Partyflock
 
Nieuws · november 2013
ContraVersion
zaterdag 30 november 2013
Op vrijdag 6 december verovert ContraVersion de WesterUnie met een line-up die vraagt om een geslaagde avond. Egbert Live, Steve Rachmad, Mirella Kroes en resident Spark Taberner zorgen ervoor dat de WesterUnie op deze vrijdag de 'place to be' is als je een liefhebber van techno bent.
Na het wegvallen van legendarische feesten als HouseQlassics en Thunderdome is de liefhebber van het stevigere early-werk de afgelopen jaren toch langzaamaan een beetje in een soort van niemandsland terecht gekomen. Wat nu? Nou, daar weet Free2party wel raad op! Nu kun je je namelijk opmaken voor een nieuw mega-evenement geheel in het teken van de 'harde klassiekers'.
Op zaterdag 10 mei 2014 is het weer tijd voor 90's No Limits! Dit evenement is in drie jaar tijd uitgegroeid tot het grootste jaren '90 event van Zuidwest-Nederland. En dit jaar doet Focus Events er een schepje bovenop.
De BEAT Club gelegen in de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam, sluit de succesvolle november maand af met een dik programma: Thursday Addicts, Sub/Fix met Good Guy Mikesh & Nuno dos Santos en zaterdag Daniel Stefanik (🇩🇪, Cocoon) & Bram Fidder.
Hold up: Het succesverhaal van de liefde tussen de twee gezelligste openminded feestjes krijgt op de valreep van 2013 een heel kittig staartje. Supertoys nodigt Rumour Has It wederom uit voor een uitbundig eindejaarsfeestje. Special guest: Peaches!
Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan het bestaan van Kreativ Agency. Maar voor het zover is, zal een memorabele periode worden afgesloten met een állerlaatste knalfeest op vrijdag 20 december in Studio 80.
NRG VIBE neemt je op Synthetic 1.0 mee naar hun lab waar knetterende hardcore de deksels van de pannen laat rammelen. Op het programma uit Spanje Wasted Minds, de Italiaanse geweldenaar Amnesys en van eigen bodem Re-Style, Silver Shadow, The Mad Scientist, Backfire, TBS en The Dictator. MC M-Core host de avond. Na jaren van afwezigheid van grote internationale artiesten is Haarlem toe aan echte hardcore!
Tha Playah gaat Vol Gas! in Uithoorn
dinsdag 26 november 2013
Na een stilte van een jaar is Vol Gas! op veler verzoek van de trouwe en nieuwe bezoekers in Club Bright in Uithoorn weer terug op vrijdag 29 november 2013. Tijdens deze klapper van een reünie op Vol Gas! Invites 2.0 zullen de volgende dj's hun opwachting maken.
Hoewel het buiten steeds kouder wordt is Matrixx al volop bezig met de organisatie van dancefestival Emporium. Zaterdag 31 mei 2014 wordt Emporium voor de 10e keer gehouden op recreatieplas De Berendonck in Wijchen. Matrixx gaat er dan ook alles aan doen om hier een hele speciale jubileumeditie van te maken. Je kunt binnenkort al verzekerd zijn van je Emporium ticket, want op zaterdag 30 november start de officiële voorverkoop met €7,50 korting in de actieweek op 538.
Join the Rebellion
maandag 25 november 2013
Over 5 dagen barst de eerste editie van Rebellion los! Zaterdag pakt de organisatie uit met een stevige en gevarieerde line-up en een mooie show. Beekdal zal worden omgeturnd tot een ware beuktempel. Samen met de sfeer zoals je die in Haaren tijdens Twisted en Rebirth gewend bent, zijn dat de perfecte ingrediënten voor een vet feest.
De derde editie van het groeiende Hardshock Festival gaat in 2014 op 19 april plaatsvinden. Met een zeer diverse programmering verdeeld over maar liefst vijf area's waar muziekstijlen als hardcore, frenchcore, industrial, terror en early hardcore groots geprogrammeerd worden, is Hardshock het hardcore-festival dat zich richt op de echte liefhebbers binnen deze scene.
