Partyflock
 
­ Nederland

90's No Limits 2014 presenteert line-up

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 10 mei 2014 is het weer tijd voor 90's No Limits! Dit evenement is in drie jaar tijd uitgegroeid tot het grootste jaren '90 event van Zuidwest-Nederland. En dit jaar doet Focus Events er een schepje bovenop.

Get ready for this! Deze editie komen niemand minder dan 2 Unlimited naar Bergen op Zoom! Ray Slijngaard en Anita Doth zorgden voor dé doorbraak van housemuziek bij het internationale publiek met hun nummer 1 hit: 'No Limit'. Daarna volgde een wereldwijd succes. 2 Unlimited is de meest succesvolle popband in de Nederlandse geschiedenis. Ruim 20 miljoen platen werden reeds verkocht. Het beloofd een spetterend optreden te worden!

Terug van weggeweest is het duo T-Spoon. Dankzij hun vrolijke 90's hits veroverde zij menig vrouwenhart. Tijdens 90's No Limits komen zij sfeer maken met onder andere 'Sex on the Beach', Tom's Party' en natuurlijk hun hit 'Mercedes Benz'.

Schudden met die billen wordt het als Def Rhymz het podium betreedt. De gekke Dennis Bouman was hot in de nineties en nog steeds zijn tracks als 'Schudden', 'Ze zitten me achterna', 'Doekoe', 'De Bom', echte floorfillers op ieder feest! De lijst is oneindig!

Wat zou 90's No Limits! zijn zonder de vaste dj's van de Radio Veronica DJ Tour? Ook dit jaar zorgen zij voor het feest tussen de optredens door met hun uitgekiende mix van alle jaren 90 hits. Van Marco Borsato tot Snap!.

Op veler verzoek komt niemand minder dan DJ Paul Elstak terug om het feest in stijl af te sluiten. Zijn optreden van twee jaar geleden zit nog bij velen in het geheugen gegrift. Herbeleef het zaterdag 10 mei!

De line-up
- 2 Unlimited (live)
- DJ Paul Elstak
- T-Spoon (live)
- Def Rhymz (live)
- Radio Veronica DJ Tour

Zaterdag 10 mei 2014 is festivalterrein De De Boulevard in Bergen op Zoom toegankelijk van 19.00u tot 01.00u.

Tickets
Wil jij na het lezen van deze line-up 90's No Limits niet missen? Bestel dan vanaf vrijdag 29 november 10.00u jouw tickets bij koop tickets of bij 1 van de 400 landelijke Primera Stores. Regular Tickets kosten €19 euro (ex fee). VIP tickets € 37,50 (ex fee). VIP tickets zijn inclusief een eigen VIP deck dicht bij het podium, een eigen bar, een welkomstdrankje en hapjes gedurende de avond. Begin 2014 zullen alleen regular tickets verkrijgbaar zijn via een aantal voorverkoopadressen in de regio.

Busvervoer
Wederom is er dit jaar een pendelbusdienst vanuit meerdere plaatsen in de omgeving. Tickets hiervoor zijn alleen in combinatie met een entreeticket online verkrijgbaar. En dus niet bij de Primera Stores en lokale voorverkoopadressen. Meer informatie over de routes en haltes te vinden op de website www.90snolimits.nl

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
dus Def Rhymz is weer op vrije voeten? :p