Partyflock
 
­ Nederland

Poema vult vrije dagen

gepubliceerd door , op
Van Koningsnacht tot Hemelsvaart, Poema RAW heeft voor iedere aangelegenheid een programmering staan variërend van duistere techno en techhouse naar UK-house en warme techno. Hieronder volgt een overzicht van haar evenementen in deze feestelijke periode. Volg Poema RAW via haar Facebook pagina en Instagram en blijf op de hoogte van eventuele acties voor deze feesten!

Zondag 26 april | 23:00 - 06:00
King Cari – Koningsnacht

Cari Lekebusch Zweden
Invite
Wouter de Moor

Koningsnacht staat in Poema RAW ieder jaar in teken van de koning van de house of techno. Dit jaar hebben zij de blije Zweed Cari Lekebusch uitgenodigd! Kort in een notendop: meer dan twintig jaar in The Game, onderdeel van Adam Beyer's Drumcode label, eigenaar van H-Productions, en hij laat de speakers gieren als niemand anders! Samen met Utrecht's eigen techno-jakkert Invite en smooth mixer-operator Wouter de Moor vormt hij het kopstuk van aankomende Koningsnacht.

Maandag 27 april | 18:00 – BAM!
Nog Niet Naar Huis! – Koningsdag Afterparty

Line-up TBA

Nadat de stad omstreeks de avond dicht gaat, opent Poema RAW haar deuren voor de club-heads die nog even door willen.

Vrijdag 1 mei | 23:30 – 06:00
HOF III

Pfirter (ARG)
Remy
Vân Anh
Phobia

Voordat Poema RAW een zomerpauze neemt, geeft HOF nog haar laatste party voordat ze terugkomt eind augustus en wel op de eerste vrijdag van mei. De donkere hoeken van Poema RAW worden nog een laatste keer door de Hofmeesters gevuld met vuige en stevige techno. Ditmaal door de Argentijn Pfirter, de Hagenees Remy, Hofdame Vân Anh, en jong talent uit Nederland, het duo Phobia!

Maandag 4 mei | 23:30 – 06:00
Jack - Bevrijdingsnacht

Noir Denemarken
Buurman & Buurman
F the Funk

Wie is Jack? De afstammeling van house muziek, de beschermer van de groove; kortom, de housekeeper! Jack ging voormalig door als HouseNation en staat voor de verzameling van house-muziek in Poema RAW. Tyree Cooper, Hector Couto, en nu de Deense artiest Noir; in het wijde spectrum van house is elke dance-move, iedere beat, iedere synth toegestaan, mits de groove waarin dit gebeurt maar echt is!
Nu Noir's eerste album is uitgekomen met de bekende hits 'Around' en 'Angel' lijkt de geboren performer zich verder te bijten in het diepe, duistere house-genre.

Vrijdag 8 mei | 23:30 – 06:00
Raven = Leven

Sunil Sharpe
J. Tijn
Ciesen

Zaterdag 9 mei | 23:30 – 06:00
Edel

Egbert (live)
Enrico Sangiuliano Italië
NO.FX
Navidius

Edel staat voor strictly warme techno van zowel Nederlandse als buitenlandse bodem. Main man van de avond, Egbert is na de eerste editie van afgelopen november terug in Poema RAW. 2015 is al goed begonnen met twee releases op Mindshake en Gem Records eerder dit jaar en aan zijn social media feed te zien komen er nog genoeg andere mooie dingen aan dit jaar! Kortom, ook voor zijn live-set, genoeg nieuw materiaal! Verder staat deze editie in het teken van het debuut in Utrecht van Italiaanse DJ/producer Enrico Sangiuliano. Ook voor hem kan 2015 niet beter beginnen: een release samen met Nederlandse grootheid Secret Cinema staat gepland voor dit jaar! Daarnaast is Poema RAW's ramhond NO.FX er weer voor een knallende closing-set en debuteert Navidius (techno alias van Luiz Plein van Buurman & Buurman) in Poema RAW.

Woensdag 13 mei | 23:30 – 06:00
Waarom Niet? - Hemelvaart

Low Steppa Verenigd Koninkrijk
Skapes Verenigd Koninkrijk
Wouter S.
Locklead

1 opmerking

wordt weer eens tijd voor een hardcorefeestje in de poema of elders in utrecht...