Funkerman en consorten strijken neer in Club ABE Na een succesvolle showcase op het ADE keert Funkermans canyoufeel.it-label donderdag 12 december terug. Ditmaal gaat de boel los in Club ABE, Amsterdam, natuurlijk met een hoofdrol voor usual suspect Funkerman, maar ook nieuwe helden van zijn label als Beauriche en DJ Licious. Ja, je voelt 'm al, dit wordt een ouderwets sterk avondje housevertier!
Electronic Family early bird alert
zaterdag 23 november 2013
Ja, de winter moet nog komen, toch kijken we nu al reikhalzend uit naar het festivalseizoen. Mag ook wel, Electronic Family overtrof zichzelf dit jaar, een waanzinnig zonovergoten dagje met de beste trance, dj's en partycrowd, dan kan een beetje dagdromen over de volgende editie natuurlijk geen kwaad.
Tresor Berlin komt op 29 november naar Pand14. Ondergronds feesten staan bekend om hun ongedwongen sfeer en authentieke beleving. Feesten waar de muziek centraal staat en niets moet en alles mag. 9.23 organiseert samen met TWSTd een uniek feest in Pand14 in Amsterdam.
In de dertien jaar dat Marco Kuiper en zijn vrouw Tamar van Duin hun ziel en zaligheid in Indian Summer Festival staken, groeide het festival uit tot een meerdaags evenement met ruim 30.000 bezoekers. Nu draagt Kuiper het stokje over en verkoopt Indian Summer Festival aan FKP Scorpio. 'Het is mooi geweest. Ik heb alle vertrouwen in FKP Scorpio en Indian Summer Festival is bij hen in goede handen.'
Duizenden handen zijn op 15 en 16 november de lucht ingegaan voor wereldsensatie Armin van Buuren tijdens zijn strak uitverkochte Armin Only: Intense. BNN was er bij om verslag te doen van één van dé evenementen van 2013. BNN Presents: Armin Only 2013 is zaterdag 23 oktober om 22:30 uur te zien bij BNN op 3.
Welcome to Candyshop
vrijdag 22 november 2013
Na een bomvolle eerste editie is Candyshop terug! In samenwerking met internationale studentenvereniging ESN Utrecht en SpeelZ nodigen ze je uit voor: Winter Sensation. Laat je tijdens deze editie verwennen en meenemen op een spectaculair, winters avontuur. Waan je in een fantasiewereld waar je zelfs in je stoutste dromen nooit van hebt durven dromen.
DJ Panic solo night in Doornroosje
vrijdag 22 november 2013
Zaterdag 30 november 2013 is het een feit, Panic zal zijn draaikunsten gaan vertonen in één van de mooiste poppodiums die Nederland rijk is; Doornroosje te Nijmegen!
Encore sluit 2013 knallend af
donderdag 21 november 2013
De wekelijkse clubnacht Encore presenteert in november en december opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ's. Het jaar wordt knallend afgesloten op 31 december met een NYE-special. Encore vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.
Rêve x BAR
donderdag 21 november 2013
Rêve: een clubavond gebaseerd op dromen en surrealisme. Rêve is een clubconcept dat een verbinding maakt met het onderbewuste. Surrealistisch, bizar, angstaanjagend, magisch & melancholisch. Rêve brengt een clubavond die je oren, ogen, tong en geest kietelt.
Simplon vraagt faillissement aan
donderdag 21 november 2013
Poppodium Simplon in de stad Groningen gaat vrijdag het faillissement aanvragen. Dat maakte bestuursvoorzitter Jeroen Vos woensdag bekend. 'Met pijn in het hart, maar het lukt niet meer om de salarissen voor de maand december te betalen', aldus Vos. 'En dan houdt het een keer op.'
Op zaterdag 30 november is het de beurt aan niemand minder dan Mr. 'Gangsta's Paradise' Coolio om een liveoptreden te verzorgen tijdens alweer de derde editie van R&B Classixx. Er zullen deze avond uitsluitend R&B, Hip Hop en Urban klassiekers uit de jaren '80, '90 en 2000 gedraaid worden door Dj's Styles, Cream Deluxe, Shurendi, J-Flava, Myron Vasquez en gehost door MC Jay Jay.
