het gaat om het in beeld brengen van de hiphop clubscene in Nederland. Uit de immense berg foto's hebben curatoren Hussein Suleiman en Jefferson Osei van Daily Paper een fraaie selectie weten te maken. Encore's eigen DJ's WaxFiend en Prime verslepen hun turntables speciaal voor vanavond van The Max naar Melkweg Expo. De opening is om 22:00 uur en gratis toegankelijk.
De eerste editie van Early Ravers United was er één voor in de boeken daarom knallen ze gewoon door met een tweede editie van dit unieke concept. Op vrijdag 24 april staan er weer zes dj's klaar om jullie mee terug te nemen in de tijd met verschillende stijlen waarin iedereen zich kostelijk zal vermaken.
Kingsland Festival gaat op 27 april 2015 de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Het festival dat dit jaar voor het eerst in Den Bosch plaats vindt, presenteert meteen een line-up van Koninklijk niveau. Met optredens van onder anderen Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, Blasterjaxx, W&W en als hoogtepunt Armin van Buuren wordt Koningsdag in Den Bosch grootser dan groots gevierd. Kaarten zijn te koop via www.kingslandfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A29312
The Bloody Beetroots, Adam Beyer, Typhoon, Jett Rebel, Vitalic, Carl Craig, Don Diablo en Riche All Stars zijn enkele grote namen die prijken op het affiche van Solar Weekend dit jaar. Het festival van organisator Extrema Network staat bekend om zijn brede line-up en creatieve invulling. Ook in 2015 staan er weer namen van formaat uit diverse genres.
Heb jij je Oranje outfit al bij elkaar gezocht voor Supersized Kingsday Festival? Het is namelijk bijna 27 april en op die dag vieren we de verjaardag van onze Koning op Aquabest onder het genot van diverse hardere stijlen, verdeeld over maar liefst zes area's. Voor het tweede jaar op rij vindt het grootste en gezelligste Kingsday festival hier plaats. Het gebied is uitermate geschikt door de vele groenvoorzieningen, het leuke strand, de goede bereikbaarheid en soepele geluidsnormen. Door de vele muziekstijlen, namelijk: hardstyle, hardcore, freestyle, raw hardstyle en jump & tek, is er voor iedere liefhebber wat wils. Het thema van dit jaar is 'Ik zal losgaan', en dat ga je zeker doen!
Zaterdag 25 april komt het Amsterdamse duo Jasper Wolff & Maarten Mittendorff de tunnel onveilig maken met een lading Detroit techno. De heren waren jarenlang vaste residentie van het voormalig Amsterdamse Trouw en stonden meerdere malen op grote festivals als Awakenings en Welcome to the Future.
Tiësto, Armin van Buuren en Afrojack: het zijn Nederlands bekendste muzikale exportproducten en daar mogen we best trots op zijn. Onze nationale clubcultuur heeft echter nog veel meer moois te bieden dan deze wereldwijd bekende toplaag. Daarom presenteert SEKOIA in samenwerking met het Nederlandse consulaat in New York het beste van de Nederlandse underground tijdens het Together Festival in Boston 🇺🇸.
Vanwege de grote vraag naar de kick-off tickets afgelopen week heeft The White Night besloten om op deze prachtige locatie een extra en nieuwe lounge area te openen met de superrelaxte Ibizasfeer. Daarnaast zal er dus meer ruimte zijn om lekker te kunnen ontspannen, mocht je de spanning van de DJ Battle tussen Dennis van der Geest & Peter Woodz even willen laten afkoelen en relaxen/chillen in de Ibiza Lounge!
Here We F*ckin Go! (again)
vrijdag 17 april 2015
Bijna een jaar geleden maakte Nederland kennis met het toonaangevende EDM concept 'Here We F*ckin Go!'. Een begrip dat in het huidige nachtleven niet meer valt weg te denken. EDM artiesten met een internationale allure en opkomende talenten zullen mede voor een waanzinnig festival gevoel gaan zorgen in de club. Vaste bezoekers weten wat hun te wachten staat. Echter zal ME4Y Events deze speciale editie niet ongehoord voorbij laten gaan en pakt daarom groots uit met het één-jarige bestaan op zaterdag 23 mei 2015 in het Paard!
Poema vult vrije dagen
vrijdag 17 april 2015
Van Koningsnacht tot Hemelsvaart, Poema RAW heeft voor iedere aangelegenheid een programmering staan variërend van duistere techno en techhouse naar UK-house en warme techno. Hieronder volgt een overzicht van haar evenementen in deze feestelijke periode.
