Partyflock
 

Trance Nation presenteert trailer, travel en mediapartner

gepubliceerd door , op
In samenwerking met Cream Ibiza en Vision Impossible wordt er voor gezorgd dat jij je eigen oren en ogen niet zult geloven, Huge! dat wordt het sleutelwoord en huge zal het worden. Om met jullie alvast een kleine generale repetitie op te voeren wordt er nu vast getrakteerd op een trailer. Daarnaast maken ze het voor de Global Family met Trance Nation Travel makkelijk om 23 mei naar Amsterdam te komen. Last but not least, ze mogen nu ook bekend maken dat ze een mediapartner van formaat hebben namelijk de zeer populaire televisiezender Veronica.

Zullen we alvast even vooruit in de tijd te gaan? 23 mei is het dan namelijk echt zo ver, het duurt nu nog precies een paar weken voordat Trance Nation de Heineken Music Hall gaat omtoveren tot de meest oogstrelende trancetempel die je ooit hebt gezien. Dit is namelijk belooft en belofte maakt schuld. Trek je danssandalen aan of schop ze juist uit en droom even die nacht van 23 mei die eigenlijk nu al de boeken in kan...Vision Impossible presenteert: De officiële Trailer voor Trance Nation Global Family:



Voor de eerste keer in de Trance Nation geschiedenis biedt Trance Nation reispakketten aan om de tocht naar de Heineken Music Hall makkelijk te maken. Dit is het antwoord op de vraag van de wereldwijde trance-familie, hoe krijg ik mijzelf naar en door Amsterdam. Trance Nation Travel biedt vluchten, hotels en vervoersopties naar de Heineken Music Hall. Kom je zelf uit het hoge noorden of verre zuiden en verblijf je liever in Amsterdam, of haal je graag een internationale trance-vriend🇮🇳 naar Nederland? Er is altijd een passende optie: trance-nation.nl

Vanaf nu kan niemand meer om Trance Nation heen. De televisiezender Veronica gaat ervoor zorgen dat Trance Nation naast de online kanalen, magazines en de straat ook op de Nederlandse televisie te bewonderen is. Hou Veronica in de gaten voor de flitsende tv-commercial!

4 opmerkingen

het duurt nu nog precies een paar weken voordat Trance Nation de Heineken Music Hall gaat omtoveren tot de meest oogstrelende trancetempel die je ooit hebt gezien.

Oei, dat wordt heel lastig!


Desalniettemin zin in dit evenement :yes:

Uit de trailer lijkt mij wel af te leiden wie er in de Blackbox zullen staan..aangezien niet iedere artiest er in langs vliegt..
 
Waauw line up is awesome! Hier wil ik bij zijn!!
 
ZIN hierin!