Partyflock
 

KNIP

gepubliceerd door , op
KNIP
30 januari 2013
Inhoud



Viral

Knappe blondjes winnen altijd! :bier:



Deze week verschenen interviews

Mindustries: Minds In Motion · Met Minds in Motion ziet het tweede album van Mindustries het levenslicht. Het steeds populairder wordende industrial duo heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten en had ons een hoop te melden.Wij spraken met Mindustries over het nieuwe album, de industrialscene en de overstap naar The Third Movement.


Deze week verschenen recensies

Markus Schulz – Buenos Aires '13
Voor de betere muzikale stedentrips kunnen de trancefans al ruim 7 jaar terecht bij Markus Schulz. De Duitse Amerikaan brengt ons dit jaar naar de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires.
Goldfish - Three Second Memory
Met alweer het vijfde album is de Zuid-Afrikaanse band Goldfish populairder dan ooit. Na eerder dit jaar twee maal de HMH uitverkocht te hebben laten zij op Three Second Memory horen waarom het duo zich in de dance als een vis in het water voelt.
Q-Base 2013
Q-Base sloot zoals steeds ook dit jaar weer de festivalzomer af voor de hardere stijlen. Het feest in Duitsland was weer een succes. Ran-D, Mad Dog, Acti en Hellfish werden uitgenodigd om van de cd release een even groot succes te maken.
Trance The Ultimate Collection 2013 – Volume 3
We zitten inmiddels in de laatste maanden van 2013 en daar hoort natuurlijk een passend trance georiënteerd overzicht bij.
Daniel Bortz - Patchwork Memories
In navolging van mannen als Till Von Swein en Fritz Kalkbrenner, presenteert nu Daniel Bortz zijn debuut album op Suol. Op ''Patchwork Memories'' graaft hij in zijn geheugen. Het resultaat is degelijke Deutsche deephouse met enkele leuke uitstapjes.


Deze week te winnen

Krap bij kas? Of ben je een geluksvogel? Op deze pagina vind je alle winacties waarbij je kansmaakt op bijvoorbeeld vrijkaarten, gastenlijstplaatsen en e-tickets. We pikken er nu een paar leuke acties uit:



Doe mee en win!

Waar vind je onze fotografen?

Ook deze week gaan onze fotografen weer op pad om kans te maken op de titel 'Foto van de week' en ook om jou op de gevoelige plaat vast te leggen en natuurlijk mooie events in beeld te brengen. Deze week kun je setjes verwachten van de volgende evenementen:

zaterdag 16 november 2013:Blow The Speakers
Full Moon
Loudness


Ondertussen op Flock.....

Elke week kijken we welke opmerkingen en forumberichten de meeste karmapunten verzamelen. Zowel positief als negatief.....wel binnen de grenzen van het toelaatbare natuurlijk ;)

Het is niet per se de post met de meeste duimpjes in de +, maar wij vonden het voorstel tot afteren na Pandemonium van [N.G.F.] BlondeBitch toch wel een erg goeie :lol:



Trimbos beantwoordt jouw vraag!

Vraag
Paar weken terug flink ziek geweest. dat weekend best wel wat speed gebruikt. Ben wel gewend dat ik de dag erna wel moe enzo ben maar was deze keer echt beroerd. Dag gewacht maar werd eigenlijk alleen maar beroerder. Toch maar even naar de dokter geweest. Bleek methanol vergiftiging te hebben. Mijn vraag nu komt dat door de speed? Want zou geen flauw idee hebben hoe ik dat heb opgelopen


Antwoord:
Het is mogelijk dat je "natte speed" hebt gebruikt. Speed kan nog nat zijn omdat het nog vluchtige oplosmiddelen (waaronder het giftige methanol) bevat vanuit het productieproces. Deze oplosmiddelen zijn schadelijk voor je gezondheid en geven extra risico's. Om de risico's te verminderen kun je dus beter je speed eerst even laten drogen. De giftige methanol verdampt dan. Het drogen van de speed gaat niet ten koste van de sterkte.

Tot slot kun je hier nog meer tips vinden om de risico's van het gebruik van speed te verkleinen.

Lees meer over het Trimbos-instituut op Partyflock.
Alle eerder beantwoorde vragen bekijken? Dat kan hier!
Heb jij vragen over alcohol en drugs die je graag beantwoord ziet door het Trimbos-instituut? Stel deze in het vragentopic!


Filmpje!



