Partyflock
 
­ Nederland

Rêve x BAR

gepubliceerd door , op
Rêve × BAR
19 november 2013
Rêve: een clubavond gebaseerd op dromen en surrealisme. Rêve is een clubconcept dat een verbinding maakt met het onderbewuste. Surrealistisch, bizar, angstaanjagend, magisch & melancholisch. Rêve brengt een clubavond die je oren, ogen, tong en geest kietelt.

Na twee geslaagde edities van Rêve in BAR Rotterdam met Nachtdigital-baas Steffen Bennemann en in Toffler Rotterdam met de mysterieuze producer Abdulla Rashim en Amsterdams trots Job Jobse, zal zaterdag 30 november de derde editie plaatsvinden. Hoofdact van de avond is het Duitse talent Daniël Mehlhart die deze avond voor het eesrt in Rotterdam staat. Al een paar jaar timmert Daniël Mehlhart langzaam maar gestaag aan de weg in Duitsland met zijn dj-sets, live-act en releases op labels zoals Get Physical, WIR, Basmati, Monique Music en natuurlijk zijn eigen label Notes. Verwacht van zijn dj-set op Rêve warme diepe rollende baslijnen met diepe dansbare sounds.

De avond wordt geopend door Rêve residents Rotika, een nieuw Rotterdams eigen producersduo. Verder wordt de avond aangevuld door Seutek, Seethrough & Solau. Seutek en Seethrough gaan in de voorzaal beiden een mix van genres serveren in de voorzaal. Resident van het eerste uur Solau zorgt deze avond voor een stijlvolle afsluiting.

Omdat Rêve de kwaliteit hoog houdt en de drempel laag kosten tickets in de voorverkoop slechts vier euro! Aan de deur zijn de tickets zes euro. Tickets koop je bij koop tickets.