Zaterdag 4 januari keert een vernieuwd Resist terug met een knallende vierde editie in het Klokgebouw in Eindhoven. Geheel in nieuwe visuele stijl en met een nieuw geluid. Dit keer zullen de rauwe bassgeluiden van o.a. Noisia, UZ, Dope D.O.D., Cookie Monsta en FuntCase het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen.
Panic viert verjaardag in stijl
maandag 18 november 2013
7 December viert DJ Panic zijn verjaardag in stijl tijdens zijn eigen feest: Paniek in De Loods XXL. De XXL toevoeging is zeker geen loze belofte: er wordt deze editie extra groots uitgepakt met maar liefst drie area's. Zo zal er naast de main stage (early rave & hardcore) een oldschool en freestyle area zijn, waar bevriende en collega dj's hun platen ter gehore zullen brengen.
Zaterdag 23 november is het weer tijd voor een snoeiharde editie van Uptempo Events. Op deze editie is Para Italia jarig! Wie jarig is, deelt uit en dat doet Para Italia dan ook zeker met de keiharde line-up die hij heeft samengesteld.
De datum dat alle toegewijde leerlingen zich weer verzamelen voor een nieuwe masterclass in 'de Kunde van het Losgaan' komt steeds dichterbij. Hoogste tijd dus voor een update met o.a. de zaalverdeling en een zeer unieke prijsvraag!
De Nederlandse DJ/Producer Martin Garrix uit Amstelveen schrijft vandaag geschiedenis door met zijn single 'Animals' op 1 binnen te komen in The Official UK Singles Chart. Met zijn 17 jaar is hij de jongste Nederlander die dit ooit heeft weten te behalen.
Laatste Ouwe stijl in Pand14
zaterdag 16 november 2013
Eind februari valt het doek voor Pand14, vanwege een gemeentelijke beslissing. Maar niet getreurd! Strength of Unity mag nog eenmaal met haar paradepaardje het pand onveilig maken. Mis deze speciale nacht dus niet!
X-Qlusive Brennan Heart
vrijdag 15 november 2013
Saturday January 25th will be a landmark in hardstyle history, as a true hardstyle pioneer prepares to rock the Heineken Music Hall in Amsterdam. His style has evolved to the point of perfection. Prepare to lose your mind. Get ready for X-Qlusive Brennan Heart! Ticket sales start Saturday November 23, 13:00 HRS (CET) exclusively at Q-dance.com
Allure brengt quality house music
vrijdag 15 november 2013
Op vrijdag 15 november verwelkomt Allure jou in een wereld waar House aantrekkingskracht de boventoon voert. Als de herfstbladeren zich twijfelachtig aan de zwaartekracht onderwerpen, pakt Allure uit met diverse kwalitatieve house-ingrediënten.
Na jarenlang de dikste feesten verzorgd te hebben, trokken Endonyx & Doctor Terror de stekker uit hun organisatie 'GBBR', waarmee de leidende organisatie van Eindhovense, ondergrondse takkeherrie ten onder ging. Nu er twee jaar zijn verstreken, beginnen de knisperende snares, rammende kicks en oorverdovende basses weer te roepen om de toorn en grillen van Endonyx & Doctor Terror.
KNIP
woensdag 13 november 2013
Blondjes winnen altijd! Dieren ook en Labradors helemaal! Daarnaast lees je in 'Ondertussen op Flock' een oproep voor een leuke after. Daarnaast natuurlijk weer de standaard items!
XL editie Epic Hard
woensdag 13 november 2013
Aanstaande vrijdag is het eindelijk weer zover: de derde editie van Epic: Hard XL! Na twee ramuitverkochte edities met Ran-D en Crypsis, staat deze maand Frontliner in Epic Tilburg. Hij neemt je mee tijdens een anderhalf uur durende muzikale reis zoals alleen hij dat kan!
Een jaarlijks terugkerend Supersized evenement is het vieren van de verjaardag van Paul Elstak! Op zaterdag 18 januari eren vrienden en collegae de indrukwekkende carrière van The Godfather of Hardcore traditioneel op zijn verjaardag in Factory 010 te Rotterdam en... you're invited!
