Partyflock
 
­ Nederland

Hed Kandi Gold Edition in ABE

gepubliceerd door , op
Hed Kandi
23 april 2015
FeestHed Kandi · Gold Edition
Datumvrijdag 22 mei 2015
WinactieHed Kandi actiegesloten
LocatieABE
Walk on the stairs of gold bars into pure luxury
Ervaar op vrijdag 22 mei pure luxe in het historische bankgebouw van ABE Club & Lounge in Amsterdam. Geniet van de grandeur en waan je in het gevoel van New Yorkse en Parijse clubs. In samenwerking met ABE Club & Lounge zetten ze in totaal vier van de meest luxe Hed Kandi edities neer: The Gold Editions. VIP tafels, classy cocktails, uplifting house music ... The Gold Editions are all about pure pampering! See and be seen in Amsterdam's most metropolitan playground.

De eerste Gold Edition is op vrijdag 22 mei in ABE Lounge & Club met onder andere Steven Quarré, MC Choral, Ace on sax en internationale Hed Kandi resident Charlie Roennez.

Ticketsales: €20,-
Tickets zijn verkrijgbaar via: https://clubabe.bookingapp.nl/Hed-Kandi-22-05-2015
Neem voor VIP-tafels contact op met info@clubabe.com

Historie ABE Club & Lounge
De naam ABE is een hommage aan Abraham Carel Wertheim, een bankier uit de 1800s. Naast bankier was hij een levenslustige filantroop en een bekend gezicht in de Amsterdamse politiek. In 1872 gaf Wertheim architect Cornelis Outshoorn de opdracht om het gebouw aan de Amstelstraat te renoveren. Outshoorn combineerde verschillende Gotische, Renaissance en Baroque stijlen. Het interieur van de club nu, grijpt terug naar de booming bank periode, met een 2015 twist.

See you on the dance floor XX Hed Kandi