Partyflock
 
­ Nederland

XL editie Epic Hard

gepubliceerd door , op
Epic Hard XL
21 oktober 2013
Aanstaande vrijdag is het eindelijk weer zover: de derde editie van Epic: Hard XL! Na twee ramuitverkochte edities met Ran-D en Crypsis, staat deze maand Frontliner in Epic Tilburg. Hij neemt je mee tijdens een anderhalf uur durende muzikale reis zoals alleen hij dat kan!

Een klein maandje geleden heeft Frontliner zijn eigen stage op Thrillogy gehad in de Jaarbeurs. Frontliner is bezig aan een topjaar. Releases zoals 'Turning into you' en 'We are indestructable' zijn regelrechte hits geworden en ook produceerde hij de anthem van Defqon.1: 'Weekend warriors'. Bekend om zijn melodieuze tracks heeft hij niet voor niets de bijnaam 'Melody Man' gekregen.
Bij de afgelopen verkiezingen van de DJ Mag top 100 is Frontliner op plek 37 terechtgekomen en staat daarmee in de top van hoogst genoteerde hardstyle-artiesten.

De overige artiesten die deze avond muzikaal zullen ondersteunen zijn Reactiv, Hyperactivo en Only.

Reactiv
Als winnaar van de Mindset en Harders Plaza dj contest, staat vast dat deze jongen de laatste tijd hard aan de weg aan het timmeren is.Met een voorliefde voor early hardstyle is hij een van de support acts.

Hyperactivo
Als resident van Epic Hard staat Hyperactivo elke vrijdag in Epic Tilburg en is hij geen onbekende in het Tilburgse uitgaansleven. Hyperactivo draaide vroeger in de legendarische Zino, welke vroeger een paar deuren verder van de Epic zat.

Only
Wederom een local die het nodige bereikt heeft in zijn carrière, na resident te zijn geweest bij X stond hij op vele stages in binnen en buitenland. Masters of Hardcore, Army of Hardcore en Intents Festival zijn maar een paar namen van de vele feesten en festivals die op zijn naam staan. Tegenwoordig is hij erg druk in de studio en Epic is dan ook erg blij om deze Tilburgse hardcore held te mogen ontvangen.

Algemene informatie over Epic Hard XL aanstaande vrijdag, 15 november in Epic Tilburg:

Openingstijden
De deuren gaan open om 22:00 en sluiten om 04:00. Let op: na 03.00 is toegang niet meer mogelijk.

Leeftijd
Epic Hard XL is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

Entree
Tot 00.00 is toegang gratis, daarna 5 euro. Gebaseerd op de enorme opkomst van eerdere edities en om teleurstelling te voorkomen adviseert Epic iedereen aan om op tijd te komen: vol = vol.

Rode munten
Deze avond is het mogelijk om je eerder verkregen rode munten tot 23.00 in te wisselen.

Line-up release volgende Epic Hard XL
Zoals Epic bij de voorgaande edities hebben gedaan, zal ook deze editie weer de line-up en datum voor de volgende editie aankondigen.
Houd de immense LEDwall in de gaten!

Jaarwisseling '13 / '14
Tijdens de O&N zal er een Epic Hard XXL georganiseerd worden, meer informatie over de kaartverkoop en line-up zullen snel bekend gemaakt worden.