Partyflock
 
­ Nederland

Techn040 en Majestic Dance Event verzorgen Koningsdag in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Techn040 brengt opnieuw beste techno naar Eindhoven
Techn040 pakt tijdens Koningsdag weer flink uit in Eindhoven. Na een succesvolle eerste editie wordt ook aankomende Koningsdag het festivalterrein bij de Paterskerk omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van techno en techhouse. Nationale en internationale toppers als DJ Sneak, Michel de Hey, Gabriel Ananda, Dominik Eulberg en Fur Coat zijn aanwezig om de dikste techno het terrein over te knallen. Leuke bijkomstigheid: de toegang is volledig gratis!

Techn040 heeft dit jaar de handen ineengeslagen met HEY!, het concept van techno DJ en producer Michel de Hey. Verwacht naast de lekkerste techno- en techhouse ook volop entertainment, een sensationele sfeer en duizenden oranjefreaks. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een legendarisch festival neer te zetten.

Het terrein op de hoek van de Vestdijk en de Paterskerk ligt op een kleine vijf minuten lopen van het station en biedt ruimte voor duizenden feestvierders. Het festival vindt plaats tussen 12.00u en 23.00u.
Meer informatie is te vinden op www.techn040.nl.




Stadhuisplein kleurt weer oranje tijdens Koningsfeest
Het Stadhuisplein vormt al jaren het hart van Eindhoven tijdens Koningsnacht en -dag. Verdeeld over twee dagen trekken duizenden oranje feestvierders richting het Stadhuisplein om hier het Koningsfeest uitbundig te vieren. Dit jaar vindt alweer de derde editie van het house festival Majestic Dance Event plaats op het Stadhuisplein. Er wordt ook dit jaar weer flink uitgepakt qua line-up, acts en entertainment. Toppers als Dannic, Sick Individuals, Jay Hardway, Gregor Salto, D-wayne en ROOG geven dit jaar act de prèsence. Ondanks dat veel vergelijkbare evenementen in de regio entree heffen, is het Stadhuisplein ook dit jaar gratis toegankelijk.

Majestic Dance Event op het Stadhuisplein is vrijwel het enige festival in Eindhoven waar het Koningsfeest al op zondag begint. Tot 01.00u kunnen oranje feestvierders hier naar hartelust komen feestvieren. Op maandag gaat het feest weer verder tot 00.00u 's nachts. Vorig jaar was Majestic Dance Event goed voor 50.000 bezoekers verdeeld over twee dagen. Voorgaande jaren waren de toegangsdeuren enige tijd gesloten vanwege grote bezoekersaantallen, dus de organisatie raadt aan om op tijd te komen.
Meer informatie is te vinden op www.majesticdance.nl.

2 opmerkingen