White · Only the best
vrijdag 17 april 2015
Met de laatste editie nog vers in het geheugen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming. En daar hoef je niet lang voor te wachten. Zaterdag 2 mei vier je dat het voorjaar is en maak je je op voor een heerlijke zomerse Booming White Edition. En alweer, het kan gewoon niet op, gewoon gratis voor iedereen tot 22.30!
Op woensdag 13 mei is The Real House Event weer terug in haar Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij ivm Hemelvaartsdag) Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Lucas & Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en MC Roga zijn in het huis!
Hardshock Festival final update
donderdag 16 april 2015
Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2015! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer wat er voor aankomend weekend ook super goed uit ziet. De organisatie is er klaar voor, jij ook?
Op vrijdag 17 april maakt de Zweedse DJ en producer Jonas Rathsman zijn debuut in de tunnel. In de afgelopen jaren bewees hij zichzelf keer op keer door het uitbrengen van zowel innoverende producties op French Express als mixes voor Boiler Room. Mede hierdoor benoemde radio host en DJ, Pete Tong, hem tot de ster van de toekomst.
On the 26th of april Lloyd Acardi will make a psychadelic trip back to the 60's with The Flower Power Parade. Think of Woodstock, the Beatles and Summer of Love. When love was free and everyone was turning on, tuning in and ropping out. Expect hippie yoga, naked body painting and magic mushroom shakes in three complete different thematic area's who will bring you back to the sexual, social and musical revolution of the hippie culture.
Het moment van de waarheid. Jij en je vrienden gaan naar het leukste festival van het jaar. Maar wie o wie zorgen er voor de muziek? Ze houden je niet langer in spanning! Het meest diverse feest van de lage landen voorziet je van al wat beukt, swingt, danst en meer! Ben jij klaar voor de volledige line-up van Ultrasonic Festival 2015? Ready or not, here it comes!
Survivors unite! Pak je overlevingspakket alvast maar in want van vrijdag 7 tot maandag 10 augustus opent The Qontinent de poorten naar The Last Resort. Dit jaar staat The Qontinent wederom garant voor drie dagen knallen met de dikste stages en een betere line-up dan ooit! Hou je vast en bekijk 'm op de gloednieuwe website!
Pleasure Island werkt hard aan de line-up voor 19 september. Het is het laatste festival van het seizoen en dan moet er geknald worden! De organisatie heeft al leuke opties uitstaan. Ook zijn er weer een hoop dingen te beleven zoals de vele kraampjes, kermisattracties en nog veel meer leuke dingen. De super super early bird en de super early bird waren in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd, want de early bird van €35 is nog van kracht en de early bird VIP voor €42,50 ook!
Techn040 pakt tijdens Koningsdag weer flink uit in Eindhoven. Na een succesvolle eerste editie wordt ook aankomende Koningsdag het festivalterrein bij de Paterskerk omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van techno en techhouse. Dit jaar vindt alweer de derde editie van het house festival Majestic Dance Event plaats op het Stadhuisplein.
Animalize: blending harder styles together will bring out your inner animal! Komende vrijdag zal de eerste editie van Animalize (een nieuw concept van Stuiterbeesten) plaatsvinden in El Corazon Roosendaal. Het bijzondere aan Animalize is dat de hardstyle addicts in Roosendaal een aandeel hebben gehad in het samenstellen van de line-up.
Radical Redemption gaat dit jaar op Fantasy Island Festival de eindshow verzorgen. Deze 15 minuten durende show is volledig vooraf ge-timecode en zit vol met vuurwerk, vuureffecten en lasers.
Koningsnacht in Eindhoven betekent traditiegetrouw dat La Fête 040 de De Oude Rechtbank en het Het Tuchthuis voorziet van een 'royale' portie dampende beats. Dit jaar is de line-up wederom dikker dan voorheen, want met Technasia, UNER en Robert Dietz staan er een aantal soevereine headliners uit de internationale techno, deep- en techhouse scene op het programma!
Zaterdag 14 maart 2015 was dus zo'n dag die de hardcore-geschiedenisboeken in kan. De geboorte van Hardcore Alliance was een feit. Behoorde je tot het elitekorps van dit hardcoreverbond, dan wil Dance 2 Eden je bij deze nogmaals bedanken voor je aanwezigheid, je enorme energie en je gezelligheid! Als je nu dacht, dat je een heel jaar zou moeten wachten op de volgende editie van Hardcore Alliance is er goed nieuws! Uiteraard zal de Hardcore Alliance Area ook weer terugkeren op Ghosttown! De datum is bekend!