Terwijl de garde van internationale MTV-artiesten de stad langzaam verlaat, maakt Amsterdam zich wederom weer klaar voor een nieuwe editie van Models & Bottles.
Junction in Doka met Markus Suckut
dinsdag 12 november 2013
Om de maand is Junction te vinden in intieme settings met warme, ritmische Techno. De kick-off vindt plaats op een tijdelijke locatie die hier uitermate geschikt voor is: Doka.
De beste én nieuwste dancemuziek is vanaf nu te beluisteren via het dancekanaal van Spinnin' Records op MyRadio. Bij Spinnin' On MyRadio zijn niet alleen de grootste dancehits van dit moment te beluisteren, maar is het eveneens mogelijk de internationale radioshow van het label genaamd Spinnin' Sessions te beluisteren.
Het komende jaar bestaat Club Rodenburg dertig jaar en dit willen ze graag met jullie vieren. Op verschillende evenementen zullen er topacts aangeboden worden voor bodemprijzen. Om te beginnen met een klapper komt hiervoor Italian Riot naar voren!
Op vrijdag 9 mei 2014 zal de Duitse stad Bottrop wat lichte tot zware hinder ondervinden van luidruchtige Nederlandse en Duitse feestgangers en vooral harde beukende beats. In de, dan pas nieuw geopende en compleet gerenoveerde, club Altes Kino zal niemand minder dan Offensive Records en Offensive DJ team member DJ Radiate zijn verjaardag groots vieren.
Line-up Loveland Weekender bekend
vrijdag 8 november 2013
Vier maanden voor de Loveland Weekender losbarst op bungalowpark Weerterbergen is de volledige line-up bekendgemaakt. Voor iedereen die alsnog bij de uitverkochte eerste editie aanwezig wil zijn, is volgende de ultieme kans. De vrijgekomen huisjes worden dan verloot onder de liefhebbers.
Feestorganisatie Cartel is jarig. De organisatie, die de pure house terugbracht op het Amsterdamse uitgaansmenu, viert op 23 november in Studio 80 dat zij al drie jaar het zweet van het plafond laat komen. Je verjaardag vier je met vrienden. De line-up is daarom een verzameling van artiesten waar Cartel een speciale band mee heeft.
Zaterdag 25 januari viert 18hrs Festival de winter tijdens WinterFest! Na het succes van 18hrs Festival kon een winterse editie niet uitblijven. Vanaf 18:00 tot 06:00 zondag ochtend worden twaalf uur lang de twee grote indoorzalen van de Balkenhaven onder handen genomen door het Spaanse Elrow en het Amsterdamse Click.
KNIP
woensdag 6 november 2013
Gebruik je (te) veel drugs? Het Trimbos geeft informatie over stoppen! Uiteraard lees je weer teasers van de nieuwste recensies, een spotligt en check je weer een aantal winacties.
Oh en, waar vier jij dit jaar Oud & Nieuw?
Aanstaande zaterdag 9 november een nieuwe editie Freestyle Maniacs in The Sand. Deze editie met als thema Rescue 911 belooft weer een hot, horny & hard spektakel te worden. Mental Theo, The The Darkraver, Buzz Fuzz, Dr. Rude, Ruthless, resident dj's The Freestyle Maniacs en verschillende surprise acts in een wervelende show vol entertainment zorgen voor een harde en hete nacht.
Tweede editie Horizon in DOKA
woensdag 6 november 2013
Deel twee van de 'Horizon @ Doka' trilogie. En de line-up windt er geen doekjes om. Chloé en Jennifer Cardini, de grande dames van de Franse electronische muziek, zullen gezusterlijk achter de knoppen van Horizon staan.
Het jaar 2013 is voorbij gevlogen en om dit jaar op een waardige manier af te sluiten presenteren Taste-it! en de Lichtfabriek daarom wederom het grootste Oud & Nieuw feest van Haarlem en omgeving: We Love 2014!.
For Those Who Know...
dinsdag 5 november 2013
Op 16 november zal de eerste editie van For Those Who Know plaats vinden met op het programma analogue visuals van lichtkunstenaar Co2RO en upfront electronische muziek van DJ Deep, I-F, Estroe, T!M, Paul du Lac, Daniel Kane, G-String en KlapRoos.
