Partyflock
 
­ Nederland

Spik Splinter Nieuwjaar vernieuwt concept met twee extra area's

gepubliceerd door , op
SpikSplinter Nieuwjaar, het eerste feest van het nieuwe jaar komt in zicht en wie wil daar niet mee beginnen? De run op de beperkt verkrijgbare tickets start op 9 november om 11:00 uur op www.SpikSplinternieuwjaar.nl. Vanaf de eerste editie is SpikSplinter Nieuwjaar weken voor het evenement uitverkocht. Voor de aankomende editie slaat Par-T een nieuwe weg in. Binnen het CHV-Noordkade complex is de Koekbouw nu slechts één van de drie area's die tijdens het evenement open zijn. De verbindingsruimte tussen alle area's wordt ingericht als een stijlvolle cocktail- en foodlounge. Kortom, een make-over met een nieuwe beleving van het Nieuwjaarsevenement in de regio Veghel, in één van de meest unieke evenementen locaties van Brabant.

De locatie waar dit spektakel zal losbreken is wederom de CHV Noordkade in Veghel. Het karakteristieke industrie complex wordt tijdens Oud en Nieuw weer sfeervol ingericht en volledig gestyled. Er is meer! In tegenstelling tot andere jaren kan men op ontdekkingsreis door het nieuwe complex. Er zijn twee nieuwe area's toegevoegd aan het concept met ieder een eigen stijl en sfeer. Als je even lekker wil genieten van een drankje of wil je de Nieuwjaars honger stillen, dan is er dit jaar een cocktail en foodlounge. Hierdoor zal dit Oud en Nieuw feest met je vrienden aanvoelen als een geregisseerde avond in een internationale stad.

Met een concept uit de oude doos van Par-T, wordt er met 'Fascinate' een stijlvolle house area aan SpikSplinter Nieuwjaar toegevoegd. Daarnaast zal Shit is Bangin' een stage hosten, waarbij trap, soul en r&b centraal staan. Met de drie stages die er dit jaar zijn is er een breder muziek aanbod, dus voor ieder wat wils.

Line-up
Er wordt hard gewerkt aan de line-up voor dit jaar. De namen zijn bijna rond, maar ze houden jullie nog even in spanning.

Tickets
Iedereen weet dat SpikSplinter Nieuwjaar een big happening is en dat het elk jaar strak uitverkocht is. Vorig jaar was het evenement binnen vijf dagen al zes weken voor Oud en Nieuw uitverkocht. Door de toevoeging van de twee extra stages zijn er 800 extra tickets beschikbaar, die naar verwachting net zo snel over de digitale toonbank zullen vliegen. Zorg er dus voor dat je zaterdag 9 november om 11:00 uur in de startblokken staat om tickets voor jou en je vrienden te scoren. Dit is mogelijk via SpikSplinternieuwjaar.nl. Be the first, so you're not too late!

Er zijn twee soorten tickets:
Entree ticket:€ 27,50 (excl. fee)
Entree combi ticket:€ 47,50 (excl. fee) + 10 consumptiebonnen