Na een geslaagd proefjaar in 2014 keert Matrixx Live aan De Kade de komende Vierdaagsefeesten terug naar de Waalkade. Het concept blijft van 18 t/m 24 juli hetzelfde: een gevarieerd live programma ondersteund door de Dj's van Q-Music.
Op donderdag 23 april verzamelt het ''schuim van de stad'' zich in de Sugar Factory voor alweer de elfde editie van het Bladenbal. In 2004 opgezet door de makers van independent zines en magz: LFTFLD, Elf en Tablet als alternatief voor het highbrow Boekenbal, is het Bladenbal inmiddels uitgegroeid tot een niet te missen evenement binnen de Amsterdamse (sub)cultuur.
Over ruim drie weken is het alweer tijd voor de tweede editie van Destress Festival. Na het geweldige succes van de eerste editie 'Escape From Reality' is het nu tijd voor 'The World Beyond'. Even compleet ontstressen tijdens een reis door de verschillende stijlen van de harddance samen met de grootste namen van dit moment. De line-up, het festivalterrein, de megatent en de adembenemende sfeer zullen weer garant staan voor een onvergetelijke dag. De dag wordt opgebouwd in een mix van freestyle, hardstyle en hardcore, in deze verschillende stylen gaan uiteraard alleen de beste aan het werk op Destress Festival.
Line-update TIKTAK Festival
woensdag 8 april 2015
Dimitri Vegas & Like Mike, A-Trak, DVBBS, Deorro, Carnage, Tchami, Yellow Claw en meer staan al klaar voor derde editie van TIKTAK Eclectic Music Festival op het ArenA Boulevard Amsterdam. E&A Events pakt op 18 juli aanstaande wederom groots uit en zorgt qua muziek weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek-crossover en presenteert bij hierbij de line-update!
Hardcore in Panama
woensdag 8 april 2015
Op 16 mei zal voor het eerst in de geschiedenis van de Panama in Amsterdam een hardcore-evenement plaatsvinden. Met The Amsterdam Hardcore Event trapt Project 1 een reeks hardcore-evenementen af.
Duncan Stutterheim stopt na drieëntwintig jaar bij ID&T. Aan de vooravond van het festivalseizoen 2015 voelden hij en zijn vrouw weinig tot geen enthousiasme. Zelfs voor de door hun eigen bedrijf georganiseerde events. "Ik heb altijd op de dansvloer gestaan, altijd. Nu doe ik dat niet meer. Neem de muziek van Martin Garrix; ik kan het waarderen, maar sta er niet op te dansen.".
18HRS Festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan op zaterdag 11 juli. Het programma voor deze jubileum-editie maakten ze al eerder bekend, en nu kunnen ze ook de stage-indeling verklappen. Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 uur in de ochtend gaat het los op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, op fietsafstand van Amsterdam.
Nog een kleine week te gaan en dan vindt de derde editie van 'Gabber Temple' plaats in de Hall of Fame, Tilburg. 11 april is er weer opnieuw ruimte voor early hardcore, terror, darkcore en alle zijstromingen die enigszins aan gabber te koppelen zijn. 'De derde editie zal wederom een speciale editie worden,' aldus Bart Hard, mede organisator van dit event. 'Naast enkele exclusieve namen gaan we deze editie ook de samenwerking met TK07 aan.'
Prosumer naar Toffler
maandag 6 april 2015
Zaterdag 11 april komt de Duitse DJ en producer Prosumer naar Toffler! In Duitsland is Prosumer sinds jaar een dag een grote naam en vooral bekend vanwege zijn verfijnde smaak en liefde voor house muziek. Zo compileerde hij afgelopen jaar onder meer een album voor de befaamde Fabric series.
Op vrijdagavond 17 april 2015 organiseren Mike Molenkamp en Rob Min de eerste editie van het evenement 'Victorious'. Een dance event in Alkmaar waarbij de opbrengst ten goede komt aan KWF kankerbestrijding. Op 4 juni 2015 zullen Mike en zijn collega Jolanda Brands meedoen aan de Alpe d'Huzes. Deelname aan Alpe d'HuZes is niet gratis. Per deelnemer wordt een sponsorbedrag gevraagd. Met Victorious is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen wat ten goede zal komen aan de KWF Kankerbestrijding.
Aus Music x Studio 80
donderdag 2 april 2015
Will Saul's label - Aus music - komt op 11 april terug naar z'n Nederlandse thuisbasis, Studio 80. Het label vertegenwoordigt een grote stal aan internationale artiesten, die door de jaren heen vele releases hebben uitgebracht op het genre overstijgende label. Op deze editie vertegenwoordigen de Britse Marquis Hawkes en labeleigenaar Will Saul de unieke kwaliteit die Aus Music te bieden heeft.