Voor de allereerste keer opent de Philharmonie Haarlem haar deuren voor een spetterend NYE feest. Dit fraaie gebouw uit de 19e eeuw is centraal gelegen in de historische binnenstad van Haarlem. Internationaal dancelabel Hed Kandi krijgt de première om deze klassieke concertzalen voor een nacht om te toveren tot glamorous club.
Voor de aankomende editie slaat Parkstad Events een nieuwe weg in. Binnen het CHV-Noordkade complex is de Koekbouw nu slechts één van de drie area's die tijdens het evenement open zijn.
Vanavond RODnacht in Trouw
vrijdag 1 november 2013
RODnacht is terug in de heetste club van Nederland! Na de uiterst succesvolle lancering tijdens Hemelvaart waar ROD (aka het technobroertje van Benny Rodrigues) uiteindelijk een zinderende acht uur set neerzette, mocht het geen verrassing meer heten dat RODnacht @ Trouw een vervolg zou krijgen.
30 november 2013
ContraVersion
29 november 2013
Is er nog leven na HouseQlassics en Thunderdome?
90's No Limits 2014 presenteert line-up
28 november 2013
De Amsterdamse BEAT Club sluit november af met ijzersterk programma
Supertoys invites Rumour has it x-mas special
27 november 2013
Kreativ Agency neemt na drie jaar afscheid met weergaloos eindspektakel in Studio 80
Synthetic 1.0 · Welcome to our hardcore laboratory
26 november 2013
Tha Playah gaat Vol Gas! in Uithoorn
25 november 2013
10e Emporium start kaartverkoop met actieweek op 538
Join the Rebellion
Hardshock Festival op 19 april 2014 · Early Bird start 7 december
24 november 2013
Can You Feel It showcase in Club ABE
23 november 2013
Electronic Family early bird alert
22 november 2013
9.23 en TWSTd organiseren Ondergronds
Indian Summer Festival verkocht aan FKP Scorpio
Wereldpremiere Armin Only Intense zaterdag te zien op tv
Welcome to Candyshop
DJ Panic solo night in Doornroosje
21 november 2013
Encore sluit 2013 knallend af
Rêve x BAR
Simplon vraagt faillissement aan
Coolio live tijdens R&B Classixx in Matrixx
19 november 2013
Vernieuwd Resist met New Year's Bash op 4 january in het Klokgebouw
18 november 2013
Panic viert verjaardag in stijl
Para Italia viert the hardest birthday party
Bass Academy · Nederland wordt steeds slimmer
17-Jarige Nederlandse Martin Garrix op nummer 1 in Engeland
16 november 2013
Laatste Ouwe stijl in Pand14
15 november 2013
X-Qlusive Brennan Heart
Allure brengt quality house music
14 november 2013
The underground sound finally returns to Eindhoven
13 november 2013
KNIP
XL editie Epic Hard
Paul Elstak · The Godfather of Hardcore
12 november 2013
Amsterdams rebelse feestje Models & Bottles maakt zich op voor nieuwe editie
Junction in Doka met Markus Suckut
10 november 2013
Spinnin' Records start dancekanaal op MyRadio
9 november 2013
Bodemprijzen voor topacts bij Italian Riot
Radiate viert verjaardag in Duitse Bottrop
8 november 2013
Line-up Loveland Weekender bekend
Cartel viert derde verjaardag in Studio 80
18hrs Festival presents WinterFest op zaterdag 25 januari Balkenhaven Zaandam
6 november 2013
KNIP
Freestyle Maniacs Rescue 911 gaat hard, sexy en los
Tweede editie Horizon in DOKA
We Love 2014 in Lichtfabriek Haarlem op 31 december 2013 · Koop nu je early bird ticket
5 november 2013
For Those Who Know...
Hed Kandi viert NYE in de Philharmonie Haarlem
3 november 2013
Spik Splinter Nieuwjaar vernieuwt concept met twee extra area's
1 november 2013
Vanavond RODnacht in Trouw