Labradors <3

Hilarisch

De meningen over onderstaand filmpje waren bij ons op de redactie verdeeld......ik denk dat mannen het sowieso wat grappiger vinden dan vrouwen ;)



In de spotlight

Nick en waarom heb je deze nickname?
Robkûh :hi:. Is eigenlijk altijd mijn bijnaam geweest van vroeger uit. Klein mannetje en ' 'n bietje un boerkuh', dusja Robkuh

Echte naam:
Rob Janssen

Leeftijd:
23

Woonplaats:
Dommelen, maar we zeggen liever Valkenswaard. Is iets bekender

Relatie:
Nog niet

Dark of Light?
Dark. Leest veel fijner

Wat doe je voor werk naast het flocken?
Ben op het moment job-less. Maar ik breng tijd door op mijn studie Journalistiek

Hoe heb je partyflock ontdekt?
Ooit via mijn eerste feestje. Ik was toen net 18 en mijn neef stuurde mij toen via MSN (ja msn ja) een link. Accountje aangemaakt en nu ben ik hier nog aanwezig.

Wat gebruik je het meest op Partyflock?
Agenda-functie. Even kijken of er nog iets leuks staat qua feestje ergens. Of Line-up te checken.

Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
De 'Alles-kut'-generatie. Staat er een line-up die ze niet aanstaat dan klagen ze steen bij been. Volgens mij zijn wij als Nederlanders nogal verwend desbetreft qua het aantal feesten en dan is het nog niet goed (maak mijzelf er ook schuldig aan soms, daar niet van). EN niet te vergeten die mensen die quote-quote berichtjes maken, die kansloze elk populair feesttopic terugkomende dingen...

Wat zou jij doen als je één dag de baas van Partyflock was?
Weer eens een plan opzetten om een Flockers-feestje te organiseren en een aantal behoorlijke irritante discussiezoekers een IP-ban geven. (en de database eens opschonen van alle fake-accounts).

Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
Pfoe.... Dominator 2011, Loudness 2012, Decibel 2013... Dan wordt het toch Decibel 2013.
VIP ticket gekregen van mijn ouders voor mijn verjaardag. Eerste jaar VIP en toen heel de dag heerlijk rondgedwaald. Heb de artiesten meegepakt die ik wou zien en toen als kers op de spreekwoordelijke taart, kijkje achter de schermen bij de radio en radio mee mogen maken bij B2S Radio. Daar dank ik J.P en Jeff nog steeds dankbaar voor. Geweldig ervaring! :D

Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
Party-reporter. Ik wil heel graag met mijn studie Journalistiek de festivaljournalistiek in. Het maken van festivalmagazine's of net als Giel Beelen met een microfoon een tentje in crashen voor een interview. Geweldig! . Maar ook dat radio maken op een festival is iets wat ik graag zou doen.

Mocht het dat niet worden. Iets met artiestenbegeleiding of werken bij evenementenorganisatie.

Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Eh, ja, ik zie er toch altijd een hoop voorbij komen. Kan er eigenlijk geen opnoemen. (iedereen is gelijk dit keer, lief he :D)

Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
Ik hou van het 'hardere' werk. Ik kan Raw Hardstyle erg waarderen, maar ook Industrial of Frenchcore.
Ik ga voor deze met Industrial. Lomp en hard snoeiwerk. En soms erg leuke hoogstandjes qua muziek. Vextor - You Know is toch een van de favoriete plaatjes puur vanwege het bass-geweld.

Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor?
Ja, ik heb er zoiezo 1'tje. Ooit voor de grap het gedicht van Youp van het Hek geplaatst op het forum. Kwam me duur te staan door dat ene woord erin die refereert aan een ziekte.

Wat zou je graag anders zien op flock?
Wat snellere aanpak aan heel dat off-topic gebeuren en wat sneller een 'faker' eruit plukken.

Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
Verschillende tickets voor feestjes. Jammer genoeg ben ik de pechvogel die dan iets anders had door omstandigheden. En een keer een CD.

Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
Dat is de RAI in Amsterdam geweest voor de aller-aller-allerlaatste Thunderdome. 4 gratis tickets gewonnen via Thunderdome Radio en de nacht van mijn leven gehad. De terugweg was wel een HEL. Om 7 uur vertrokken en pas tegen 4 uur 's middags thuis zijn...

Schuw of fotogeil?
Fotogeil. Wil graag later nog herinneringen hebben aan die leuke feestjes!

Ben je donateur en waarom (niet)?
Nee, alhoewel, heb ooit enquete ingevuld en daardoor wel wat gedaan volgens mij. Maar ik heb een eigen stichting.
Help Rob Janssen de winter door, Giro: 11.18.... ;)

Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
4 weken geleden. En meteen een andere coupé aan laten meten. Geen gemillimeter meer maar voort wat langer!

Als je zelf een vraag een deze lijst toe mag voegen voor anderen, welke zou dat zijn?
Wat is je lievelingseten?

Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
7,5-8. Prima site, goede vindbaarheid van informatie en leuke acties zo nu en dan.

Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
VanMutshuYzen, Kimmmmmm :) en itsmagic'. Alle drie schatten van vrouwen. 2 zie ik er regelmatig nog voorbij stuiteren op een feestje. De laatste helaas niet zo vaak maar tref haar standaard op Dominator (of het is gewoon puur toeval!)

We bedanken Robkûh :hi: voor de bijdrage! Wil jij ook een keer in de Spotlight? Stuur ons een berichtje!
Anekdotes



Het betreft een feestje dus dat terugdrinken is in theorie best mogelijk.....

Mop van de week

Gerard komt terug uit ziekteverlof. De collega's vragen uiteraard hoe het gaat.
"Wel", zegt Gerard, "voor mij was het een ongelooflijke ervaring."
"Hoe kan zo'n zware ingreep en lange revalidatie een ongelooflijke ervaring zijn?"
"Wel", zegt Gerard, "nu heb ik pas begrepen hoezeer mijn vrouw van mij houdt. Als de postbode, de beenhouwer of de bakker aanbelden kon ze het niet laten haar vreugde uit te schreeuwen: Mijn man is thuis, mijn man is thuis!"


Heb je tips voor de KNIP? Leuke filmpjes, deelnemers voor de Spotlight, grappige filmpjes, plaatjes en moppen zijn meer dan welkom! Stuur ons een berichtje!

22 opmerkingen

1e :cheer: :-o en dat om 19:25
 
:')
huilen met de pet op, die jip.
Uitspraak van JipTriPP op woensdag 13 november 2013 om 19:25:
:-o en dat om 19:25


2 weken geleden werd er om 12 uur pas de eerste comment geplaatst.
:bye: Robkuh,
Jij moet ook es wat vaker fatsoenlijke feesten gaan bezoeken, misschien dat je me dan es wat vaker ziet :lol:
laatste aanpassing
Haha noem mijn humor slecht, maar ik lig echt in een deuk om de 'hilarisch' van deze week.
Uitspraak van JipTriPP op woensdag 13 november 2013 om 19:25:
1e :cheer: :-o en dat om 19:25


Wauw, wat indrukwekkend! Mag ik je handtekening?
Uitspraak van JipTriPP op woensdag 13 november 2013 om 19:25:
1e :cheer: :-o en dat om 19:25


Like a....miracle
Uitspraak van JipTriPP op woensdag 13 november 2013 om 19:25:
1e :cheer: :-o en dat om 19:25


Verdomme ik ben te laat.
Uitspraak van itsmagic' op woensdag 13 november 2013 om 20:30:
Robkuh,
Jij moet ook es wat vaker fatsoenlijke feesten gaan bezoeken, misschien dat je me dan es wat vaker ziet


Ja sorry, money is problem tegenwoordig. Zie ik je weer op Dominator, Decibel of Loudness?
Uitspraak van Robkûh :hi: op donderdag 14 november 2013 om 13:31:
Ja sorry, money is problem tegenwoordig. Zie ik je weer op Dominator, Decibel of Loudness?


geen idee, is nog zo ver vooruit,
loudness sowieso niet :lol:
 
Jullie zijn Pandemonium vergeten in "Waar vind je onze fotografen?" :P
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 november 2013 om 16:07:
Jullie zijn Pandemonium vergeten in "Waar vind je onze fotografen?"


Laten we hopen dat ik vergeet dat er op Loudness een fotograaf rond loopt :rot:
Waar is de foto van de week?
 
Uitspraak van T.immeh op donderdag 14 november 2013 om 16:26:
Laten we hopen dat ik vergeet dat er op Loudness een fotograaf rond loopt


Hahaha de foto's die je het liefst wilt vergeten zijn toch eigenlijk de leukste foto's 8-)?
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 november 2013 om 17:28:
Hahaha de foto's die je het liefst wilt vergeten zijn toch eigenlijk de leukste foto's 8-)?


meestal zijn dat inderdaad de foto's waar je het meeste van kan genieten ja :yes:
alleen niet de foto's die je thuis laat zien :P
 
Uitspraak van KELLYYJ op donderdag 14 november 2013 om 16:42:
Waar is de foto van de week?


heb jij als profiel foto :)
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 november 2013 om 16:07:
Jullie zijn Pandemonium vergeten in "Waar vind je onze fotografen?" :P


Voor Pandemonium en Armin Only is de accreditatie pas NA verschijnen KNIP geregeld ;)
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 15 november 2013 om 15:22:
heb jij als profiel foto :)


Jeee :D Sta ik ook eens in de KNIP