Zaterdag 29 augustus aanstaande vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam de tiende editie van het festival Voltt Loves Summer plaats. Het festival dat in 2006 begon met 1.500 bezoekers, is in de jaren erna uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het dance landschap. Ieder jaar verdubbelde het aantal bezoekers, tot 20.000 in 2014. Al tien jaar lang biedt Voltt een spannend scala aan nationale en internationale artiesten op een bijzondere industrieel erfgoed locatie aan het Amsterdamse IJ.
Na een spetterende compleet uitverkochte eerste editie opent the Harbour Club Scheveningen op 11 april wederom haar deuren voor het classy 25+ uitgaanspubliek van SaturdayClub!
Op zaterdag 4 april is het weer tijd voor een avond vol Drumcode geluid met de Italiaanse held Sasha Carassi! Naast zijn releases op Drumcode bracht hij ook met succes platen uit op Octopus records en zijn eigen Napolitaanse label Phobiq Records.
30 april 2015
Hoax viert tienjarig bestaan Tectonic op vrijdag 12 juni in de Melkweg
Metz'n allen in het wit tijdens de Metz cruise
Noisia kondigt eerste editie van eigen zomerfestival aan
Nog maar 500 tickets voor Festifoort Festival verkrijgbaar
29 april 2015
Major Lazer op 3 oktober in de Heineken Music Hall
Verrassende line-up tweede editie houseclassics festival The Promised Land
SFEER organiseert groot openingsfeest op zaterdag 6 juni
28 april 2015
Glow House festival indoor edition
26 april 2015
Hed Kandi Gold Edition in ABE
De Confetti Club komt met tweede editie
25 april 2015
Atomnation X Morgen.am Showcase
24 april 2015
Oldschool Gangsters timetable en laatste info
22 april 2015
Trance Nation presenteert trailer, travel en mediapartner
Clubnacht Encore presenteert 'Generation Y's Hiphop' in Melkweg Expo
20 april 2015
Tweede editie Early Ravers United
Armin van Buuren op Kingsland Festival in Den Bosch
Solar Weekend maakt bomvol en divers programma bekend
Supersized Kingsday Festival 2015 · laatste informatie
19 april 2015
Jasper Wolff & Maarten Mittendorff naar Toffler met lading Detroit techno
18 april 2015
Ook Nederlandse underground verovert Amerika
25 April kick-off nieuw concept Club Ensuite
17 april 2015
Here We F*ckin Go! (again)
Poema vult vrije dagen
White · Only the best
16 april 2015
Metz pakt dik uit op woensdag 13 mei in Blender Rotterdam
Hardshock Festival final update
Zweedse Jonas Rathsman maakt debuut in Toffler
15 april 2015
Lloyd Acardi & Disco Dolly present the Flower Power Parade
Ultrasonic Festival 2015 line-up release
14 april 2015
The Qontinent 2015 · Line-up, website, trailer en kaartverkoop
Pleasure Island festival super early bird al uitverkocht
13 april 2015
Techn040 en Majestic Dance Event verzorgen Koningsdag in Eindhoven
Nieuw harder styles event Animalize debuteert in Roosendaal met ijzersterke line-up
Radical Redemption produceert eindshow Fantasy Island
11 april 2015
Vier Koningsnacht in Eindhoven bij La Nuit D'Orange
10 april 2015
Aftermovie Hardcore Alliance online en bekendmaking datum Ghosttown 2015
Matrixx keert terug op de Waalkade tijdens 4Daagse
Het Bladenbal als tegenhanger van het Boekenbal in Sugarfactory
9 april 2015
Destress Festival 2015 · The World Beyond: line up en trailer
8 april 2015
Line-update TIKTAK Festival
Hardcore in Panama
Duncan Stutterheim stopt bij ID&T
7 april 2015
18HRS Festival 2015 line-up en podia-indeling
Gabber Temple invites TK07 & The Deathmaker
6 april 2015
Prosumer naar Toffler
4 april 2015
Victorious · Een hardstyle evenement voor een goed doel
2 april 2015
Aus Music x Studio 80
VOLTT Loves Summer Festival viert tienjarig bestaan
Spraakmakend muziektrio zet dansvloer SaturdayClub op zijn kop
1 april 2015
Drumcode-geluid met Italiaanse held Sasha Carassi in Toffler